Kometa Brno – Sparta 5:2 (kon.) | K. Vary – Třinec 0:3 (kon.) | HC Litvínov – Vítkovice 3:2 (kon.)
Jihlava – Plzeň 7:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
7:4 (0:1, 2:2, 5:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 13.01.2023, 18:15 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 39. kolo
Partner:
     
    59:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Mezi dvoubrankové střelce se připisuje také MATĚJ KRAVEC, který propasoval puk mezi betony Lokajíčka. Asistence: Martin Matějíček a Josef Broš.
     
    58:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec přeci jen využívají odkryté klece a výhru Dukly potvrzuje JAKUB MODL. Asistence: Daniel Pavelec a Adam Rauš.
     
    56:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle byla rychlá odpověď hostujícího celku. DOMINIK SOUKUP se dostal skoro z ostrého úhlu k dorážce a poslal puk mezi betony Maláče. Asistence: Josef Dáňa a Matěj Korčák.
     
    56:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla odskakuje do dvoubrankového vedení. Souhra kapitána a asistenta se domácímu celku povedla a MATĚJ KRAVEC se mohl radovat po střele z kruhu. Asistence: Matěj Vovsík a Martin Matějíček.
     
    52:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    MARTIN MATĚJÍČEK se dostal jako bek do šance a tvrdou střelou propálil vše, co měl před sebou. Dukla tak velice rychle využívá početní výhodu pět na tři. Asistence: Daniel Pavelec a Lukáš Číhal.
     
    42:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Máme tu dalšího dvoubrankového střelce. Stává se jím KEVIN COUFAL. Ten využil přesilovky, když se mu povedlo z kruhu prostřelit Lokajíčka. Asistence: Martin Matějiček a Jan Ludvík.
     
    35:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Velká chyba v rozehrávce stála domácí celek srovnaný stav. ADAM DVOŘÁK se po přihrávce dostal do samostatné akce a z kruhu namířil nad rameno Maláče. Asistence: Petr Kubíček a Matěj Korčák.
     
    29:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hra čtyři na čtyři hostům prospěla. Přečíslení využil DOMINIK SOUKUP, který se ocitl těsně před gólmanem osamocený. Maláč neměl proti střele žádnou větší šanci. Asistence: Josef Dáňa a Martin Jánský.
     
    22:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Trvalo to pouze dvanáct vteřin a je tu vedení Dukly. Klapica vyhrál buly a poslal puk na Báťu, ten si našel volného KEVINA COUFALA, který už neměl problém dorazit puk do brány. Asistence: Šimon Báťa a Andrej Klapica.
     
    22:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    A máme srovnáno. Vovsík nahrál k modré čáře odkud se napřáhl ADAM RAUŠ, který dostal kotouč za záda Lokajíčka. Asistence: Matěj Vovsík a Daniel Pavelec.
     
    05:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nejprve měl Maláč problém se stabilitou a chvíli poté, co se mu povedlo dostat zpět na nohy inkasoval. Z mezikruží vypálil ADAM DVOŘÁK, který otevírá skóre zápasu. Asistence: Jan Hodinář a Adam Titlbach.

    Natálie Poláčková

    Branky a nahrávky: 23. Rauš (Vovsík, Pavelec), 23. Coufal (Báťa, Klapica), 43. Coufal (Matějiček, Ludvík), 53. Matějíček (Pavelec, Číhal), 57. Kravec (Vovsík, Matějíček), 59. Modl (Pavelec, Rauš), 60. Kravec (Matějíček, Broš) – 6. Dvořák (Hodinář, Titlbach), 30. Soukup (Dáňa, Jánský), 36. Dvořák (Kubíček, Korčák), 57. Soukup (Dáňa, Korčák)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Ludvík, Topol, Matějíček, Číhal, Vovsík (C), Tomšík, Vandas – Kravec (A), Broš, Pavelec, Klapica, Modl, Rauš (A), Coufal, Peš, Báťa, Kudrna
    Trenér: Michal Broš

    HC Škoda Plzeň: Lokajíček (Jansa) – Kubíček, Skok, Hodinář, Buzek, Eichler, Jánský, Houdek – Benák, Korčák, Kreuzman, Dvořák, Pešek, Mazanec (A), Kučera, Kaiser, Titlbach, Borák, Dáňa (C)
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Čuňočka, Grygera – Kleprlík, Komínek
    bahis siteleri