Admira Praha – Vltavín 2:0 (kon.) | Dukla B – Č. Budějovice B 2:1 (kon.) | Plzeň B – Motorlet 2:0 (kon.)
Hostouň – Přeštice 1:0 (kon.)
konec
FK Admira Praha
2:0 (1:0)
Loko Vltavín
Neděle 28.08.2022, 10:15 • Na Pecích, Praha 8 • Česká fotbalová liga (A) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (12:18:33)
     
    Pražská Admira potvrdila roli mírného favorita a na domácím hřišti porazila Loko Vltavín výsledkem 2:0.

    O oba góly se postaral Martin Čácha. Ve 42. minutě se nejprve pětadvacetiletý záložník prosadil akrobatickým zakončením k pravé tyči, do stejného prostoru nasměroval i technickou ránu placírkou z 60. minuty. Čácha dokonce mohl pomýšlet na hattrick, další jeho pěkná střela však skončila na břevně. Hosté si také vypracovali pár zajímavých příležitostí, ale chyběla dobře vyřešená finální fáze.

    Svěřenci kouče Peřiny se díky vítězství posunuli na druhou příčku tabulky, lépe na tom jsou jenom Domažlice. Vltavín se nachází na dvanáctém místě se ziskem tří bodů.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Dalekonosnou ránu vyzkoušel jeden z hostujících fotbalistů. Balón mu však na pravačku vůbec nesedl, ten tak proskákal o kus vedle pravé tyče.
     
    90+2
    Za nahrávkou k pravé lajně se rozběhl čerstvý Tomáš Mlynka. Přestože je plný sil, tak rychle letící balón na hrací ploše nezastihl.
     
    90+1
    Matyáš Vacek zabojoval, nicméně na dlouhý nákop spoluhráče ani tak nedosáhl. Martin Keller vzápětí opět šetří drahocenné vteřinky.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Fotbalisté Vltavínu kombinují na útočné polovině, zatím jim to ale není nic platné. Domácí defenziva pracuje velmi dobře a Martin Keller je blízko čistému kontu.
     
    88
    Střídání v týmu FK Admira Praha:
    ze hřiště odchází Štěpán Zahálka, přichází Jiří Mošna.
     
    88
    Střídání v týmu FK Admira Praha:
    ze hřiště odchází Viktor Záruba, přichází Tomáš Mlynka.
     
    88
    Střídání v týmu FK Admira Praha:
    ze hřiště odchází Martin Čácha, přichází Miroslav Horák.
     
    87
    Ondřej Herc v obraně nezaváhal. Tělem odstavil Dominika Šimáčka a kulatý nesmysl nechal doputovat mimo hrací plochu.
     
    86
    K individuálnímu průniku zavelel Maxmilián Lehocký. Po první kličce ovšem ztratil stabilitu a skončil na trávníku bez cizího přičinění.
     
    85
    Na žluté karty máme vyrovnáno. Potrestaným hráčem z domácích řad se stal Viktor Záruba za zastavení slibně se rozvíjejícího brejku soupeře.
     
    84
    Svěřenci kouče Peřiny nikam nespěchají. Gólman Martin Keller počkal, dokud se k němu po nepovedené nahrávce protihráče nepřiblíží Vacek až do nebezpečné blízkosti, poté chytil míč do rukavic.
     
    83
    Opět úřadoval po levé lajně Maxmilián Lehocký. V tomto případě volil centr do malého vápna, Vojtěch Venc odvrátil míč na roh.
     
    82
    Maxmilián Lehocký pěkně potáhl míč po levé straně až do vnitra šestnáctky. Před vyběhnuvším brankářem nahrál na střed Matyáši Vackovi, jehož slabou střelu odkopl do autu před brankovou čárou stojící obránce.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Admira disponuje nad Vltavínem dvoubrankovým náskokem a míří za ziskem tří bodů.
     
    80
    Proti přesile si Adam Kokeš poradil na jedničku. Ukázal velký přehled ve hře a pasem k pravé lajně uvolnil čekajícího Čejdu.

    Milan Huppert

    Branky: 42. Čácha, 60. Čácha

    Karty:   85. Záruba (ADM) – 72. Čejda (VLT)


    FK Admira Praha: Keller – Herc, Fric, Martinic (C), Venc, Čácha (88. Horák), Trajhan (78. Kunc), Záruba (88. Mlynka), Mráz (72. Michálek), Čížek, Zahálka (88. Mošna).
    Náhradníci: Karmazín – Broda.

    Trenér: František Peřina

    Loko Vltavín: Ulrich – Čejda (72. Čejda), Matějka, Hušek, Borkovec (46. Freisler), Tichý (66. Vacek), Podzimek (C), Kokeš, Šimáček, Lehocký, Sprinz (63. Klimenda).
    Náhradníci: Štorc.

    Trenér: Michal Zach

    Rozhodčí: Kubec – Cihlář, Havránek

    Diváci: 307
    thejrc.org