Přerov – HK MD Šumperk 2:1 (kon.) | Slavia – Písek 1:0 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:1 (0:0, 0:0, 2:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Pátek 16.09.2022, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 1. kolo
Partner:
     
    59:37
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    V Přerově to ještě možná bude drama. Po odrazech se ke kotouči v útočném pásmu dostal PETR ŠEVČÍK a poslal ho do přerovské brány. Hosté tak 23 sekund před koncem třetí části snižují na rozdíl jediné branky. Asistence: Martin Izák a Marek Netolický.
     
    59:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Halík obětavě vybojoval puk pro JANA HANÁKA, který ho dovezl až do prázdné šumperské brány. Zubři tak při hostující hře bez brankáře přece jen odskakují na dvoubrankový rozdíl. Asistence: Matěj Halík.
     
    45:49
    Přerov právě vstřelil branku!
    K trestnému střílení se postavil MATĚJ HALÍK, posadil si Ryšavého a poté zakončil do odkryté části branky. Zubři jdou tak po skoro 46 minutách hry do vedení. Bezgólový stav konečně přestal platit.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 46. Halík (TS), 60. Hanák (Halík) – 60. Ševčík (Izák, Netolický)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Veselý, Pekr, Koblížek, Billa, Nesvadba (A), Holík (C), Nášel – Halík, Buršík, Šilhavý, Hlůšek, Mašek, Svoboda, Štíbr (A), Švejda, Ruda, Hanák
    Trenér: Pavel Neuman

    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Stránský) – Netolický (A), Šlahora, Křivohlávek (A), Minařík (C), Mudrák, Zavoral, Cekr – Tomeš, Izák, Slováček, Ševčík, Křemen, Slabý, Kučera, Najman, Šenk, Szabó
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Vaněk – Bubela, Kučera

    Diváci: 128
    thejrc.org