Motor ČB – Kladno 5:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 5:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 3:4 (po pr.)
Mladá Boleslav – Plzeň 4:2 (kon.) | Pardubice – Litvínov 2:3 (0:2 po s.n.) | Olomouc – Třinec 0:5 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 3:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (0:0, 4:1, 1:1)
Rytíři Kladno
Pátek 03.03.2023, 18:00 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    57:35
    Kladenský gólman Bow si připsal velmi dobrý zákrok proti domácímu útočníkovi. Proti střele zasahoval dvakrát, ale v obou případech úspěšně.
     
    56:15
    Dnešní utkání sleduje 6421 diváků, je vyprodáno!
    55:44 Roman VRÁBLÍK - 5:2
     
    55:44
    České Budějovice právě vstřelily branku! A nejspíše je rozhodnuto, Budějovice se prosazují v přesilové hře. Motor měl v posledních desítkách sekund obrovský tlak v útočném pásmu a obrana i gólman byli hodně rozhození. přesně v tu chvíli posunul Jan Štencel kotouč na ROMANA VRÁBLÍKA, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Štencel a Jakub Valský.
     
    53:50
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Tomáš Plekanec – 2 min., sekání.
     
    45:58
    Motor si mohl vzít tříbrankové vedení zpět! Michal Vondrka dostal fantastickou přihrávku na modrou a jel sám na gólmana. Už toho měl ale také nejspíše plné zuby a jeho slabé zakončení Landon Bow vyráží betonem.
    45:00 Jakub KLEPIŠ - 4:2
     
    45:00
    Kladno právě vstřelilo branku! Rytíři ještě žijí, v Budvar aréně uvidíme drama až do samotného konce! JAKUB KLEPIŠ se dostal k odraženému kotouči, který z první prostě napálil kotouč na branku a trefil se z velké blízkosti k zadní tyči. Asistence: Martin Procházka a Jiří Ticháček.
     
    43:35
    Jakub Babka je na ledě!
     
    41:35
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Jakub Babka.
     
    40:01
    Střídání v týmu Rytíři Kladno:
    ze hřiště odchází Adam Brízgala, přichází Landon Bow.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    37:33
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Petr Šenkeřík – 2 min., držení.
    37:18 Matyáš FILIP - 4:1
     
    37:18
    Kladno právě vstřelilo branku! Ovšem Středočeši ještě žijí, snižují na rozdíl tří branek. MATYÁŠ FILIP se prokličkoval až před gólmana, kterého si roztáhnul a poslal mu kotouč bezpečně mezi betony. Asistence: Ondřej Slováček.
    33:59 Filip PŘIKRYL - 4:0
     
    33:59
    České Budějovice právě vstřelily branku! Tohle je na domácí straně doslova třetina snů a Motor se přibližuje třináctému místu v tabulce. FILIP PŘIKRYL si s kotoučem prokličkoval až do útočného pásma. Nakonec se rozhodl pro střelu z prostoru mezi kruhy a nemohl to udělat lépe – jeho střela totiž rozvlnila síťku za Brízgalou. Asistence: Ondřej Kachyňa a Stuart Percy.
    32:53 Petr ŠENKEŘÍK - 3:0
     
    32:53
    České Budějovice právě vstřelily branku! A už je to dokonce o tři branky! PETR ŠENKEŘÍK napřáhl na modré a vyslal tvrdou bombu. Ta doslova trefila Miroslava Indráka, od něhož se kotouč odrazil do protipohybu bezmocného brankáře. Asistence: Michal Vondrka.
    28:33 Zdeněk DOLEŽAL - 2:0
     
    28:33
    České Budějovice právě vstřelily branku! Jen devět vteřin to trvalo a domácí celek se prosazuje už podruhé! ZDENĚK DOLEŽAL se krátce po buly ocitl úplně osamocený na středu hřiště. Na nic nečekal, trochu seřídil mířila a trefuje se pod horní tyčku. Asistence: Martin Hanzl a Stuart Percy.
     
    28:23
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Adam Kubík – 2 min., podrážení.
    26:59 Jakub VALSKÝ - 1:0
     
    26:59
    České Budějovice právě vstřelily branku! Nádherná akce Motoru, která znamená první branku duelu! Jihočeši v posledních minutách vládli na ledě a předvedli fantastické přihrávky na jeden dotek. Petr Šenkeřík poslal rychlý pas na pravou stranu, kde byl Michal Vondrka, jenž z první našel před brankou úplně volného JAKUBA VLASKÉHO, který dával do prázdné. Asistence: Michal Vondrka a Petr Šenkeřík.
     
    26:19
    Jaromír Pytlík je na ledě!
     
    24:19
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Jaromír Pytlík – 2 min., vysoká hůl.
     
    23:24
    A další velká možnost! Michal Vondrka táhl přečíslení dva na jednoho, jenže přihrávku na volného Valského zastavil poslední bek Kladna!
     
    22:14
    Obrovská šance Jihočechů v oslabení! Parádní práci odvedl Jakub Strnad, když posunul puk na volného Jana Štencela, když ten si sice položil gólmana, ovšem kotouč do prázdné sítě už nedokázal dostat!
     
    21:57
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Matěj Toman – 2 min., faul kolenem.
     
    20:55
    Hodně nečekaný odraz kotouč nadělal Brízgalovi obrovské problémy! Ten si totiž za kotoučem vyjel, když se proti němu touš najednou odrazil. Hostující gólman ale stihl kotouč zastavit ještě bruslí!
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    08:15
    Poměrně dlouho se hraje bez přerušení, jenže v tu chvíli jsme viděli šanci Motoru! Milan Gulaš táhl přečíslení dva na jednoho, když se rozhodl to vzít na sebe. Adam Brízgala ale stihl sklapnout své betony včas.
     
    03:03
    Martinš Dzierkals je na ledě!
     
    01:03
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Martinš Dzierkals – 2 min., nedovolené bránění.
     
    00:27
    A tohle byla první velká šance Motoru! Ten ujel do přečíslení tři na dva, když Lukáš Pech posunul kotouč na Dzierkalse, který jen jemně tečoval touš, když byl dobře bráněn. Adam Brízgala ale zasahuje betonem.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 27. Valský (Vondrka, Šenkeřík), 29. Doležal (Hanzl, Percy), 33. Šenkeřík (Vondrka), 34. Přikryl (Kachyňa, Percy), 56. Vráblík (Štencel, Valský) – 38. Filip (Slováček), 45. Klepiš (M. Procházka, Ticháček)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Vráblík, Štencel, Percy, Bindulis, Kachyňa, Šenkeřík, Hovorka – Dzierkals, Pech, Gulaš – Vondrka, Hanzl, Valský – Čachotský, M. Toman, Doležal – Strnad, Raška I, Přikryl.
    Trenér: David Čermák.

    Rytíři Kladno: Bow (Brízgala) – Kehar, Dotchin, Sotnieks, Cibulskis, Slováček, Ticháček, Veber – Kubík, Plekanec, Jágr – Babka, Klepiš, Indrák – M. Procházka, Filip, Zikmund – O. Bláha II, Pytlík, Michnáč.
    Trenér: Otakar Vejvoda.

    Rozhodčí: Jeřábek, Šír – Lederer, Lhotský

    Diváci: 6421
    bahis siteleri