Uničov – Zlín B 2:1 (kon.) | Vrchovina – Uh. Brod 1:0 (kon.)
konec
SK Uničov
2:1 (0:0)
FC Zlín B
Středa 26.04.2023, 17:00 • Uničov-tráva • Moravskoslezská fotbalová liga • 19. kolo
     
    Fotbalisté Uničova v dohrávce 19. kola potvrdili roli favorita, na domácím hřišti porazili Zlín B těsným výsledkem 2:1.

    Všechny góly padly ve druhém poločase. Skóre střetnutí otevřel v 53. minutě Jan Ambrozek, jehož dobře provedený centr k překvapení gólmana prošel až do sítě. Další zásah domácí přidali o pouhé tři minuty později, tváří v tvář brankáři mířil nejlepší střelec týmu Aleš Krč nekompromisně k pravé tyči. Hosté se postarali o drama v 80. minutě, kdy nařízený pokutový kop proměnil Jan Silný, vyrovnání už se ale rezerva prvoligového celku nedočkala.

    Svěřenci kouče Balcárka zvítězili posedmé v řadě a v tabulce třetí nejvyšší soutěže se posunuli tabulkou na čtvrté místo, Zlín B zůstává na osmé příčce. (18:56:47)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Po závěrečném hvizdu si ještě vykoledoval žlutou kartu. Podobně jako Číž, tak i on měl řeči směrem k hlavnímu arbitrovi Dudkovi.
     
    90+3
    Domácí vybojovali faul na útočné polovině. Tento moment se nelíbil Adamu Čížovi, ten si za zbytečné řeči vysloužil kartónek žluté barvy.
     
    90+2
    Po ubráněném centru nebezpečí pro domácí neskončilo, protože jeden z protihráčů se opřel do balónu z voleje a poslal ho těsně nad horní tyč.
     
    90+1
    Přestože měl hodně času, tak Patriku Kulíškovi centr zleva vůbec nevyšel, vysoko letící míč doputoval přímo do Uvízlovy náruče.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Hodně nepovedený centr z pravé strany, na který neměl šanci dosáhnout žádný ze zlínských ani uničovských hráčů. Uvízl bude odkopávat od brány.
     
    88
    Snahy Zlína o vyrovnání minimálně na pár vteřin přerušil pomezní rozhodčí, který si všiml v ofsajdu stojícího Jana Silného.
     
    87
    Po slabé obranné hlavičce v dobré pozici zakončoval Aleš Krč, kulatý nesmysl ovšem netrefil dobře a poslal ho vysoko nad břevno.
     
    86
    Vůbec první žlutou kartu celého střetnutí dostal střídající zlínský fotbalista Matěj Slouk, který hodně nevybíravým způsobem zajel do Kamase.
     
    85
    Pod tlakem se Jakub Coufal dostal k centru od pravé lajny, ale nic zajímavého ze situace nevzešlo, balón přeletěl brankovou čáru.
     
    84
    Výborně vystartoval z brány až mimo vápno Jan Šiška. Hrací předmět odkopával do zámezí těsně před Hauknechtem.
     
    83
    Přímý volný kop obstaral Aleš Krč. Dle očekávání vyzkoušel přímou střelu na bránu, kterou zblokovala dobře postavená čtyřčlenná zeď.
     
    82
    Domácí mohou odpovědět ze standardní situace. Kličkovanou za velkým vápnem ukázal Vojtěch Kamas, nedovoleně ho ve finále podrazil Patrik Kulíšek.
    80. Jan SILNÝ - 2:1
     
    80
    Tým Zlín B právě vstřelil branku!
    Exekuci „desítky“ si vzal na starosti JAN SILNÝ. Poradil si s velkým přehledem, když zakončoval po své levé ruce, zatímco gólman Uvízl se vydal opačným směrem.
    79. Rozhodčí Dudek nařídil po střetu ve vápně Uničova penaltu
     
    79
    Tak pozor, bude se kopat pokutový kop! Po dlouhém autovém vhazování došlo k souboji v pokutovém území Uničova, v němž arbitr Dudek viděl faul domácího fotbalisty.

    Milan Huppert

    Branky: 53. Ambrozek, 56. Krč – 80. Silný (pen.)

    Karty:   86. Slouk (ZLB), 90+3. Číž (ZLB), 90+4. Bužek (ZLB)


    SK Uničov: Uvízl – Diblík (46. Coufal), David, Svoboda, Ambrozek (77. Kamas), Vichta (63. Hausknecht), Komenda (C) (73. Saňák), Vybíral (63. Javůrek), Sečkář, Krč, Koutný.
    Náhradníci: Kvapil – Kirschbaum.

    Trenér: Jiří Balcárek

    FC Zlín B: Šiška – Silný, Jura (50. Hartman), Kulíšek, Červinka (71. Ovesný), Mlýnek, Číž, Švach (71. Slouk), Němeček (C), Polášek, Bužek.
    Náhradníci: Bachůrek – Trtek, Průcha, Fojtů.

    Trenér: Jan Jelínek

    Rozhodčí: Dudek – Lukašík, Jurajda

    Diváci: 161
    bahis siteleri