Tigers Zlín – Kolín 3:2 (kon.)
konec
Tigers Zlín
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
SC Marimex Kolín
Neděle 19.03.2023, 11:00 • PSG aréna - Zlín • Regionální liga dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    57:40
    Tým Tigers Zlín právě vstřelil branku!
    Teď už to Ivanu Vasylievovi vyšlo, když jeho nahození vytvořilo pořádnou skrumáž a JIŘÍ FAJKUS za obrovské euforie dorval puk do sítě! Tigers už jsou blízko! Asistence: Ivan Vasyliev.
     
    49:24
    Kozlové právě vstřelili branku!
    K tomuto se v posledních minutách schylovalo... JAN VYVIAL vyškrábl kotouč po střele od modré zpoza noh dezorientovaného obránce a zakončením na bližší tyč rozburácel kolínský kotel! Začínáme od znovu – 2:2. .
     
    36:29
    Tým Tigers Zlín právě vstřelil branku!
    Teď si Jan Želivský vybral pořádný kus smůly! Jiří Fajkus se prosmýkl na střed a vypálil, kotouč byl tečován a mezi gólmanovými betony zaplul do sítě. Těžko říci, zda kotouč lízl domácí nebo hostující hráč, nicméně za střelce je označen NICOLAS PIPPAL, jenž puk nejspíše zasáhl nohou! Tigers opět vedou – 2:1. Asistence: Jiří Fajkus.
     
    26:31
    Kozlové právě vstřelili branku!
    No, tak se podívejme! Kolín si po nějaké době taky zaútočil a hned je z toho gól! Hostující kotel vybuchl nadšením a společně se střelcem DOMINIKEM FRANCEM oslavuje vyrovnávací branku – 1:1.
     
    00:48
    Tým Tigers Zlín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ALBERT VYORÁLEK. Asistence: Samuel Jünger.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 1. Vyorálek (Jünger), 37. Pippal (Fajkus), 58. Fajkus (Vasyliev) – 27. Franc, 50. Vyvial


    Tigers Zlín: Kaděra – Grebeníček, Valouch, Jünger, Vasyliev, Hampl – Vaněk, Pravda, Pippal, Zaborskyi, Fajkus, Haida, Šlesinger, Vyorálek, Veselý.
    SC Marimex Kolín: Kočandrle (Želivský) – Žaloudek, Bezpalec, Protiva , Svoboda, Dvořák, Sliž, Horný – Kouba, Kasal, Vytlačil, Hrubý, Mikulecký, Franc, Holoubek, Vyvial, Král, Kupka.

    Rozhodčí: Dominik Poláček — Martin Henčl, Radek Jurčík
    bahis siteleri