Písek – Havlíčkův Brod 0:3 (kon.) | Slavia – Salzburg 6:3 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 2:5 (kon.)
HK MD Šumperk – Havířov 4:3 (kon.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
4:3 (0:0, 1:1, 3:2)
AZ Havířov
Pátek 07.10.2022, 19:00 • Škoda aréna, Šumperk • Liga juniorů • 8. kolo
Partner:
     
    59:36
    Hosté odvolávají brankáře, AZ to zkouší v šesti. Hořejší je na střídačce.
     
    57:10
    Mladí Draci právě vstřelili branku! MATĚJ SLABÝ prostě vystřelil od modré čáry a kotouč zaplul za Hořejším. Tímto zásahem jdou domácí opět do vedení. Asistence: Marek Compel a Josef Haas.
     
    56:13
    V obranném pásmu domácích se do sebe pustili Jeřábek s Plevkou. Oba jsou zasláni do kabin a hraje se 5 na 5.
     
    54:38
    Havířov právě vstřelil branku! Azet vedoucí branka domácích nezaskočila, ba naopak. Hosté se dostali do pásma, kde byli rychlí jako vítr a MATEUSZ SIEKIERKA zacílil přesně nad betony domácího strážce klece. Je srovnáno 3:3. Asistence: Martin Brančík.
     
    52:22
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Domácí jsou při chuti a otáčí zápas na svou stranu. Před Hořejším se vytvořil závar a domácí hráči byli s četnými dorážkami naprosto neodbytní. Nejdůraznější byl nováček ve žlutém dresu DOMINIK JEŘÁBEK, který překonal Hořejšího. Ve Škoda aréně je stav zápasu 3:2. Asistence: Miroslav Slováček.
     
    49:31
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Je srovnáno. Domácí vyrazili do akce dva na jednoho. Tomeš poslal pas na ONDŘEJE KŘEMENA, který měl díky svému kolegovi před sebou prázdnou bránu, do které bez potíží zacílil. Asistence: Tobias Tomeš a Tomáš Minařík.
     
    47:11
    Série nezdarů, nepovedených přihrávek na obou stranách přerušuje vyloučení a hostující straně.
     
    42:41
    Havířov právě vstřelil branku! Havířov jde do vedení, Podruhé v zápase se nám představuje dvojice Kolat a Plevka. Domácí hráči se už na přechodu do pásma skoro zastavili a havířovské forvardy pustili do útočného pásma skoro bez boje. Plevka následně předal puk na DOMINIKA KOLATA, který dokázal podruhé v dnešním zápase překonat Ryšavého. Asistence: Jakub Plevka.
     
    39:33
    Tomeš se řítil do akce, hostující beci museli zatáhnout za záchrannou brzdu, která byla za hranou pravidel a na dvě minuty si půjde odpočinout Valouch.
     
    36:35
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Kolat – 2 min., faul kolenem.
     
    36:11
    Mladí Draci právě vstřelili branku! A je srovnáno! Využitá přesilovka na straně domácích. Mladí Draci teď vytvořili závar před Hořejším. Hostující strážce klece neviděl, kde puk je, ale našel jej MIROSLAV SLOVÁČEK, který zacílil do levého horního rohu. Asistence: Tobais Tomeš a Marek Compel.
     
    35:50
    Po přerušení se pustil do domácího Haase za brankou Valouch, který jej nepěkně udeřil. Bernat vykazuje havířovského hráče. Domácí forvard je v pořádku.
     
    30:45
    Havířovských bylo moc, na trestnou lavici míří na dvě minuty Ungr.
     
    30:25
    Lichner si obešel hráče Azetu, v koncovce byl vytlačen a mezeru mezi bruslí a tyčí netrefil.
     
    28:00
    Lichner, Tomše, Slováček a jejich kombinace, která měla oči. Hostující brankář byl viditelně pod tlakem, ale puk nakonec zkrotil svými betony.
     
    25:06
    V rohu v obranném pásmu domácích vznikl střet, ze kterého se velmi obtížně zvedá jeden z Havířů. Hlavní arbitr tento zákrok domácího Slabého vyhodnotil jako faul.
     
    23:02
    Havířov právě vstřelil branku! Přesilovka Azetu už se blížila ke konci, když se před Ryšavým objevila pohledná kombinace v podání Kolata a Plevky. Plevka si všiml na levé straně brány na hraně brankoviště, na opačné straně stojícího DOMINIKA KOLATA, který byl v koncovce přesný a zakončil přímo mezi brusli domácího strážce klece a tyčku. Asistence: Jakub Plevka.
     
    21:06
    Havířov dostane výhodu v podobě přesilové hry, Kučera si odsedí dvě minuty za hrubost.
     
    19:18
    Siekierka to zkoušel dokonce nadvakrát a v obou případech byl nebezpečný, Ryšavý jeho pokusy zneškodnil finálním zákrokem na prsa.
     
    17:28
    Ryšavému se nyní nepovedla rozehrávka a Ungr, kdyby puk dobře zpracoval, by mohl zacílit téměř do odkryté klece.
     
    15:38
    Uvidíme první přesilovou hru dnešního zápasu, kterou si zahrají domácí. Middleton je vyloučen za napadení.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 37. Slováček (Tomeš, Compel), 50. Křemen (Tomeš, Minařík), 53. Jeřábek (Slováček), 58. Slabý (Compel, Haas) – 24. Kolat (Plevka), 43. Kolat (Plevka), 55. Siekierka (Brančík)


    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Stránský) – Minařík (C), Cekr, Mudrák, Netolický (A), Šlahora, Compel, Křivohlávek (A) – Slováček, Lichner, Kučera, Ševčík, Tomeš, Szabó, Křemen, Slabý, Haas, Najman, Jeřábek.
    Trenér: Petr Rutar

    AZ Havířov: Hořejší (Hamrozi) – Gřegoř, Maršálek, Kreutz, Valouch, Brančík, Kalina (A), Bílek (A) – Jelének, Lajoš, Kolat, Lipka, Siekerka, Ungr, Plevka, Urbančík (C), Pohl, Makovec, Mikula, Middleton.
    Trenér: Jan Křivohlávek

    Rozhodčí: Jan Bernat — Ondřej Bohuněk, Dominik Kalina
    bahis siteleri