Rapid Ústí n/L – Ž. Vlci Brno 3:8 (kon.)
konec
FC Rapid Ústí nad Labem
3:8 (1:1)
Žabinští Vlci Brno
Pondělí 20.11.2023, 20:00 • Sportcentrum Sluneta, Jateční 1026/18, Ústí nad Labem 10-Klíše • 1. Futsal liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Rapid ztratil dobře rozehraný zápas a z důležitého souboje proti Žabinským Vlkům body nebere. Brněnští futsalisté budou mít na jih Moravy veselou cestu, když po hattricku Tomáše Chrásciny odváží cenné vítězství. Tým Martina Dlouhého navíc přišel o letošní domácí neporazitelnost, svěřenci Radka Tomana si připsali druhou výhru v řadě.

    Stav akumulovaných faulů ve druhém poločase: 5:4.

    Z Ústí nad Labem je to ode mě pro dnešek z futsalu vše, těším se na počtenou opět někdy příště. Zdeněk Kamínek ml. (21:41:32)
     
    Pozápasové ohlasy trenérů:

    Martin Dlouhý (FC Rapid Ústí nad Labem):
    "Duel s Brnem rozhodl dle mého názoru úvod zápasu, kdy se nám nepodařilo odskočit ve skóre z vyložených šancí. Před přestávkou se podařilo Žabinským Vlkům po několika brankových příležitostech vyrovnat. Do druhé půle jsme museli zvýšit aktivitu na hřišti, což se nám podařilo. Neuhlídali jsme ale soupeře, který nám odskočil o gól. Pokračovali jsme v aktivitě a otočili vývoj zápasu na 3:2. Následně jsme doplatili na naše individuální chyby, které nás stály tři body. Závěr utkání jsme již nezvládli."

    Radek Toman (Žabinští Vlci Brno): "Jsme šťastní, že jsme zvítězili. Na Ústí nad Labem jsme se poctivě připravovali a taktiku včetně sledování power-play Rapidu jsme splnili do puntíku. Začátek střetnutí nám sice utekl, nicméně jsme přežili. Poté jsme vyrovnali hru, ke konci poločasu byli již i lepší. Nemohli jsme se střelecky prosadit a odehráli výborně druhou půli. Chtěl bych poděkovat našim fanouškům, kteří jsou skvělí, když jedou z Brna až do Ústí nad Labem."
     
    Konec zápasu.
     
    39:26
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Gól do prázdné brány! TOMÁŠ CHRÁSCINA při hře domácích bez gólmana kompletuje hattrick. Bez asistence.
     
    38:40
    Zápas se již dohrává, na domácí hráče dolehla krize.
     
    37:05
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Gól do prázdné brány! Po úspěšných zápasech Rapidu s power-play se tentokrát Severočechům hra vabank nevyplácí. Z gólu již do správné sítě po vlastní brance se raduje PAVEL SVOBODA. Bez asistence.
     
    36:42
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Gól do prázdné brány! JAN SILNÝ trestá power-play domácích, když z obranné poloviny trefuje prázdnou bránu. Bez asistence.
     
    35:21
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek, když se před domácí bránou nejlépe zorientoval JAN SILNÝ. Asistence: Tomáš Chráscina.
     
    34:31
    Tomáš Chráscina vystřelil nad.
     
    34:29
    Nepříjemnost pro domácí. Martin Džudža zahrál míč podruhé, nařízen je nepřímý volný kop ve prospěch hostů.
     
    34:11
    Pátý akumulovaný faul Ústí nad Labem. Sudí Lukáš Mollinger navíc za faul Tomáše Vobořila (RUL) sahá do své kapsy pro žlutou kartu.
     
    33:41
    David Černý nadvakrát nepřekonal Václava Večeřu.
     
    32:44
    Martin Džudža na střídačce, gólmanský dres obléká Jiří Zápotocký.
     
    32:44
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Nedůraz domácích hráčů v předbrankovém prostoru znamená opět těsný náskok svěřenců Radka Tomana. Jako první se u odraženého míče objevil DOMINIK HAVLÍN, jenž uklidil míč za záda Martina Džudži. Asistence: Jan Silný.
     
    32:18
    Oddechový čas pro tým FC Rapid Ústí nad Labem.
     
    32:18
    Jiří Zápotocký běžel na Václava Večeřu, když si držením pomohl Tomáš Chráscina (ZVB). Rozhodčímu Ondřeji Černému tato akce neunikla a hráči Žabinských Vlků uděluje žlutou kartu.
     
    31:48
    Tomáš Vobořil od pravé postranní čáry pálil do boční sítě.
     
    30:46
    Jaroslav Zápotocký měl na sálovce gól, Pavel Svoboda zastupující toho času vlastního brankáře vykopl míč z brankové čáry.
     
    28:40
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Je znovu vyrovnáno! Nyní stálo při hostech i trochu štěstí, DOMINIK HAVLÍN střelou o pravou tyč srovnává stav. Asistence: Jan Silný.

    Zdeněk Kamínek ml.

    Branky: 9. Šebek (Jaroslav Zápotocký), 27. Svoboda (vla.), 27. Jaroslav Zápotocký (Vobořil) – 18. Chráscina (Chroust), 26. Chráscina, 29. Havlín (Silný), 33. Havlín (Silný), 36. Silný (Chráscina), 37. Silný, 38. Svoboda, 40. Chráscina

    Karty:   35. Vobořil (RUL) – 33. Chráscina (ZVB)


    FC Rapid Ústí nad Labem: Džudža (Skokan) – Jiří Zápotocký, Vobořil, Jaroslav Zápotocký, Šebek – Vondrka, J. Novák, Žežulka, D. Černý – připraven Koc, připraven M. Čapek, připraven A. Vávra.
    Trenér: Martin Dlouhý.

    Žabinští Vlci Brno: Večeřa – Kratochvíl, Chráscina, Silný, Havlín – Chroust, P. Svoboda, Koutný, Teichmann – připraven Starý.
    Trenér: Radek Toman, Petr Popek.

    Rozhodčí: O. Černý – Mollinger, Zlatník; delegát: J. Hanzlík

    Diváci: 189
    bahis siteleri