Toronto – Chicago 5:2 (kon.) | Arizona – Tampa 1:0 (2:1 po s.n.) | Edmonton – Detroit 4:5 (1:2 po s.n.)
Minnesota – Colorado 2:3 (kon.) | Anaheim – Buffalo 3:7 (kon.) | Vancouver – NY Rangers 4:6 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
Colorado Avalanche
Čtvrtek 16.02.2023, 03:30 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistika
    Střely na bránu: 43 – 19 | Přesilová hra: 1/2 – 0/1 | Trestné minuty: 7 – 9

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Marc-Andre Fleury (MNS) – 16 zákroků, 3 OG, úspěšnost 84,2 %, odchytal 57:50
    Alexandar Georgijev (COL) – 41 zákroků, 2 OG, úspěšnost 95,3 %, odchytal 60:00

    Česká a slovenská stopa
    Do utkání nezasáhl nikdo z českých a slovenských hokejistů.

    Tři hvězdy utkání
    1. Nathan MacKinnon (COL) 1+1
    2. Alexandar Georgijev (COL) 41 zákroků, 2 OG, úspěšnost 95,3 %
    3. Kirill Kaprizov (MNS) 1+0 (06:24:25)
     
    Je konec! Colorado nakonec zvládlo duel na ledě Minnesoty a vítězí těsně 3:2. Hosté už se ve třetí třetině koncentrovali na defenzivu, což se jim dlouho vyplácelo. Minnesota se nedostávala do jasných šancí. Až v 55. minutě dokázal snížit Kirill Kaprizov. Poté domácí zkusili hru bez brankáře, ale vyrovnat už v základní hrací době nedokázali.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Další vyhození hostů skončilo na zakázaném uvolnění. Domácím už moc času na vyrovnání nezbývá.
     
    59:12
    Matthew Boldy se dostal do zakončení, ale jeho rána prolétla kolem zadní tyčky. Colorado poté vyhodilo puk do středního pásma.
     
    58:46
    Oddechový čas pro tým Minnesota Wild.
     
    58:26
    Mats Zuccarello na modré čáře obětavým skokem udržel pro Minnesotu útočné pásmo. Domácím zatím schází střelba.
     
    58:00
    Fleury je na střídačce a Minnesota zkouší vyrovnat v šesti bruslařích!
     
    57:45
    Goligoski poslal přihrávku na útočnou modrou čáru, ale tam zasáhl hostující Manson.
     
    57:20
    Colorado se po delší době dostalo do útočného pásma, kde nasbíralo cenné sekundy k dobru. Minnesota do toho šlape ze všech sil.
     
    56:21
    Jonas Brodin vypálil tvrdě z levého kruhu. Georgijev měl sice čistý výhled, ale puk mu vypadl a proklouzal kolem branky!
     
    56:03
    Brandon Duhaime vlétl po levém křídle do útočného pásma a okamžitě tlačil přihrávku před branku. Georgijev si pohlídal odraz puku od brusle a přikryl jej lapačkou.
     
    55:36
    Kaprizov už je znovu na ledové ploše. Ruský útočník tentokrát dostal přihrávku na pravou stranu, ale jeho pokus Georgijev ramenem vyrazil.
     
    55:03
    V hale rázem panuje mnohem lepší atmosféra. Domácí příznivci hlasitým skandováním ženou Minnesotu do útoku.
    54:07 Kirill KAPRIZOV - 2:3
     
    54:07
    Minnesota právě vstřelila branku! Minnesota nakonec dramatizuje závěr dnešního souboje! Nepřesné nahození od modré čáry si bekhendem zpracoval KIRILL KAPRIZOV, otočil se do bekhendu a přízemním pokusem překvapil gólmana! Asistence: Mats Zuccarello, Jonas Brodin.
     
    53:30
    Jonas Brodin se hnal před branku Colorada za odraženým kotoučem, ale Georgijev si situaci pohlídal a nedopustil, aby mu puk vypadl z výstroje.
     
    53:02
    Nathan MacKinnon zadovkou připravil kotouč Ničuškinovi, který zakončil zápěstím, ale Fleury i s pomocí teče obránce zachránil Minnesotu!
     
    52:29
    Joel Eriksson Ek se na levé straně opřel do odraženého kotouče, ale ani jeho pokus příklepem nenašel cestičku mezi tři tyče.
     
    52:03
    Devon Toews počkal v obranném pásmu na vystřídání svých spoluhráčů a rozehrál na levou stranu. Colorado Minnesotu nepouští do zakončení.
     
