Dubnica – SR 18 5:0 (kon.)
konec
TSS GROUP Dubnica
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
sk Úterý 27.02.2024, 12:30 • Zimný štadión Dubnica • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Domáca úloha Dubnice splnená na jednotku s hviezdičkou aj vďaka faktu, že brankár Patrik Lietava neinkasoval. Slováci sa teda lúčia s prvoligovým ročníkom 2023/24. Najbližšie týždne budú venovať poctivej príprave na MS do Fínska. Vo štvrtok 25.4. začíname základnú skupinu úvodnou previerkou proti USA. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (14:34:44)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    57:31
    Vhadzovanie v útočnom pásme osemnástky.
     
    56:59
    Jozef Haščák bol zrejme prekvapený, keď pred sebou uvidel puk po nahrávke Pobežala. Kvôli tomu nebol koncentrovaný na strelu.
     
    55:04
    Marek Hovorka k dnešným dvom asistenciám nepridá presný zásah. Aspoň nateraz. V rozlete vpadol do ofsajdovej pozície.
     
    54:16
    Alan Lenďák v rýchlom slede po sebe si poradil s Dubničanmi. Ferenyiho pokus k tyčke zneškodnil vyrážačkou, následné prudké dorážanie Kapičáka vyriešil lapačkou.
     
    53:15
    Lukáš Klíma je veľmi hladný po góloch, pretože už dlhé roky čaká na vydarený angažmán. Teraz ale nechal puk za sebou v útočnom pásme. Z tejto možnosti vybehol dopredu Tomík, ktorý nepokoril Lietavu.
     
    52:23
    Dubnica hrá s piatimi hráčmi.
     
    52:08
    Lietava si musel pripísať zákrok. Zasahoval po výbornej strele Beluška od modrej čiary. V pred bránkovom priestore bol ešte Šilhár, ale ten sa k ničomu nedostal.
     
    50:23
    Vylúčenie v tíme TSS GROUP Dubnica:
    D. Janík – 2 min., hákovanie.
     
    Reklamná prestávka.
     
    50:00
    Záverečných desať minút zápasu. O všetkom je rozhodnuté. Dubnica získa povinné tri body, osemnástka sa rozlúči s tohtoročnou prvoligovou sezónou prehrou.
     
    49:08
    Lenďák zvládol presun k ľavej žŕdke, kam sa chcel strelou zápästím presadiť Hřebíček. Pekná situácia s víťazným koncom pre reprezentačného brankára.
     
    48:04
    Tábi sa postavil do výhľadu Lenďákovi, ale bol v sprievode protihráča. Ondrej Mikula nasadil príklep, ktorým trafil brankárove chrániče.
     
    Reklamná prestávka.
     
    47:46
    Kluka kontroloval pravú stranu klziska, za Fabušom sa na druhú stranu vybral Radoslav Tybor. V súboji proti nemu nepochodil.
     
    45:39
    Pobežal zatlačil na Lašša, ktorý držal protivníka na chrbte. Považania mu predsa vypichli puk. Rezonovala z toho menšia príležitosť Korbela, ale Lenďák nebol vystavený veľkému nebezpečenstvu.
     
    44:58
    JOJ ŠPORT Slovensko U18 hrá s piatimi hráčmi.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 1. Kluka (Tybor, Lenďák), 5. Kluka (Hovorka, Tábi), 27. O. Ďuriš (Tybor, Mikula), 38. Tybor (Hovorka, Mikula), 42. Tybor (Kluka)


    TSS GROUP Dubnica: Lietava – D. Trška, E. Švec, Lenďák, D. Janík, Hřebíček, Chatrnúch, Kapičák – Tybor, O. Ďuriš, Kluka – Mikula, Hovorka, Tábi – L. Klíma, J. Švec, J. Uram – Ferenyi, J. Haščák, M. Pobežal – Korbel.
    Trenér: Roman Chatrnúch.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Lenďák – Beluško, Húževka, Kupec, Dravecký, Fabuš, Ličko, Šimon, Šlank – Semančík, Šatan, Liščinský – Tomík, Lašš, Straka – Šilhár, Krchňavý, Hazala.
    Trenér: Martin Dendis.

    Rozhodčí: Staňo, Kollár – Zelený, Tvrdoň.

    Diváci: 1853.
    bahis siteleri