Ž. Vlci Brno – SKUP Olomouc 11:5 (kon.)
konec
Žabinští Vlci Brno
11:5 (4:2)
SKUP Olomouc, z. s.
Pondělí 13.11.2023, 19:30 • SH Modřice, Benešova 274, okres Brno-venkov • 1. Futsal liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Velmi důležitý souboj dvou sestupem ohrožených týmů ovládli brněnští Žabinští Vlci, kteří v domácí hale rozstříleli SKUP Olomouc v gólově bohatém utkání 11:5.

    V prvním poločase se hosté drželi solidně, když v jednu chvíli dokonce vedli, aby nakonec odcházeli do šaten s dvoubrankovým mankem. Ve druhém dějství ovšem Žabinští Vlci žádné drama nepřipustili, dominovali a přidali dalších sedm branek, zatímco soupeři povolili skórovat třikrát. Mužem zápasu byl historicky nejlepší střelec mužstva Dominik Havlín, jenž pět gólů vstřelil a jeden připravil.

    Svěřenci trenéra Tomana se díky vítězství posunuli se čtyřmi body z posledního místa na předposlední právě před dnešního soupeře, který zůstává na jednom bodu. (21:13:25)
     
    Konec zápasu.
     
    39:48
    Domácí futsalisté se rozhodli podniknout ještě jeden útok středem, dlouhý nákop nicméně bez větších problémů na hrudi ztlumil bránící Filip Kmínek.
    39:00 Michal KRATOCHVÍL - 11:5
     
    39:00
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Střelecké hody Žabinských Vlků pokračují. Chráscina si vytvořil prostor mezi dvěma protihráči k přihrávce po pravé ruce MICHALU KRATOCHVÍLOVI, ke střele na bližší tyč se Javorski nestihl včas přesunout.
    38:04 Martin CHROUST - 10:5
     
    38:04
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Diváci si přáli desítku a dostali ji! Na levou stranu obdržel nahrávku MARTIN CHROUST a při zakončení zachoval chladnou hlavu, Javorskimu procedil balón mezi nohama.
     
    37:50
    Není bez překvapení, že domácí se v přesilovce nikam přehnaně neženou, kontrolují míč kolem poloviny hřiště a v závěru kontrolují komfortní čtyřbrankový náskok.
     
    37:10
    Zajímavě rozehraná standardka, na jejímž konci Pavel Svoboda střílel do padajícího a hodně vyběhnuvšího Javorskiho.
     
    37:06
    Velká chyba hrajícího trenéra Olomouce Martina Janečky! Hrál v rozlišovacím dresu, takže mohl hrát rukama, jenže ne mimo vymezený prostor, což učinil, takže rozhodčí neměl jinou možnost, než tasit červenou kartu.
    36:39 Dominik HAVLÍN - 9:5
     
    36:39
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Proti dvěma konkurentům Janečka míč neudržel, Chráscina posléze přihrál před prázdnou bránu DOMINIKU HAVLÍNOVI a ten snadno zaznamenal už svůj pátý gól v zápase.
    36:04 Martin JANEČKA - 8:5
     
    36:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl! Jan Šipka rozehrál aut před bránu, kde číhal MARTIN JANEČKA a Pšurný tentokráte neměl proti střele na pravou ruku žádnou šanci.
     
    35:50
    Martinu Janečkovi dnes není přáno. Před bránu dostal výbornou přihrávku do nohy, tváří v tvář Pšurnému však neuspěl střelou k pravé tyči.
    35:32 Dominik CHROUST - 8:4
     
    35:32
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Dlouhý výhoz Pšurného sklepával Havlín hlavou do středu, kde brankář Javorski smolně nastřelil Kmínka a míč se odrazil k DOMINIKU CHROUSTOVI, kapitán Žabinských Vlků bez problémů zakončoval do prázdné brány.
     
    35:23
    Po ztrátě soupeře postupoval do protiútoku Dominik Havlín, který před sebou měl posledního protihráče, Jan Šipka dokázal balón tečovat o kousek vedle pravé tyčky.

    Milan Huppert

    Branky: 7. Chráscina, 14. Havlín (Chroust), 15. Havlín (10 m kop), 19. Koutný (Silný), 26. Svoboda (Havlín), 26. Havlín, 30. Havlín (Chráscina), 36. Chroust, 37. Havlín (Chráscina), 39. Chroust, 39. Kratochvíl (Chráscina) – 7. Brázdil (Javorski), 7. Lošťák (Brázdil), 31. Lapčík (Šipka), 32. Lošťák (Šipka), 37. Janečka (Šipka)

    Karty:   25. Kratochvíl (ZVB)   38. Janečka (OLO)


    Žabinští Vlci Brno: Večeřa, Pšurný – Chroust (C), Kratochvíl, Svoboda, Starý, Koutný, Pfeffer, Silný, Ryšavý, Havlín, Řezník, Chráscina, Teichmann.
    Trenér: Radek Toman

    SKUP Olomouc, z. s.: Javorski – Lapčík, Kočiš, Lošťák (C), Brázdil, Janečka, Šipka, Langer, Zrník, Hořava, Kmínek, Tilkeridis.
    Trenér: Martin Janečka

    Rozhodčí: Čep – Rygl, Kliner
    bahis siteleri