Plzeň – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Plzeň – Lidingö 4:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (1:1, 3:0, 0:0)
Lidingö Vikings HC
Sobota 06.08.2022, 16:15 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
    28:44 Adam TRACHTA - 4:1
     
    28:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tomu skutečně tak, indiáni vedou již o tři branky. ADAM TRACHTA si našel odražený kotouč a nechytatelně pro Lönngqista ho následně poslal pod horní tyčku. Bez asistence.
    24:01 Jiří MATĚJKA - 3:1
     
    24:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka odskakuje na rozdíl dvou branek. Indiáni ujeli do rychlého brejku dvou na jednoho, Petr Makovec předložil ideální pas JIŘÍMU MATĚJKOVI, jenž měl následně před sebou jen prázdnou bránu. Asistence: Petr Makovec.
     
    18:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda otáčí vývoj utkání. Domácí otevřeli hostující obranu a po krásné kombinaci zakončoval ALEŠ HOFRAJTR z osy hřiště do zcela opuštěné brány. Asistence: Sebastián Pavlák, Matyáš Beran.
     
    11:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno a nutno podotknout, že zaslouženě. Matyáš Úbl z rohu našel před brankou ADAMA TRACHTU, který rychlou střelou překonává brankáře soupeře. Asistence: Matyáš Úbl.
     
    8:56
    Vikingové právě vstřelili branku!
    Hosté jdou z ničeho nic do vedení. JIRKA POSPISIL si našel odražený kotouč mezi kruhy a rychlým švihem poslal puk následně k levé tyči. Asistence: Wilheim Folkesson.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 12. Trachta (Úbl), 19. Hofrajtr (Pavlák, Beran), 25. Matějka (Makovec), 29. Trachta – 9. Pospisil (Folkesson)


    HC Škoda Plzeň: Mařík (Pavlis) – Prošek, Skala, Kocek, Tolar, Holubec, Štulc – Pittr, Fábera, Úbl, Matějka, Makovec, Hofrajtr, Trachta, Beran, Pavlák, Klatovský, Hanzák.
    Trenér: Petr Kořínek.

    Lidingö Vikings HC: Lönngqist (Hälback) – V. Blom, Humble, Hallner, Hromádka, Persson, A. Blom, Alm, Söderholm – Westberg, Folkesson, Pospisil, Halldin, Hedman, Wristel, Vrtiel, Mlynek, Pavlus, Leska.

    Rozhodčí: Hacaperka – Matys, Straka.
    bahis siteleri