Chlumec n/C – Ústí n. L. 2:2 (kon.) | Hr. Králové B – Zápy 0:0 (kon.)
konec
FK Chlumec nad Cidlinou
2:2 (1:1)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Neděle 09.04.2023, 10:15 • Fotbalové hřiště FK Chlumec nad Cidlinou • Česká fotbalová liga (B) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Utkání 21. kola ČFL mezi Chlumcem nad Cidlinou a Ústím nad Labem vítěze nepoznalo, střetnutí skončilo výsledkem 2:2.

    V obou poločasech vstřelily týmy po jednom gólu. Vedoucí gól vstřelil hostující fotbalista David Černý, na nějž dokázal zareagovat Tomáš Bastin. Obrat domácích dokonal v 65. minutě Jonáš Kneifel, avšak i hosté dokázali posunout stav do nerozhodné podoby, po stříleném centru zleva se prosadil ránou z první Jaroslav Benda.

    Chlumec nad Cidlinou zůstává na sedmém místě, přičemž šesté Mladé Boleslavi B se přiblížil na rozdíl jediného bodu, Ústí nad Labem zůstává osmé o bod za dnešním soupeřem. (12:21:17)
     
    90+11
    Konec zápasu.
     
    90+10
    Arbitr Míč nechává hru plynout i dvě minuty nad rámec nastaveného času. Střelu domácího fotbalisty v pádu Plachý vyrazil nad bránu, po následném rohu hlavičkoval Tomáš Bastin nad břevno.
     
    90+9
    Nakonec dostal ještě jednu příležitost k útoku i domácí tým. Proti centru vyběhl Jan Plachý a před Tomášem Bastinem sebral balón do rukavic.
     
    90+8
    Zřejmě poslední útok střetnutí podniklo Ústí. David Černý přecenil rychlostní schopnosti Adama Uličného, který míč dostihl až mimo hrací plochu.
     
    90+7
    Schylovalo se k přečíslení dvou proti jednomu, avšak Martinu Klimtovi finální klička nevyšla, tělo před něj natlačil Lukáš Zukal.
     
    90+6
    Tomáš Bastin přes hlavu šikovně nahrál za obranu Vojtěchu Řezníčkovi, který z hranice šestnáctky přetáhl centr na Tadeáše Zemana.
     
    90+5
    V momentě, kdy na trávníku leželi dva domácí fotbalisté, tak přišel přetažený centr zprava, po němž Petr Fischer zakončoval nad břevno.
     
    90+4
    Útočný faul odpískán Tommymu Weisovi, který sice zatlačil na Lukáše Mayerhofera, aby ho nakonec zezadu podrazil.
     
    90+3
    Hodně nepovedený centr do vápna, který zamířil přímo do rukavic Jana Plachého, připravený gólman nezaváhal.
     
    90+2
    Standardka pro Chlumec nad Cidlinou. Rozběhnutý David Doležal udělal pěknou kličku Adamu Uličnému, který soka nekompromisně podrazil.
     
    90+1
    Zdálo se, že těsně bráněný Jaroslav Benda ještě stihl odcentrovat, ale míč přeci jen celým objemem byl za brankovou čárou, proto se bude odkopávat.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby osm minut.
     
    89
    Dobrou práci odvedl směrem do defenzivy Jonáš Jiránek. Hostující kapitán za sebou podržel Bastina do té doby dokud balón neopustil hrací plochu.
     
    88
    Kousek za polovinou hřiště vybojoval faul na svou osobu nově příchozí Petr Fischer, když dal tělo před míč a zezadu ho sroloval Zukal.
     
    88
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem:
    ze hřiště odchází Ondřej Černý, přichází Marek Jungmann.
     
    88
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem:
    ze hřiště odchází Ondřej Kolařík, přichází Petr Fischer.
     
    86
    Na obou stranách nyní můžeme vidět velké množství nepřesností. Vzduchem neuspělo ani hostující mužstvo, za příliš vysokým balónem se adresát David Černý jenom podíval.
     
    85
    Ačkoliv měl dostatek času, tak Vojtěch Řezníček vyslal z pravého křídla centr, na nějž Tomáš Bastin neměl šanci dosáhnout.

    Milan Huppert

    Branky: 25. Bastin, 65. Kneifel – 4. D. Černý, 71. Benda

    Karty:   53. Veselka (CCN), 55. Bastin (CCN), 72. Krčál (CCN) – 68. Kolařík (UNL)


    FK Chlumec nad Cidlinou: Lichtenberg – Zukal, Krčál, Vaníček (82. Weis), Kneifel, Zeman, Bastin, Doležal, Labík (79. Řezníček), Veselka (C), Kopáč (71. Ruml).
    Náhradníci: Petr – Jacobovici, Ludvík, Gluski.

    Trenér: Miloš Sazima

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Plachý – Hudec, Stružinský (58. Mayerhofer), Zárybnický, Jiránek (C), D. Černý, Uličný, Kolařík (88. Fischer), O. Černý (88. Jungmann), Kubín (76. Klimt), Benda,
    Náhradníci: Dombrovskij – Čítek, Zůza.

    Trenér: Vít Raszyk

    Rozhodčí: Míč – Nedvěd, Krupka

    Diváci: 218
    bahis siteleri