    51:24
    MacKinnon si v útočném pásmu udělal kličku mezi kruhy, ale obránce Dumba mu na poslední chvíli přizvedl hůl, čímž mu zamezil v zakončení.
     
    51:00
    Po dlouhé době se přerušuje hra! Coloradu se tentokrát nepovedla rozehrávka a kotouč propadl na zakázané uvolnění.
     
    50:26
    Andrew Cogliano se hnal za přihrávkou do útočného pásma, jenže byl sám proti trojici hráčů Minnesoty. Jacob Middleton před ním konstruktivně rozehrál.
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a Colorado má zatím vývoj dnešního souboje pevně v rukou.
     
    49:36
    Obránci Colorada uklidnili rozehrávku a počkali na dostřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na ledovou plochu i domácí kouč.
     
    49:03
    Jon Merrill rozjel novou akci Minnesoty z obranného pásma. Na jeho pobídku si sjel spoluhráč, který bekhendem branku netrefil.
     
    48:37
    Matthew Boldy ustál souboj za brankou Colorada, jenže bekhendovou přihrávkou odevzdal kotouč soupeři. Colorado se osvobodilo.
     
    48:03
    O´Connor svedl bruslařský souboj s Brodinem, ale nedokázal puk procedit na volného spoluhráče na útočné modré čáře.
     
    47:31
    Dumba udržel pro Minnesotu kotouč v útočném pásmu, nicméně jeho nahození skončilo blokem obětavého soupeře. Colorado hraje směrem dozadu na výbornou.
     
    47:06
    Lehkonen dostal nabito na levý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem. Jeho ránu ale gólman Minnesoty vykopl betonem.
     
    46:29
    Spurgeon si vybruslil do střelecké pozice a zkusil štěstí zápěstím. Jeho pokus ale prosvištěl kolem vzdálenějšího horního rohu.
     
    46:03
    Mason Shaw se hnal za přihrávkou do útočného pásma, ale vracející se Bowen Byram před ním puk srazil k mantinelu.
     
    45:32
    Brandon Duhaime střílel od modré čáry, ale jeho ránu zablokoval dobře postavený zadák Colorada. Snaha Minnesoty o zdramatizování závěru utkání je zatím marná.
     
    45:06
    Matthew Boldy se individuálně vrhl do útočného pásma, jenže neměl dostatečnou podporu spoluhráčů v zelených dresech.
     
    44:26
    Logan O'Connor si sjel na přihrávku zadovkou, po které bez váhání zakončil. Jeho projektil však brankáře Minnesoty vykopl k hrazení.
     
    44:02
    Na opačné straně byl před brankou Minnesoty v zajímavé pozici Lehkonen, ale bekhendem z těsné blízkosti nezvedl puk nad beton brankáře.
     
    43:26
    Sam Steel se na pravé straně útočného pásma dostal ke skákavému kotouči a ihned zakončil. Georgijev jeho pokus s přehledem vyrazil.
     
    43:10
    Jacob Middleton nahodil puk po mantinelu do rohu útočného pásma, nicméně jeho pobídka byla natolik prudká, že ji nikdo v zeleném nezkrotil.
     
    42:38
    Nathan MacKinnon projel po pravém křídle do útočného pásma a zakončil přední tyč. Fleury si ale mezírku pohlídal a puk za záda nepustil.
     
    42:06
    Andrew Cogliano dostal nabito na pravou stranu útočného pásma, odkud zakončil příklepem, ale jeho rána skončila vedle vzdálenější tyčky.
     
    41:26
    Právě Boldy se dostal na pravé straně útočného pásma k zakončení, nicméně jeho pokus zápěstím skončil vedle zadní tyčky.
     
    41:06
    Jacob Middleton poslal nahození o hrazení do útočného pásma, ale k puku se dostali pouze zadáci soupeře. Boldy otočil směr hry.
     
    40:33
    Matthew Boldy bekhendem zkoušel překvapit hostujícího brankáře střelou pod břevno, nicméně nedokázal kotouč zvednout podle svých představ.
     
    40:10
    Minnesota uspěla na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí celek potřebuje během závěrečné periody zlepšit svůj výkon hlavně směrem dopředu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 5:46.
     
