Kometa Brno – Pardubice 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Kometa Brno
4:3 (2:1, 1:2, 0:0 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 13.10.2022, 18:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:48 Petr HOLÍK - 4:3
     
    63:48
    Kometa právě vstřelila branku! Nyní už je to potvrzené! Kometa vítězí v dnešním utkání, když využila třetí přesilovou hru v zápase a připisuje si bonusový bod navíc. Rozhodující trefě předcházela střela Zbořila, po níž od hokejky Zaťoviče odrazil puk za Willa a definitivně jej doklepl za brankovou čáru PETR HOLÍK. Asistence: Martin Zaťovič, Adam Zbořil.
     
    63:48
    Kometa právě vstřelila branku, ale hlavní rozhodčí budou už podruhé v prodloužení zkoumat na videu! Pardubice totiž využívají trenérské výzvy.
     
    62:29
    Kometa bude hrát přesilovou hru. Dvě minuty za vysokou hůl nařídil hlavní rozhodčí pro Tomáše Zohornu.
     
    60:55
    Strhující momenty v Brně! Nyní měl rozhodnutí na hokejce Horký, ale v tváří v tvář nedokázal Willa překonat!
     
    60:31
    Hlavní rozhodčí rozpažil, branka není uznána!
     
    60:31
    Dynamo vstřelilo branku, ale rozhodčí bude ještě zkoumat celou situaci na videu. Radil najel s pukem až k Čiliakové kleci a Čerešňák nejspíš do kotouče úmyslně kopl.
     
    54:48
    Dnešní utkání sleduje 6125 diváků.
     
    46:40
    Z trestné lavice se ihned do hry zapojil David Musil a po perfektním pasu postupoval osamocen vstříc Čiliakovi, po jeho střele zazvonila tyč brněnské branky!
     
    44:32
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    David Musil – 2 min., krosček.
    34:11 Lukáš RADIL - 3:3
     
    34:11
    Dynamo právě vstřelilo branku! Pardubice využívají v utkání druhou přesilovou hru a díky tomu srovnávají skóre! Od modré čáry napřáhl LUKÁŠ RADIL, před Čiliakem pak ještě clonil Kousal a puk nakonec doskákal za brankovou čáru. Asistence: Peter Čerešňák.
     
    33:30
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Luboš Horký – 2 min., podrážení.
     
    31:50
    Puk nyní poskakoval před brankou Brna, ale ani Říčka a po něm Adam Musil bekhendem neuspěli ve slibných příležitostech!
     
    26:00
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Matej Paulovič – 2 min., sekání.
    25:40 Tomáš ZOHORNA - 3:2
     
    25:40
    Dynamo právě vstřelilo branku! Poprvé v dnešním utkání vidíme vstřelenou branku při hře pět na pět. Kontaktní trefu Dynama obstaral po perfektní přihrávce Kousala z rohu útočného pásma TOMÁŠ ZOHORNA a dorovnává brněnského Horkého na počtu devíti vstřelených branek, hlavně pak snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Robert Kousal, Lukáš Radil.
    24:39 Jakub FLEK - 3:1
     
    24:39
    Kometa právě vstřelila branku! Brňané odskakují do dvoubrankového vedení při vlastním oslabení! Trestné střílení pohotovou přízemní střelou proměnil JAKUB FLEK. Bez asistence.
     
    24:39
    Pardubice si koledují o třetí branku! Kundrátek teď vybídl k samostatnému úniku Fleka, ten stačil i za cenu faulu zakončit, ale svůj nájezd si zopakuje v trestném střílení!
     
    24:00
    Sallinen se nyní dostal do rychlého protiútoku se svým finským parťákem Strömbergerm, druhý jmenovaný se snažil zamířit nad rameno Willa, ale pardubický brankář znovu významně podržel Dynamo, když zlikvidoval tuhle akci Brňanů ve vlastním oslabení!
     
    23:07
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Michal Gulaši – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    20:55
    Obrovská chyba v pardubické rozehrávce znamenala obrovskou příležitost pro brněnskou Kometu! Flek předložil puk od mantinelu na zcela osamoceného Horkého, ten se neukvapil a snažil se Willa překonat kličkou do bekhendu, pardubický brankář si však dokázal po nástupu do hry připsat důležitý zákrok, kterým podržel svůj tým!
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Dynamo Pardubice:
    ze hřiště odchází Dominik Frodl, přichází Roman Will.
    17:12 Petr HOLÍK - 2:1
     
    17:12
    Kometa právě vstřelila branku! Dynamo teď může jenom litovat. Předcházející branky Kometa dosáhla při přesilové hře a zároveň v signalizované výhodě. Díky tomu tak mohla hned rozehrát další přesilovou hru a i tentokrát je znovu úspěšná a díky tomu je na světě rychlý obrat! Tentokrát dokázal přesně zamířil nad lapačku Frodla PETR HOLÍK a domácí fanoušci jsou ve varu. Asistence: Adam Zbořil.
     
    16:43
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    David Musil – 2 min., sekání.
    16:43 Luboš HORKÝ - 1:1
     
    16:43
    Kometa právě vstřelila branku! Je vyrovnáno! Kometa potvrzuje svůj um v přesilových hrách a srovnává s Pardubicemi krok. Úspěšnou souhru domácích zakončil přesnou střelou na bližší tyč z hranice levého kruhu LUBOŠ HORKÝ, a momentálně tak překonává pardubického Zohornu na čele tabulky střelců. Asistence: Adam Zbořil, Petr Holík.
     
    16:10
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Lukáš Radil – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
    10:32 Robert ŘÍČKA - 0:1
     
    10:32
    Dynamo právě vstřelilo branku! Pardubice bleskově využívají přesilovou hru a otevírají skóre zápasu! puk putoval od Ciencialy na modrou čáru Košťálkovi a ten předložil na volej ROBERTU ŘÍČKOVI, proti jehož přesné střele se Čiliak nestačil přemístit. Asistence: Jan Košťálek, David Cienciala.
     
    10:12
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Martin Zaťovič – 2 min., vražení na hrazení.
     
    08:45
    Brňané srovnali krok, aktivně napadali rozehrávku hostů a do slibné příležitosti se dostal Šalé, osamocen před Frodlem však nedokázal přesně zamířit!
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 17. Horký (Zbořil, Holík), 18. Holík (Zbořil), 25. Flek, 64. Holík (Zaťovič, Zbořil) – 11. Říčka (Košťálek, Cienciala), 26. Zohorna (R. Kousal, Radil), 35. Radil (Čerešňák)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Furch) – Ďaloga, Ščotka, Holland, Kučeřík, Kundrátek, Hrbas, Gulaši – Horký, Holík, Flek – Koblížek, Strömberg, Zaťovič – Šalé, Sallinen, Kollár – Vincour, Zbořil, Dufek.
    Trenér: Pešout

    HC Dynamo Pardubice: Frodl (21. Will) – D. Musil, Čerešňák, T. Dvořák, Košťálek, Vála, J. Kolář, Hrádek – R. Kousal, Zohorna, Radil – Paulovič, Poulíček, Cienciala – Říčka, A. Musil, Matýs – Koffer, Rákos, Urban.
    Trenér: Rulík

    Rozhodčí: Hribik, Pražák – Lučan, Kis

    Diváci: 6125
    bahis siteleri