Mladá Boleslav – Jihlava 3:2 (1:0 po s.n.) | Pardubice – Sparta 4:2 (kon.) | Zlín – Třinec 3:6 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 3:4 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:7 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:7 (2:1, 1:3, 0:3)
HC Kometa Brno
Pátek 17.02.2023, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • DHL Extraliga juniorů • 47. kolo
Partner:
     
    58:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Bílí Tygři to v šesti zkusili ještě jednou, jenže ani teď se jim risk nevyplatil. Pérez se sice snažil střelu ONDŘEJE CAKLA zblokovat, puk se o něj otřel, ale přesto zapadl do nekryté sítě. Asistence: Lukáš Eich.
     
    57:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Liberečtí se při hře bez gólmana usadili v pásmu, jenže o kotouč přišli. JAKUB ZEMBOL s ním pak doputoval až za útočnou modrou čáru a pohodlně skóroval. Asistence: Adam Boltvan.
     
    49:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané ale vzápětí Krátkého neprůstřelnost prolamují a vedou už 5:3. Po Ulbrichtově střele se před domácí bránou spustila skrumáž, kterou ukončil gólovou dorážkou TOMÁŠ ŠANTORA. Asistence: Patrik Ulbricht.
     
    38:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Obrat je na světě. ADAM BOLTVAN vyslal po otočce s pukem naprosto přesný projektil z vrcholku pravého kruhu. Kotouč zaplul pod břevno liberecké brány. Asistence: Kevin Horváth, Patrik Ulbricht.
     
    36:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno si na první přesilovku počkalo, dokázalo ji ale využít! KEVIN HORVÁTH to celé vzal na sebe, povyjel si až do ideální střelecké pozice a z osy kluziště švihem překonal gólmana. Bez asistence.
     
    24:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pořádně smolný moment pro brankáře Hambálka. ŠTĚPÁN LINKA tečoval Nesvadbovu přihrávku. Zdálo se, že má liberecký gólman puk ve výstroji, jenže kotouč se vykutálel za jeho záda a Linka ho pohotově posunul za čáru. Asistence: Jáchym Nesvadba, Jaroslav Řehák.
     
    20:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Také do druhé třetiny vystupují Severočeši výborně. PETR GAJDA vystřelil přes clonící hráče a Jan Kavan našel kotouč až za svými zády. Asistence: Filip Kříž.
     
    13:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Moravané z aktivity vytěžili snížení. ROBIN RAKUS se v rohu kluziště elegantně zbavil napadajícího hráče a vydal se přímo před bránu. Svůj odvážný průnik pak zakončil přesnou střelou pod břevno! Asistence: Matěj Bělohlav.
     
    09:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Przybyla přihrával krosem na Filipa Kříže. I díky teči bránícího hráče kotouč našel adresáta, Kříž pak nahrávku svému parťákovi oplatil a PETR PRZYBYLA puk neomylně zametl do prázdné klece! Asistence: Filip Kříž.
     
    01:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se rychle ujímají vedení. RADEK JANATA zůstal úplně zapomenutý na útočné modré čáře a Samuel Fiala mu poslal přesnou kolmici. Janata pak vymíchal brankáře Kavana a forhendem zasunul kotouč za čáru. Asistence: Samuel Fiala.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 2. Janata (Fiala), 9. Przybyla (Kříž), 21. Gajda (Kříž) – 14. Rakus (Bělohlav), 25. Linka (Nesvadba, Řehák), 37. Horváth, 39. Boltvan (Horváth, Ulbricht), 50. Šantora (Ulbricht), 58. Zembol (Boltvan), 59. Cakl (Eich)


    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Krátký) – Koštoval, Ehrenberger, Hladík (A), Jakubec, Culek, Meisel, Rybář – Kříž, Jenčovský (C), Gajda – Jansa, Fiala, J. Pérez (A) – Janata, Hois, Kofroň – Vološín, Bačkovský, Przybyla.
    HC Kometa Brno: Kavan (Vojtek) – Ulbricht, Kuswito, Svoboda, Eich, Bůžek, Řehák (C) – Bárta, Boltvan (A), Bělohlav, Cakl, Nesvadba, Šantora, Zembol (A), Rakus, Horváth, Linka, Otava.
    bahis siteleri