    Střely na branku: 29 – 10
     
    Druhá třetina končí! V úvodu prostřední periody navýšil vedení Colorada prudkou střelou Denis Malgin. Za domácí snížil v přesilové hře Joel Eriksson Ek. Minnesota ale z náporu nedokázala vytěžit vyrovnání. Colorado znovu srovnalo obraz hry a Nathan MacKinnon vrátil hostům dvoubrankový náskok.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:29
    Jonas Brodin rozjel akci Minnesoty z obranného pásma. Po jeho sklepnutí na levou stranu se ale nikdo v zeleném ke střele nedostal.
     
    39:03
    Na levém křídle zůstal zapomenutý Frédérick Gaudreau, který se tlačil do zakončení, ale na poslední chvíli se mu puk svezl po čepeli.
     
    38:28
    Jordan Greenway se individuálně prosmýkl do střelecké pozice, nicméně hostující gólman měl čistý výhled a jeho pokus zneškodnil.
     
    38:02
    Samuel Girard si dal pozor na napadajícoho Sama Steela, dostal se před něj tělem a bekhendem následně odehrál puk do bezpečí.
     
    37:30
    Zadáci Colorada uklidnili rozehrávku v obranném pásmu a počkali na dostřídání svých spoluhráčů. Hosté si do konce druhé části chtějí pohlídat dvoubrankové vedení.
     
    37:03
    Domácí se okamžitě tlačili vpřed, jenže jejich další akce skončila nepřesnou přihrávkou na levou stranu útočného pásma.
    36:29 Nathan MACKINNON - 1:3
     
    36:29
    Colorado právě vstřelilo branku! Hostující celek opět odskakuje do vedení o dvě branky! Lehkonen pouze sklepl prudkou přihrávku na pravou stranu, kde byl rozjetý NATHAN MACKINNON, který se natlačil před branku a svižnou ránou nedal gólmanovi nárok! Asistence: Artturi Lehkonen, Devon Toews.
     
    36:10
    Andrew Cogliano projel po levé straně do útočného pásma, jenže si nedokázal obhodit prvního soupeře. Minnesota brání hodně důrazně.
     
    35:29
    Mats Zuccarello přihrál po levé straně na modrou čáru, odkud přišla tvrdá rána zápěstím. Před Georgijevem tentokrát obětavě zasáhl obránce.
     
    35:12
    Za vlastní brankou upadl v souboji hostující Josh Manson. Následně se hostům povedlo kotouč pouze nahodit do útočného pásma.
     
    34:42
    Colorado v posledních minutách opět srovnalo obraz hry a častěji se dostává do útoku.
     
    34:03
    Andrew Cogliano si hledal střeleckou pozici, ale trefil brusle Matta Boldyho, který se okamžitě vydal vpřed a prověřil pozornost Georgijeva.
     
    33:35
    Mason Shaw uspěl v souboji o kotouč v rohu útočného pásma a ihned našel Kaprizova. Ruský hokejista ale nestačil zakončit.
     
    33:05
    Andrew Cogliano se dostal do útočného pásma, kde si obhodil obránce, ale forhendem puk nedokázal zvednout nad beton brankáře.
     
    32:29
    Minnesota se dostala vpřed, nicméně Zuccarello místo zakončení zápěstí hledal zadovkou krytého Kaprizova.
     
    32:02
    Kaprizov se otočil na pravé straně útočného pásma a ihned hledal Mansona. Na jeho pobídku ale nikdo v zeleném dresu nedosáhl.
     
    31:39
    Až po další akci si hostující brankář musel sáhnout na kotouč. Odražený puk ale s přehledem ukryl pod lapačkou.
     
    31:25
    Minnesota se dostala do útočného pásma, kde se domácí snaží probít do střelecké pozice. Sam Steel byl však skvěle bráněn.
     
    30:29
    Devon Toews dostal nabito na levou stranu ledové plochy, odkud pohotově nahodil puk na domácí klec, ale brankář Minnesoty zasahovat nemusel.
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a zatím sledujeme hodně bojovné utkání. Ve druhé části na ledě zatím dominuje domácí Minnesota.
     
    29:23
    Právě Boldy našel rozjetého spoluhráče na levém křídle, odkud následně přišla další tvrdá rána, ale kotouč skončil vedle zadní tyčky.
     
    29:03
    Domácí Minnesota je po vstřelení kontaktní branky pořádně nabuzená. Joel Eriksson Ek kouzlil na levé straně, ale Boldyho bekhendem nenašel.
     
