Třinec – Pardubice 4:3 (1:0 po s.n.) | K. Vary – Sparta 5:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 5:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 2:0 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 5:4 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 3:1 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 4:6 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 01.03.2024, 17:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    26:40
    Po komerční přestávce se rozehraje první hradecká přesilovka. Aleksi Rekonen (PLZ) se již oklepal po hitu Marcela v první třetině, teď však v útočném pásmu podsekl Pláňka a byl mu vystaven účet na dvě trestné minuty.
     
    21:52
    Martin Pláněk (MHK) se stává třetím hráčem Hradce mířícím na trestnou. Tentokrát se při návratu dozadu provinil podrážením soupeře.
     
    18:45
    Hradec se však na dalších pár střídání dostal lehce pod tlak, který byl ale ukončen rozmíškou Evana Jaspera (MHK) a Jana Schleisse (PLZ). Byla to spíše taková kočkovaná, kterou zakončil Schleiss poctivým lepákem na Jasperův obličej. To bylo také to poslední, co se stalo, oba buřiči míří na trestnou lavici za hrubost.
     
    03:55
    A zatímco dávají kustodi s lékařem produktivního útočníka na střídačce indiánů dohromady, Plzeň bude mít první přesilovku. Aleš Jergl (MHK) ve středním pásmu vysekl Mertlovi hůl z ruky a jde na trestnou.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 17. Kev. Klíma (Okuliar), 48. R. Pavlík, 60. Okuliar – 43. Pour (Malák, Bučko)


    Mountfield HK: Pařík (Lukáš) – Freibergs, Blain (A), Pavelka, Pláněk, Pilař, McCormack, Marcel – Perret, Tamáši, Jasper – Okuliar, Kev. Klíma, Jergl (A) – Eberle (C), Estephan, Šťastný – R. Pavlík, Lalancette, Miškář.
    Trenér: Tomáš Martinec

    HC Škoda Plzeň: Klouček (Hlavaj) – Laakso, Zámorský (A), Malák, Bučko, Kvasnička, Dujsík – Holešinský, Mertl, Schleiss (C) – Šiler, Jansa, Rekonen – Pour, Benák, Indrák – Straka, M. Soukup, Matýs.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Mejzlík, Květoň – Hynek, Dědek

    Diváci: 4 173
    bahis siteleri