Kanada – Lotyšsko 4:2 (kon.) | USA – Německo 3:4 (po pr.)
po prodl.
USA
3:4 (2:2, 1:0, 0:1 - 0:1)
Německo
Sobota 27.05.2023, 17:20 • Nokia Arena, Tampere • Mistrovství světa • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    67:32 Frederik TIFFELS - 3:4


     
    67:32
    Německo právě vstřelilo branku!
    A je hotovo, do finále postupují Němci! Celou akci rozjel u vlastní klece Kahun, který našel FREDERIKA TIFFELSE. Německý štírek dojel na levý kruh, odkud z bodu pro vhazování vyslal přesný projektil do pravé šibenice a vystřelil tak svému týmu postup do finále. Asistence: Dominik Kahun, Moritz Müller.
    58:37 Marcel NOEBELS - 3:3


     
    58:37
    Německo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno, kdo by to byl řekl! Nahození Gawankeho z modré před brankou nadvakrát dorážel Kahun, jemuž se nakonec podařilo kotouč od levé tyčky procpat k té pravé, kde jej do sítě doklepl zkušený MARCEL NOEBELS – 3:3. Asistence: Dominik Kahun a Leon Gawanke.
    28:47 Michael EYSSIMONT - 3:2


     
    28:47
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Drew O'Connor našel před bránou MICHAELA EYSSIMONTA, jehož zakončení se Niederbergovi nepodařilo udržet v lapačce. Americký útočník se tak dostal ke dorážce, díky které vrátil svému týmu vedení. Asistence: Drew O'Connor, Conor Garland.
    16:03 Maksymilian SZUBER - 2:1


     
    16:03
    Německo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Němci se dokázali šikovně dostat do útočné třetiny a na následnou přihrávku Sturma si z modré čáry sjel obránce MAKSYMILIAN SZUBER, jenž zamířil přesně do levé šibenice – 2:2. Asistence: Nico Sturm a John Peterka
    12:22 Frederik TIFFELS - 2:1


     
    12:22
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo v přesilové hře snižuje náskok soupeře! Dominik Kahun z kruhu nahrál na osu hřiště Fischbuchovi, jehož dělovka lízla brusli FREDERIKA TIFFELSE a DeSmith ji už dokázal pouze zpomalit. Kotouč se nakonec doklouzal až za brankovou čáru. Asistence: Daniel Fischbuch, Dominik Kahun.
    03:56 Rocco GRIMALDI - 2:0
     
    03:56
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Amerika skóruje podruhé! Alex Tuch narýsoval krásnou nahrávku na pravou stranu hřiště, kde byl rozjetý ROCCO GRIMALDI. Ten na kruhu napřáhl a tvrdou ránou prostřelil německého brankáře. Asistence: Alex Tuch.
    01:11 Alex TUCH - 1:0


     
    01:11
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané jdou velmi brzy do vedení po rychlé akci první formace. Tu po pasu O'Connora střelou do odkryté klece zakončil ALEX TUCH. Produktivní forvard dostal od svého spoluhráče parádní pas a nezaváhal – 1:0. Asistence: Drew O'Connor a Rocco Grimaldi.

    Tomáš Taybner

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 2. A. Tuch (O'Connor, Grimaldi), 4. Grimaldi (A. Tuch), 29. Eyssimont (O'Connor, Garland) – 13. Tiffels (Fischbuch, Kahun), 17. Szuber (Sturm, Peterka), 59. Noebels (Kahun, Gawanke), 68. Tiffels (Kahun, M. Müller)


    USA: DeSmith (Petersen) – Samberg, Perbix, Kleven, Perunovich, Thrun, Mackey, Hutson – A. Tuch (A), Bonino (C), Grimaldi – Garland (A), O'Connor, Eyssimont – Mazur, Tynan, Gauthier – Coronato, Brown, Farrell – Bjork.
    Trenér: Dave Quinn

    Německo: Niederberger (Strahlmeier) – M. Müller (C), Seider, J. Müller, Wissmann, Szuber, Gawanke, Wagner – Tiffels, Kahun (A), Peterka – Ehl, Sturm, Soramies – Fischbuch, Kastner, Noebels (A) – Schütz, Stachowiak, Tuomie – Varejcka.
    Trenér: Harold Kreis

    Rozhodčí: Bjork, Hribik – Hautamaki, Ondráček

    Diváci: 8011
    bahis siteleri