    28:32
    Nathan MacKinnon si v útočném pásmu našel prostor pro zakončení, nicméně jeho rána skončila vedle levé tyčky domácí klece.
     
    28:03
    Evan Rodrigues hledal zajímavou žabičkou rozjetého Rantanena, nicméně jeho pobídka byla o několik centimetrů delší než bylo potřeba.
     
    27:38
    Compher projel po levém křídle do útočného pásma, kde se zbavil obránce, ale zadovkou nenašel nikoho v bílém dresu Avalanche.
    27:09 Joel Eriksson Ek - 1:2
     
    27:09
    Minnesota právě vstřelila branku! Tak jsem to zakřikl! Minnesota totiž využívá početní převahu a snižuje na rozdíl jediné branky! Mats Zuccarello vypálil zápěstím z levé strany útočného pásma a JOEL ERIKSSON EK jeho pokus tečoval do sítě! Asistence: Mats Zuccarello, Matthew Boldy.
     
    26:30
    Znovu se hráčům Colorada podařilo ziskat kotouč. Obhájce Stanley Cupu v dnešním souboji zatím zvládá oslabení na výbornou.
     
    26:03
    Kaprizov nedostal přesnou přihrávku na pravý kruh a obránce v bílém dresu před ním kotouč bez větších problémů vyhodil přes celý led.
     
    25:50
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche:
    Mikko Rantanen – 2 min., sekání.
     
    25:16
    Matthew Boldy si po vyhraném vhazování udělal prostor v útočném pásmu a zakončil zápěstím. Hostující brankář znovu zasáhl.
     
    25:00
    Joel Eriksson Ek vlétl po levém křídle do útočného pásma a zakončil zápěstím. Jeho ránu ale Georgijev dobře viděl a zasáhl.
     
    24:36
    Kurtis MacDermid dostal nabito na levou stranu útočného pásma, odkud zakončil příklepem, jenže si neseřídil mířidla.
     
    24:12
    Matt Dumba se po pravém křídle dostal do útočného pásma, kde zakončil zápěstím. Jeho rána ale prolétla kolem levé tyčky.
     
    23:41
    Kaprizov se dostal do útočného pásma po pravém křídle, jenže neměl dostatečnou podporu spoluhráčů v zeleném.
     
    23:02
    Frédérick Gaudreau projel do útočného pásma, kde se prudkou brzdou zbavil obránce, ale přihrávkou na modrou čáru už spoluhráče nenašel.
    22:20 Denis MALGIN - 0:2
     
    22:20
    Colorado právě vstřelilo branku! Colorado hned v úvodu druhé třetiny přidává druhou branku! MacKinnon nenápadně přiklepl kotouč do jízdy DENISI MALGINOVI, který zakončil zpoza obránce zápěstím a našel skulinku ve výstroji brankáře! Asistence: Nathan MacKinnon, Josh Manson.
     
    22:00
    Domácí brankář vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození a vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    21:36
    Mason Shaw bojoval o kotouč na levé straně útočného pásma, nicméně důrazný obránce mu přizvedl hokejku a získal puk pro soupeře.
     
    21:10
    Colorado se dostalo do útočného pásma, jenže Nathan MacKinnon nahozením z pravé strany spoluhráče před brankou nenašel.
     
    20:36
    Joel Eriksson Ek se dostal do útočného pásma, kde chtěl přihrávkou z otočky vyslat spoluhráče do velké šance, ale bruslařský manévr mu nevyšel.
     
    20:10
    Minnesota uspěla na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí celek bude potřeba zlepšit zejména hru směrem do ofenzivy.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 4:48.
     
    Střely na branku: 16 – 6
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější hostující Colorado. V úvodu utkání přitom byla nebezpečnější domácí Minnesota. Dvě dobré šance měl Joel Eriksson Ek, ale Georgijev zatím drží nulu. Naopak na opačné straně se po rychlém přechodu vpřed prosadil Andrew Cogliano.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:19
    Joel Eriksson Ek získal volný kotouč v obranném pásmu a nekompromisně jej vyhodil přes celé kluziště za branku Colorada.
     
    19:00
    Minnesota v oslabení získala kotouč v obranném pásmu a vyvezla jej do pásma útočného. Coloradu se zatím v přesilovce nedaří.
     
    18:09
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Mason Shaw – 2 min., sekání.
     
    18:09
    Manson se pustil do potyčky před vlastní brankou. Připojil se k němu také O´Connor.
     
