Třinec – Pardubice 4:3 (1:0 po s.n.) | K. Vary – Sparta 5:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 5:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 2:0 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 5:4 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 3:1 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 4:6 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 01.03.2024, 17:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    5/6
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tři body zůstanou v Hradci a domácí dělají velký krok k tomu, aby zahájili play-off doma! Plzeň se do tlaku dostala zhruba na 25 sekund, Pour ale z nadějné pozice zlomil mezi kruhy hokejku, Mertlovu střelu srazil Pařík ramenem mimo. Po dalším vyhození to už byla od Škodovky trochu i křeč, nepřesnou nahrávku měl mezi kruhy OLIVER OKULIAR, jenž dovezl puk pohodlně do prázdné – 3:1! Bez asistence.
    Okuliar O., Tamáši A., McCormack G., Freibergs R., Pavlík R.
    Rekonen A., Mertl T., Bučko M., Malák D., Matýs O., Schleiss J.
     
    47:19
    5/5
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec si bere vedení zpátky ve 48. minutě a skóroval hráč, od nějž se to rozhodně tolik nečekalo! Škodovka zaváhala při rozehrávce na obranné modré, RADOVAN PAVLÍK byl jakožto jeden z nejrychlejších hráčů v týmu připraven a napadání mu vyneslo velkou příležitost. Z levé strany se rázem řítil sám na Kloučka a poradil si znamenitě. Naznačení dlouhé kličky a zakončení mezi betony znamená jeho druhou trefu v sezoně – 2:1! Bez asistence.
    Pavlík R., Blain J., Lalancette C., Miškář P., Freibergs R.
    Zámorský P., Soukup M., Pour J., Bučko M., Indrák M.
     
    42:57
    5/5
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Zlepšený výkon vynesl Západočechům srovnávací trefu na začátku třetí třetiny! A že to byla poměrně zajímavá trefa, o tom není sporu. Bučko po vyhraném buly podržel puk na modré a nabil na pravou stranu Malákovi, který z nápřahu pálil mimo branku, jenom do zadního mantinelu. Od něj se ale puk příhodně odrazil na levou stranu nekrytému JAKUBU POUROVI, jenž zakončil do prázdné. Srovnání tak zařídil hráč, jehož jméno je zmiňováno jako budoucí posila hradeckého klubu. Zda to tak opravdu bude, to je ve hvězdách – 1:1! Asistence: Daniel Malák, Martin Bučko.
    Pour J., Malák D., Bučko M., Indrák M., Benák A.
    Freibergs R., Blain J., Perret J., Jasper E., Estephan G.
     
    16:11
    5/5
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kevine, vítej zpátky! Na začátku 17. minuty jdou Lvi do vedení a z velké části stojí za touhle trefou výborná práce Olivera Okuliara. Ten táhl brejk středem kluziště, situaci 2 na 1 ale neřešil hned nahrávkou, nýbrž si na sebe obránce navázal a pro KEVINA KLÍMU připravil lahůdkovou nahrávku. Americko-český útočník byl sice již mírně z úhlu, stále měl před sebou ale prázdnou branku a puk napasoval pod víko, kam Klouček dosáhnout nemohl – 1:0! Asistence: Oliver Okuliar.
    Klíma Kev., Okuliar O., Jergl A., Pilař R., McCormack G.
    Dujsík T., Kvasnička D., Šiler J., Jansa F., Rekonen A.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 17. Kev. Klíma (Okuliar), 48. R. Pavlík, 60. Okuliar – 43. Pour (Malák, Bučko)


    Mountfield HK: Pařík (Lukáš) – Freibergs, Blain (A), Pavelka, Pláněk, Pilař, McCormack, Marcel – Perret, Tamáši, Jasper – Okuliar, Kev. Klíma, Jergl (A) – Eberle (C), Estephan, Šťastný – R. Pavlík, Lalancette, Miškář.
    Trenér: Tomáš Martinec

    HC Škoda Plzeň: Klouček (Hlavaj) – Laakso, Zámorský (A), Malák, Bučko, Kvasnička, Dujsík – Holešinský, Mertl, Schleiss (C) – Šiler, Jansa, Rekonen – Pour, Benák, Indrák – Straka, M. Soukup, Matýs.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Mejzlík, Květoň – Hynek, Dědek

    Diváci: 4 173
    bahis siteleri