Plzeň – Zlín 2:5 (kon.) | Sparta – Olomouc 2:1 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 3:4 (0:1 po s.n.)
K. Vary – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 3:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
2:5 (0:1, 1:4, 1:0)
Berani Zlín
Pátek 24.02.2023, 12:30 • LOGSPEED CZ Aréna • DHL Extraliga juniorů • 49. kolo
Partner:
     
    55:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka snižuje na rozdíl tří branek. Adam Benák podržel puk u zadního mantinelu, poté oslovil mezi kruhy najetého ADAMA TITLBACHA, který se prosadil prudkou ranou k pravé tyči. Asistence: Adam Benák, Matěj Houdek.
     
    39:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Další minuta a puk znovu v brance Jakuba Vondraše. Aleš Mazanec, možná i díky nedovolenému zákroku přišel o kotouč, v situaci dvou na jednoho Marek našel mezi kruhy LUKÁŠE HEŠE, který nadvakrát dokázal dostat puk do sítě. Asistence: Richard Marek, Šimon Frömel.
     
    38:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Gól ale přichází bleskově na druhé straně. TOMÁŠ MIKEL podržel puk na modré čáře, následně ho rychlým švihem poslal na branku a hostující obránce se trefil přesně do pravé šibenice. Asistence: Lukáš Chludil, Adam Laciga.
     
    36:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využila početní výhodu a živí naději na obrat v zápase. JAN HODINÁŘ dostal přihrávku na hranu brankoviště a radou pod horní tyčku poprvé v zápase překonává Synka v hostující bráně. Asistence: Adam Titlbach, Dominik Soukup.
     
    28:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani trestají každou chybu v plzeňské defenzivě. ŠIMON FRÖMEL zůstal zapomenut mezi kruhy a přesnou ranou pod horní tyčku nedal brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Matěj Zavřel, Richard Marek.
     
    22:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté zdvojnásobují své vedení. Vondraš pouze vyrazil ránu od modré čáry, na ose hřiště byl u kotouče jako první ADAM KLIMEK, který bekhendem dostal puk za záda plzeňského brankáře. Asistence: Václav Matúšů, Marek Šišák.
     
    06:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté jdou z ničeho nic v Plzni do vedení. TOMÁŠ PILÁT nabral ve středním pásmu velkou rychlost, s pukem se dostal až na pravý kruh, odkud rychlým švihem ke vzdálenější tyči nedal Vondrašovi šanci. Asistence: Tomáš Mikel.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 37. Hodinář (Titlbach, Dominik Soukup), 56. Titlbach (Benák, Houdek) – 7. Pilát (Mikel), 23. Klimek (Matúšů, Šišák), 29. Frömel (Zavřel, Marek), 39. Mikel (Chludil, Laciga), 40. Heš (Marek, Frömel)


    HC Škoda Plzeň: Vondraš (Lokajíček) – Buzek, Prošek, Hodinář, Eichler, Kubíček, Houdek – Kučera, Marek Soukup (A), Dvořák, Pešek, Korčák, Kreuzman, Kaiser, Mazanec, Benák, Titlbach, Borák, Dáňa, Dominik Soukup.
    Trenér: Petr Vojan.

    Berani Zlín: Synek (Málek) – Burian, Zavřel, Mikel, Špaňhel, Hamrla, Nábělek (C), Šišák – Laciga, Chludil (A), Matúšů, Marek, Frömel, Heš (A), Tomek, Kaláč, Čechmánek, Klimek, Pilát.
    Trenér: Luboš Jenáček.

    Rozhodčí: Valenta, Hacaperka – Rubáš, Malý

    Diváci: 65
    bahis siteleri