    16:29
    Evan Rodrigues si dal pozor na napadajícího Sama Steela a rozehrál před ním na pravou stranu ledové plochy.
     
    16:02
    Brad Hunt dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale trefil blok prvního hráče v zeleném. Minnesota se teď hodně trápí.
    15:14 Andrew COGLIANO - 0:1
     
    15:14
    Colorado právě vstřelilo branku! Hostující Colorado se nakonec ještě v průběhu úvodní periody dostává do vedení! Po rychlém přechodu do útočného pásma zapomněla obrana Minnesoty na ANDREW COGLIANA, který zápěstím zakončil k zadní tyči! Asistence: Devon Toews, Samuel Girard.
     
    15:01
    Jon Merrill dostal přihrávku na modrou čáru, kde měl menší problémy se zpracováním a nedokázal puk nahodit na branku.
     
    14:32
    Jon Merrill uspěl v souboji v obranném pásmu a jednou rukou dokázal kotouč prodloužit do pásma středního.
     
    14:03
    Domácí gólman si tentokrát musel dát pozor na Nathana MacKinnona, který jej chtěl překvapit střelou zápěstím, ale trefil beton.
     
    13:36
    Evan Rodrigues dostal skvělou přihrávku před branku domácího celku, jenže už byl příliš blízko u brankáře a nezvedl kotouč nad beton!
     
    13:04
    Joel Eriksson Ek se stáhl do rohu obranného pásma, kde domácím hokejistům pomohl k ziskum kotouče. Minnesota se následně provinila zakázaným uvolněním.
     
    12:38
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Matthew Boldy – 5 min., bitka.

    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche:
    Bowen Byram – 5 min., bitka.
     
    12:38
    Matthew Boldy a Bowen Byram se pustili do pěstního souboje! Jako vítěz z něj odešel domácí hokejista, který sklidil potlesk!
     
    12:10
    Dumba v rohu obranného pásma vybojoval kotouč a přihrál na modrou čáru. Po jeho přiklepnutí ale důrazní hosté získali puk pro sebe.
     
    11:42
    Jordan Greenway dostal přihrávku do rohu útočného pásma, odkud pohotově přihrál mezi kruhy, nicméně tam neměl spoluhráče.
     
    11:15
    Connor Dewar nabral rychlost a tlačil se do útočného pásma. Pod tlakem důrazného obránce však bekhendem nezakončil.
     
    10:28
    Rantanen skvěle přenesl hru na levý kruh, odkud ihned zakončoval Nathan MacKinnon, jehož rána skončila v lapačce domácího brankáře.
     
    10:03
    Je za námi polovina úvodní periody a zatím sledujeme hodně svižný hokej. O něco nebezpečnější je v úvodu duelu domácí Minnesota.
     
    09:17
    Bowen Byram se otočil v obranném pásmu a rozehrál bekhendem o hrazení. Na jeho pobídku však nikdo z hráčů v bílém nedosáhl.
     
    09:01
    Brandon Duhaime se dral do brankoviště před klecí Colorada, ale hostující brankář před ním na poslední chvíli přikryl kotouč lapačkou.
     
    08:29
    Georgijev vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a okamžitě pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    08:03
    Jordan Greenway na modré čáře udržel pro Minnesotu útočné pásmo. Jeho nahození směřovalo před branku Colorada, kde zasáhla obrana.
     
    07:32
    Dumba našel rozjetého Kaprizova, který zadovkou připravil kotouč pro Brodina, nicméně jeho slabou ránu Georgijev viděl a schoval v lapačce.
     
    07:03
    Joel Eriksson Ek se dral do další nebezpečné pozice! Domácí útočník se před klecí Colorada dostal k odraženému puku, ale jednou rukou jej bekhendem nedostal do sítě!
     
    06:26
    Toews se snažil nahodit kotouč do útočného pásma, jenže trefil jen klubko těl kousek za modrou čárou. Minnesota ale nedokázala konstruktivně rozehrát.
     
    06:03
    Jacob Middleton odvedl skvělou práci u své branky, kde s kotoučem kouzlil hostující Rantanen. Middleton finského hokejistu čistým hitem odstavil.
     
    05:26
    MacKinnon dostal přihrávku na střed útočného pásma, odkud pohotově vystřelil zápěstím, ale jeho pokus prolétl nad břevnem.
     
    05:06
    Hosté v plném počtu.
     
    04:26
    Brodin projel po levém křídle do útočného pásma, kde si puk připravil na forhend a zakončil. Jeho rána ale minula zadní tyč.
     
