Třinec – Mountfield HK 1:2 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 3:2 (2:0 po s.n.) | Motor ČB – Sparta 3:4 (po pr.)
Mladá Boleslav – K. Vary 0:2 (kon.) | Plzeň – Kladno 0:3 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 1:4 (kon.)
Olomouc – Liberec 2:3 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
6:3 (3:1, 1:1, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 17.02.2023, 17:00 • Ostravar aréna • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 17. kolo
Partner:
     
    52:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí přidávají šestou branku! JAN MUROŇ si výborně počkal, až se před ním uvolní místo, pak nedal hostujícímu brankáři šanci, když vypálil do vrchní části branky. Bez asistence.
     
    47:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další akce už ale končí v síti. Matěj Žídek viděl připraveného VOJTĚCHA FOJTÍKA, který si se zakončením hlavu nelámal a vrátil Vítkovicím vedení o dvě branky. Asistence: Matěj Žídek a Šimon Fasner.
     
    44:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Znovu je stav velmi těsný! Po rychlém brejku a střele VIKTORA WARDASE propadl Vávrovi kotouč za záda. Asistence: Nick Mähler.
     
    25:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Skóre se ale znovu mění! Na buly ve střední třetině byly úspěšnější domácí, přesnou střelu po přechodu do pásma vyslal MATĚJ ŽÍDEK. Asistence: Jakub Kisza.
     
    24:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky! Energie se v závěru přesilové hry usadila v útočné třetině, kde po několika přihrávkách pálil z těsné blízkosti VOJTĚCH ČIHAŘ. Asistence: Vít Záhejský a Jakub Galnor.
     
    16:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další hezká akce Vítkovic končí brankou! Vojtěch Fojtík vybojoval na pravé straně puk a posunul ho mezi kruhy na nikým nehlídaného MATĚJE ŽÍDKA, který bez potíží hostujícího brankáře prostřelil. Asistence: Vojtěch Fojtík.
     
    06:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice znovu vedou! Domácí znovu vyrazili do pásma, kde Vojtěch fojtík přihrál mezi kruhy ŠIMONU FASNEROVI, který nádherně zavěsil pod víko. Asistence: Vojtěch Fojtík a Matěj Žídek.
     
    04:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno. Hosté se rychle přemístili do pásma, kde si domácí brankář neporadil se zakončením VOJTĚCHA ČIHAŘE. Bez asistence.
     
    02:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! Hostující rozehrávku zachytil na modré čáře Čuba, takže Vítkovice mohly pokračovat v útočné akci. Muroň pak našel u modré čáry připraveného JAKUBA KISZU, který z první propálil Ebenstreita. Asistence: Jan Muroň.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 3. Kisza (Muroň), 7. Fasner (V. Fojtík, Žídek), 17. Žídek (V. Fojtík), 26. Žídek (Kisza), 48. V. Fojtík (Žídek, Fasner), 53. Muroň – 5. Čihař, 25. Čihař (Záhejský, Galnor), 45. Wardas (Mähler)


    HC Vítkovice Ridera: Vávra (Varga) – Čuba, Zvejška, M. Fojtík, Kisza, Vincent Glos (A), Vítězslav Glos – Hofman, Nazad, Sedlák, Fasner, Saxa, Douda, Matějka (C), V. Fojtík, Lerch, Muroň, Žídek
    Trenér: Darek Stránský

    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Oršulák) – Mähler (C), Kůrka, Cipko, Postl (A), Pelikán (A), Dyk – Zeman, Poizl, Pastor, Čihař, Wardas, Galnor, Váňa, Slavík, Záhejský
    Trenér: Martin Gombár

    Rozhodčí: Tomeček – Rychlý, Bartek
    bahis siteleri