Írán – Hongkong 3:11 (kon.) | Filipíny – KLDR 2:10 (kon.) | Singapur – Bosna a Hercegovina 2:9 (kon.)
konec
Singapur
2:9 (1:4, 1:3, 0:2)
Bosna a Hercegovina
Úterý 27.02.2024, 20:00 • Dvorana Mirza Delibašić, Sarajevo • Mistrovství světa - III. B Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Bosna a Hercegovina potvrdila roli favorita a zapsala svou doposud nejvyšší výhru na turnaji. Singapur přehráli hokejisté pořadatelské země mimo jiné díky své rychlosti, obránci soupeře jen marně stíhali jejich efektivní kontry. Bosna se tedy stále drží ve hře o postup do vyšší skupiny třetí divize, musí však zaskočit v posledním zápase Severní Koreu.

    Střely na bránu: 32 – 44 (22:30:00)
     
    Nejlepší hráči utkání

    Singapur – Ethan Redden (1+1)
    Bosna a Hercegovina – Adnan Mlivič (2+4)
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Alen Filipovič pravděpodobně nečekal, že se jeho spoluhráč rozhodne v gólové pozici přihrávat. Prázdnou bránu z toho důvodu netrefil.
    58:37 MISKIČ - 2:9
     
    58:37
    Bosna a Hercegovina právě vstřelila branku!
    Přeci jsme se ještě jednoho gólu dočkali. Blakney si poradil se střelou Nermina Aliče, na následnou dorážku DENNYHO MISKIČE už ale neměl nárok. Asistence: Nermin Alič.
     
    57:38
    Vasilije Vučinič ztratil puk v obranném pásmu. Ke střele se tak dostal jeden ze soupeřů, který trefil beton Ahmetovskiho.
     
    56:02
    Emir Viden se prosmýkl kolem domácích hokejistů a vyslal žabičku na brankáře. Blakney nedokázal kotouč pokrýt a měl štěstí, že se v jeho blízkosti nenacházel žádný ze soupeřů.
     
    54:35
    Snížit mohl Joshua Chan. Neměl potřebnou rychlost, přesto dokázal ohrozit Ahmetovskiho. Bosenský brankář vytáhl pohledný zákrok lapačkou.
     
    53:48
    Bosna nyní pořádně zamotala hlavy singapurských hokejistů. Hosté na minutu uzavřeli útočnou třetinu, nicméně žádnou zajímavější střelu nevyslali.
     
    52:29
    Oba týmy se v závěru utkání vykašlaly na obranu. Hra se přesouvá ze strany na stranu. Divil bych se, kdybychom neviděli ještě nějaké další góly.
     
    50:34
    Dobrá šance také na opačné straně kluziště. Z druhé vlny se ke kotouči dostal Kodrowski, a i když měl před sebou spoustu volného prostoru, tak jeho zakončení postrádalo na kvalitě.
     
    49:41
    Nikko Gakovič obkroužil soupeřovu bránu a nahrál na Alena Filipoviče. Obrovská příležitost, kterou Blakney nadvakrát zlikvidoval.
     
    48:07
    Devátý gól Bosny a Hercegoviny měl na hokejce Andreas Andrijasevič, který z bezprostřední blízkosti netrefil prázdnou bránu!
     
    47:50
    Ethan Redden se neúspěšně snažil tečovat nahození od modré čáry. Puk Ahmetovski dobře viděl, následuje buly po jeho pravici.
     
    47:02
    Hrubka v rozehře domácího výběru. Do samostatného úniku se tak vydal Tarik Catovič, jehož střelu z pravého kruhu Blakney vyrazil.
     
    46:40
    Ani druhou přesilovku pět na tři Singapur nedokázal využít.
     
    46:07
    Joshua Chan byl mezi kruhy zcela osamocen. Seřídil mířidla a vystřelil, do leticího projektilu ale obětavě skočil Nermin Alič.
     
    45:14
    Po nahození Ethana Reddena dorážel z bezprostřední blízkosti Nicholas Kodrowski. Ahmetovski tlak ustál a připsal si další cenný zákrok.

    Michal Hladký

    Branky a nahrávky: 5. Redden (Kodrovski), 35. Hamnett (Joshua Chan, Ethan Redden) – 1. Smajlovič (Alič, Mlivič), 4. Andrijasevič (Vučinič, Cordalija), 13. Gakovič (Mlivič), 15. Sinanbegovič (Gakovič), 25. Gakovič (Catovič), 40. Cordalija (Mlivič, Miskič), 40. Mlivič (Viden), 43. Mlivič (Vulovič), 59. Miskič (Alič)


    Singapur: Blakney (Lee) – Chew (C), Hamnett, Ang, O´Brien, Redden Ch. (A), Chen J., Huang – Kodrowski, Redden E., Lee – Chan, Kelly Wong, Gao – Blakney, Kok, Muthukumar – Chen Y. X.
    Trenér: Robert Martini

    Bosna a Hercegovina: Ahmetovski (Pasovič) – Alič, Smajlovič, Vučinič, Mrkva (C), Vulovič, Viden – Andrijasevič, Mlivič (A), Cordalija – Filipovič, Omer (A), Gakovič – Sinanbegovič, Miskič, Pleho – Krehič, Musovič, Catovič
    Trenér: Ross MacLean

    Rozhodčí: Lazzeri (ITA) – Chan (HKG), Gomez (MEX)
    bahis siteleri