    04:06
    Joel Eriksson Ek se z ostrého úhlu snažil překvapit hostujícího brankáře, ale utajenou střelou z levé strany trefil jen tyč!
     
    03:31
    Kaprizov si s pukem na čepeli vybruslil k modré čáře, kde si jej srovnal na forhend, ale netroufl si na zakončení. Colorado zatím brání výborně.
     
    03:06
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche:
    J. T. Compher – 2 min., nedovolené bránění.
     
    02:41
    Jordan Greenway se po levém křídle snažil prosmýknout do útočného pásma, jenže si nedokázal obhodit Sama Girarda.
     
    02:03
    Domácí brankář si dal pozor na napadajícího Rantanena a odehrál před ním puk mimo nebezpečné území. Colorado vlétlo do duelu aktivně.
     
    01:32
    J. T. Compher číhal na přihrávku na modrou čáru, odkud chtěl pohotově vypálit příklepem, ale do rány se mu postavil domácí hráč.
     
    01:10
    Kaprizov si pokryl kotouč ve středním pásmu, udržel na zádech obránce a dokázal rozehrát na křídlo.
     
    00:33
    Matthew Boldy dojel přihrávku do útočného pásma a bekhendem nahodil kotouč mezi kruhy. Defenziva Colorada puk stihla odehrát k mantinelu.
     
    00:10
    Minnesota uspěla na úvodním vhazování dnešního souboje. Její rozehrávku okamžitě napadal Manson, který si připsal tvrdý hit.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní americká hymna.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Minnesota bude hrát v zeleném, zatímco Colorado oblékne bílou sadu.
     
    Začátek duelu se dnes natahuje opravdu hodně.
     
    Úvodní sestavy:

    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Spurgeon, Middleton, Brodin, Dumba, Goligoski, Merrill – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Boldy, J. Eriksson Ek, Duhaime – F. Gaudreau, Steel, Greenway – Reaves, Shaw, Dewar.

    Colorado Avalanche: Georgijev (J. Johansson) – Girard, D. Toews, Englund, Byram, B. Hunt, MacDermid – Ničuškin, MacKinnon, Lehkonen – Rantanen, Compher, Rodrigues – L. O'Connor, Newhook, Cogliano – Malgin, Meyers, Nieto.
     
    Colorado Avalanche

    Obhájce Stanley Cupu letos neprožívá tak snovou sezónu jako před rokem. Po padesáti dvou odehraných duelech má Colorado na kontě šedesát jedna bodů a zatím mu patří sedmá pozice Západní konference. Ze zadních pozic se na něj ale tlačí právě dnešní soupeř a Calgary. Venku ale Colorado patří mezi lepší celky v NHL. V posledním duelu ale Colorado doma padlo 3:4 po nájezdech s Tampou.
     
    Minnesota Wild

    Domácí Minnesota v letošním ročníku podává střídavé výkony a bude muset bojovat o postup do bojů o Stanley Cup. Ve třiapadesáti odehraných duelech získala Minnesota šedesát jedna bodů a zatím drží osmou pozici Západní konference. V Centrální divizi jí pak patří čtvrté místo právě za dnešním soupeřem. Z posledních pěti duelů navíc ovládla jen domácí střetnutí s New Jersey. V posledním utkání pak doma padla po nájezdech s Floridou. Produktivitu Minnesoty táhne Kiril Kaprizov, který má na kontě už šedesát tři bodů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 28. J. Eriksson Ek (Zuccarello, Boldy), 55. Kaprizov (Zuccarello, Brodin) – 16. Cogliano (D. Toews, Girard), 23. Malgin (MacKinnon, Manson), 37. MacKinnon (Lehkonen, D. Toews)


    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Spurgeon (C), Middleton, Brodin, Dumba (A), Goligoski, Merrill – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Boldy, J. Eriksson Ek (A), Duhaime – F. Gaudreau, Steel, Greenway – Reaves, Shaw, Dewar.
    Colorado Avalanche: Georgijev (J. Johansson) – Girard, D. Toews (A), Manson, Byram, Englund, B. Hunt – Ničuškin, MacKinnon (A), Lehkonen – Rantanen (A), Compher, Rodrigues – L. O'Connor, Newhook, Cogliano – Malgin, Meyers, Nieto.

    Rozhodčí: Sutherland, Rooney – Murray, McNamara

    Diváci: 17 965
    bahis siteleri