Japonsko – Česko cz 1:5 (kon.) | USA – Finsko 8:1 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 4:1 (kon.)
Švédsko – Kanada 2:4 (kon.)
konec
Slovensko
4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
Švýcarsko
Pondělí 09.01.2023, 18:10 • Östersund Arena B, Švédsko • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:17:20)
     
    Je dobojováno. Slovenky ještě přidaly jeden gól a nakonec zvítězily po obratu 4:1. Zapisují tak další tři body do tabulky a jsou tak stoprocentní. Naopak Švýcarky stejně jako proti Češkám dnes vedly, znovu ale nakonec vůbec nebodovaly a na první body do tabulky tak stále čekají.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Zápas se už jen dohrává, kotouč mají nyní Slovenky a ještě se snaží o nějakou akci, která by mohla vést k navýšení už tak luxusního náskoku.
     
    58:53
    Na druhé straně ještě dobrá střela Taricsové, i brankářka Švýcarska si ale poradila.
     
    58:30
    Ještě pokus Švýcarek alespoň o čestný úspěch, vše ale zmařil zákrok Debnárové. Hra je přerušena, bude se vhazovat před její brankou.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:41
    Nela Lopušanová objela branku a z pravé strany zakončila, proti byl zákrok Bendererové.
     
    57:26
    Švýcarky jsou v plném počtu.
     
    56:15
    Švýcarky se osvobozují a šetří cenné vteřiny z oslabení. Zároveň jim ubíhá čas velmi rychle a na nějaké drama to nevypadá.
     
    55:26
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Chiara Eggliová – 2 min., vražení na hrazení.
     
    55:26
    Slovenky se vracely zpět do obrany, zastavily hrozící útok soupeřek a hned otočily hru. Ve středním pásmu pak byla tvrdě sražena Beňáková a zřejmě se opět bude vylučovat.
     
    55:01
    Další komerční přestávka.
     
    54:24
    Laura Jancsóová získala ve středním pásmu puk a hned ho poslala do teritoria Švýcarska, kde ale Slovenky nic nevymyslely.
     
    52:49
    Hana Krákorová z dálky nahazovala puk před švýcarskou branku, nakonec se dostal až před Bendererovou a ta musela zakročit.
     
    51:29
    Hezká akce Švýcarek, Tanja Kunzová se prosmýkla obraně Slovenek, poslala puk těsně před brankoviště, kde ho sklepla Naemi Herzigová, ovšem špička betonu Debnárové byla proti.
     
    51:10
    Švýcarsko v plném počtu.
     
    50:05
    Polovina třetí třetiny je minulostí a Slovenky stále drží hodně nadějný náskok. Nyní se vydaly do útočné třetiny, ale zblízka se neprosadila Nela Lopušanová.
     
    49:39
    Slovensko v plném počtu.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 22. Lopušanová, 25. Dobiašová (Lopušanová, Macková), 28. Lopušanová, 45. Lopušanová (Tóthová) – 9. Rosselová (Capezzaliová)


    Slovensko: Debnárová (Kubaniová) – Macková, Krákorová, Stern, Gálisová, Halušková, Mandelíková, Mateičková, Nogová – Lopušanová, Tóthová, Dobiašová (C) – Jancsóová (A), Blichová (A), Karkošková – Taricsová, Beňáková, Lacková – Paulínyová, Donovalová, Juríková
    Trenér: Miroslav Mosnár

    Švýcarsko: Favreová (29. Bendererová) – Inkampová, Baechlerová (A), Aymonová, Langeneggerová, Peterová, Meriguetová, Capezzaliová – Buchiová, Herzigová, Eggliová – Weyová, Rosselová (A), Gaberellová (C) – Kunzová, Maechlerová, Balzerová – Hirtová, Manetschová, Dalessiová
    Trenér: Melanie Haefligerová

    Rozhodčí: Janshenová (USA), Kurodaová (JPN) – Buttová (GER) , Krautová (USA)

    Diváci: 137
    bahis siteleri