Vsetín – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Litoměřice – Poruba 2011 2:1 (po pr.) | Třebíč – Šumperk 5:2 (kon.)
Sokolov – Zlín 4:3 (1:0 po s.n.) | Prostějov – Jihlava 3:2 (kon.) | Přerov – Kolín 5:1 (kon.)
Slavia – Pardubice B 5:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:1 (4:1, 1:0, 0:0)
SC Marimex Kolín
Středa 21.12.2022, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:27 Daniel INDRÁK - 5:1
     
    39:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak nevyužité přesilovky mohou hosty pořádně mrzet, sami totiž ve vlastní výhodě inkasují! Na Sajdlovu branku se totiž rozjelo přečíslení, které stejně jako v první třetině řídil DANIEL INDRÁK! Couvající obránce Kolína hlídal možnost přihrávky, a tak mladý forvard Přerova znovu zvolil střelu a znovu uspěl, díky čemuž má našlápnuto k hattricku! Bez asistence.
    10:36 Tomáš HANÁK - 4:1
     
    10:36
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to jsou věci, Zubři po deseti minutách hry vedou už 4:1 a dávají zapomenout na časy minulé, ve kterých se prezentovali doslova bídnou produktivitou! Na čtyřbrankový zápas totiž čekali už deset zápasů a nyní jim k tomu významně pomohl i také nedobrý výkon brankáře Jakuba Soukupa, kterému propadlo nahození od modré čáry TOMÁŠE HANÁKA! Mladý přerovský bek se dočkal své první trefy za přerovské áčko! Bez asistence.
    10:23 Tomáš DOLEŽAL - 3:1
     
    10:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubry inkasovaná branku nemusí až tolik mrzet, nyní si totiž berou tříbrankové vedení zpět! Z rohu kluziště nahodil Dvořák puk před branku, kam si sjel TOMÁŠ DOLEŽAL a zblízka pohotově překonal Soukupa! Asistence: Filip Dvořák, Radim Hradil.
    09:21 Jakub NAAR - 2:1
     
    09:21
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté obsadili útočné pásmo a poměrně brzy se dočkávají srovnání! Kozli kroužili s pukem podél mantinelů, rozhýbali si přerovskou defenzivu a nakonec přesunuli puk na volnější část kluziště JAKUBU NAAROVI. Zvolil nízko a na bližší tyč letící střelu zápěstím, která se vešla mezi Postavův beton a vyrážečku! Asistence: Zdeněk Král, Jakub Soukup Matěj Morong.
    05:09 Jiří GOIŠ - 2:0
     
    05:09
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak pouhých sedm vteřin stačilo Zubrům k využití a po pěti minutách hry už jdou do dvoubrankového vedení! Kolínští můžou litovat zkaženého vyhození, které se odrazilo mezi kruhy na JIŘÍHO GOIŠE, jenž nijak neváhal a z prvního doteku okamžitě poslal puk na branku. Tím zařizuje druhý přerovský gól večera! Asistence: Filip Dvořák.
    03:02 Daniel INDRÁK - 1:0
     
    03:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    V úvodních minutách měli více šancí hosté, je to ale Přerov, jenž otevírá skóre dnešního utkání! Doležal vybídl do útoku rozjetého DANIELA INDRÁKA, jenž od levého mantinelu hledal prostor pro přihrávku před bránu, nakonec ale zvolil přesnou střelu do Soukupovy šibenice! Sváteční střelec díky své druhé brance v sezóně přerušuje více než dvouměsíční čekání na kanadský bod! Asistence: Tomáš Doležal, Jiří Krisl.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 4. Indrák (Doležal, Krisl), 6. Goiš (F. Dvořák), 11. Doležal (F. Dvořák, Hradil), 11. Hanák, 40. Indrák – 10. Naar (Z. Král, Morong)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Hrdinka, Chroboček, R. Černý, Hanák, Ševčík, Krisl (C) – Březina, Pechanec, L. Adámek – Doležal, F. Dvořák, Indrák – Goiš, Macuh, Dobša – Tarnoczy, Hradil, Fencl.
    Trenér: Robert Svoboda

    SC Marimex Kolín: Soukup (11. Sajdl) – Aubrecht, Čáp, Cibák, Piegl (A), Zajíc, T. Jelínek, Naar – Mar. Novák (A), Morong, Z. Král (C) – J. Sklenář, Korkiakoski, Ouřada – Síla, Matějček, Lang – D. Šedivý, Mi. Beneš, Polák.
    Trenér: Jan Šťastný

    Rozhodčí: Skopal, Vrba – Kleprlík, Bezděk
    bahis siteleri