Ž. Vlci Brno – Helas Brno 2:5 (kon.) | Rapid Ústí n/L – Olympik Mělník 10:1 (kon.)
konec
FC Rapid Ústí nad Labem
10:1 (5:1)
SK Olympik Mělník
Pátek 29.09.2023, 20:30 • Sportcentrum Sluneta, Jateční 1026/18, Ústí nad Labem 10-Klíše • 1. Futsal liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Futstalisté Rapidu v prvním domácím zápase ročníku 2023/2024 slaví vítězství 10:1 nad Olympikem. Ústí nad Labem se prosadilo před 156 diváky celkem jedenáctkrát, gól v čase 23:17 min. ale nakonec nebyl rozhodčími uznán. Pod historické dvouciferné vítězství Severočechů se nejvíce podepsal Jaroslav Zápotocký, jenž zaznamenal k čistému hattricku i čtvrtou branku a ještě asistenci navrch. Svěřenci Martina Dlouhého získali první body, tým Jakuba Němce se vrací domů jen s desítigólovým přídělem bez bodového zisku.

    Stav akumulovaných faulů ve druhém poločase: 5:3.

    Z Ústí nad Labem je to ode mě pro dnešek z futsalu vše, těším se na počtenou opět někdy příště. Zdeněk Kamínek ml. (22:41:28)
     
    Pozápasové ohlasy trenérů:

    Martin Dlouhý (FC Rapid Ústí nad Labem):
    "Do zápasu jsme vstoupili aktivně a již od prvního střídání jsme si vytvořili několik šancí, které jsme však neproměnili. Obával jsem se, že jako první inkasujeme a soupeř otupí náš tlak. Naštěstí se podařilo jako první prosadit nám, na což ještě soupeř zareagoval vyrovnáním. My pokračovali v aktivitě a byli jsme odměněni do půle dalšími čtyřmi brankami. Na první poločas se nám podařilo navázat i po přestávce aktivní hrou a proměňováním brankových příležitostí. Když se nám v utkání daří, padá nám do branky soupeře téměř vše. Jsem rád, že se nám po dvou střetnutích bez vstřelené branky podařilo skórovat a dokráčeli jsme k zisku prvních bodů v letošní sezóně."

    Jakub Němec (SK Olympik Mělník): "Gratulujeme soupeři k zaslouženému vítězství, nám se proti Rapidu nedařilo absolutně nic. K zápasu jsme přistoupili hodně laxně, dělali jsme jednoduché chyby a soupeř potrestal naši naivitu."
     
    Konec zápasu.
     
    39:50
    Rapid si užívá poslední sekundy zápasu s míčem na nohou.
     
    39:31
    Pátý akumulovaný faul Rapidu ve druhé půli.
     
    38:54
    Jakub Sváta si na domácího gólmana nepřišel, Martin Džudža vyrazil míč do autu.
     
    38:24
    Vitaily Bukhvak vyrazil ránu Tomáše Vobořila.
     
    37:45
    Náhradní gólman Tomáš Mrázek se začal již připravovat, Martin Džudža ale nakonec bude pokračovat.
     
    37:45
    Na hřišti zůstal ležet gólman Martin Džudža, hra přerušena.
     
    35:47
    Martin Džudža si se střelou Jiřího Vokouna bez problémů poradil.
     
    35:38
    Jaroslav Novák orazítkoval levou tyč!
     
    34:09
    Na hráčích Rapidu je vidět uvolnění a hráči si troufnou na věci, které by si běžně za vyrovnaného stavu nedovolili. Například nyní Martin Gajdoš si za stavu 10:1 dopřál kličku přes dva protihráče, koncovka kapitána Ústí nad Labem již ale úspěch neslavila.
     
    33:38
    Tomáš Abrham nemířil přesně.
     
    31:28
    Oddechový čas pro tým SK Olympik Mělník.
     
    31:28
    Rapid právě vstřelil branku!
    Gól do prázdné brány! JAROSLAV NOVÁK bude mít dnes drahý večer, neboť je autorem desáté branky svého týmu. Obránce Rapidu vystihl rozehrávku soupeře a z pravé strany může se svým celkem slavit další zásah. Bez asistence.
     
    31:05
    Rapid právě vstřelil branku!
    Gól do prázdné brány! Čtvrtou trefu do černého zaznamenává dnes JAROSLAV ZÁPOTOCKÝ, jenž lobem z obranné části hrací plochy trestá power-play Olympiku. Bez asistence.
     
    29:09
    Matěj Vondrka zblokoval dělovku Jaromíra Ježka na roh.
     
    28:25
    Rapid právě vstřelil branku!
    MARTIN GAJDOŠ z brejku trefil nejprve vracejícího se kapitána Jiřího Vokouna. Když se míč následně odrazil k Tomáši Vobořilovi, ústecký útočník vrátil kulatý nesmysl svému spoluhráči. Kapitán Ústí nad Labem neměl již potíže se zakončením do odkryté brány. Asistence: Tomáš Vobořil.
     
    27:23
    Jiří Zápotocký z obranné poloviny netrefil přes celé hřiště prázdnou bránu soupeře.

    Zdeněk Kamínek ml.

    Branky: 5. Vobořil, 11. Jaroslav Zápotocký (Vobořil), 18. Jaroslav Zápotocký (Vobořil), 19. Jaroslav Zápotocký (10 m kop), 19. Jiří Zápotocký (Jaroslav Zápotocký), 22. Jiří Zápotocký (Džudža), 23. Vondrka (Gajdoš), 29. Gajdoš (Vobořil), 32. Jaroslav Zápotocký, 32. Novák – 8. Vokoun (Gabčo)

    Karty:   10. Machytka (MEL), 24. Gabčo (MEL)


    FC Rapid Ústí nad Labem: Džudža (Mrázek) – Jaroslav Zápotocký, Jiří Zápotocký, Vobořil, Šebek – Vondrka, J. Novák, M. Gajdoš, Chalupa – od 27. Hajaš, od 27. Vávra – připraven M. Čapek.
    Trenér: Martin Dlouhý.

    SK Olympik Mělník: Šanda (21. Bukhvak) – J. Sváta, M. Sváta, J. Vokoun, Machytka – Jiří Novotný, Abrham, Šup, Gabčo – od 21. Ježek, od 35. Šuba ml.
    Trenér: Jakub Němec.

    Rozhodčí: M. Vlašič – Lasch, J. Vlašič; delegát: Poppr

    Diváci: 156
    bahis siteleri