Tisková konference HC ZUBR Přerov (kon.) | Tisková konference PSG Berani Zlín (kon.)
Tisková konference HC Kometa Brno (kon.) | Tisková konference BK Mladá Boleslav (kon.)
Tisková konference HC VERVA Litvínov (kon.) | Tisková konference HC Motor České Budějovice (kon.)
konec
Tisková konference HC Motor České Budějovice

Pondělí 12.09.2022, 13:00Tiskové konference
     
    Oficiální část tiskové konference je ukončena. (13:26:30)
     
    Tomáš Kučera: Do nové sezony půjdeme už oficiálně s novou marketingovou kampaní s heslem Najdi cestu! V každém domácím utkání bude možné vyhrát Mercedes.
     
    Stanislav Bednařík: Ani v letošní sezoně nemáme domluvený žádný farmářský tým v první lize. Spolupráce může fungovat s Třebíčí, ale ne na farmářské bázi. Nemáme příliš široký kádr, pro nás to tedy není úplně stěžejní problém.
     
    Milan Gulaš: Kluci, kteří přišli, mají také něco za sebou. Dostanou nyní prostor, jsem fanoušek toho, když mladí hráči hrajou. Snad se jim bude dařit. Potřebujeme sebevědomý tým.
     
    Roman Turek a Stanislav Bednařík nyní reagují na 10. výročí novodobého českobudějovického Motoru. Roman Turek nenápadně naznačil, že při tomto jubileu by bylo dobré skončit lépe než v minulé bronzové sezoně.
     
    Jaroslav Modrý: V minulé sezoně mladým klukům pomáhali také Jiří Novotný nebo Michal Vondrka. Nyní tak bude více práce právě na Milanu Gulašovi nebo Lukáši Pechovi.
     
    Jaroslav Modrý: Kádr se momentálně buduje. Nyní reagujeme na změny, které nastaly po minulé sezoně. Máme spoustu mladých kluků, kteří si hledají své místo a záleží teď na nás, jak s nimi budeme pracovat.
     
    Jaroslav Modrý: S Michalem Vondrkou jsme stále v kontaktu. Nechci ho ale do ničeho nutit, musí být sám připravený. On sám se připravuje a říkal, že pokud přijde správný čas, bude mít chuť. Momentálně budujeme kádr s tím, co máme. Čas tedy ukáže.
     
    Stanislav Bednařík: Cílem juniorky bude postup do nejvyšší juniorské soutěže.
     
    Roman Turek: Sportovní cíle se snažíme před každou sezonou diskutovat. Po loňské vydařené sezoně to letos bude hrozně těžké. V tom ohledu, abychom mohli být stejně spokojení. Jak my, tak fanoušci máme po bronzové medaile velká očekávání. Chceme se dostat do play off a poté uvidíme, jakou budeme mít sílu proti ostatním týmům.
     
    Stanislav Bednařík: Co se týče rozpočtu, považuji to za téměř historický milník. Poprvé za 10 let novodobé historie jsme byli v plusu, co se týče nákupů hráčů. Máme silné hráčské zázemí.
     
    Stanislav Bednařík: Máme před sebou podzim, kdy nás opět může zasáhnout covid. To nás v minulých letech stálo desítky milionů korun. Čeká nás energetická krize, inflace. Není to nic veselého.
     
    Stanislav Bednařík: Před minulou sezonou jsme říkali, že nás čeká těžký rok. A těžký rok to skutečně byl. Příjmy byly na hraně 78 milionů, což bylo o něco více než před rocem. Méně už se dařilo mládeži, kdy jsme skončili se ztrátou 1,6 milionu. Ztráty, co se týče áčka, sanujeme z nerozdělených zisků z minulých let. Mládež jsme vykryli z rezervního fondu.
     
    Stanislav Bednařík: V letošní sezoně představím také managment mládeže. Od 1. 9. 2022 nastoupil na pozici manažera mládeže Ing. Zbyněk Rýpar. Na pozici asistenta manažera mládeže bude nově působit Kristýna Francová.
     
    Nyní dostal slovo Stanislav Bednařík, který představil kompletní českobudějovický tým.
     
    Jako první dostal slovo Milan Král, v jehož společnosti tisková konference probíhá. "Velmi si vážíme toho, že si klub z řad partnerů vybral právě nás. Všichni pěvně věříme, že zde Motor úspěšně odstartuje sezonu," řekl Milan Král.
     
    Tisková konference pomalu začíná, všichni aktéři jsou na svém místě.
     
    Dobrý den, společně dnes budeme sledovat tiskovou konferenci hokejového týmu HC Motor České Budějovice. Na ní by měli být přítomni prezident klubu Roman Turek, generální manažer Stanislav Bednařík, trenér Jaroslav Modrý a kapitán mužstva Milan Gulaš. Tisková konference proběhne v prostorech společnosti Mercedes-Benz Milana Krále, dlouholetého partnera českobudějovického klubu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Adam Pavlíček

    bahis siteleri