Přerov – Pardubice B 3:2 (kon.) | Jihlava – Slavia 3:0 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (2:0, 1:0, 0:2) Stav série: 2:1
HC Dynamo Pardubice B
Čtvrtek 07.03.2024, 17:30 • ZS Přerov • Chance liga • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Michal Postava polapil kotouč vteřinu do konce, v tento moment už je zřejmě rozhodnuto, ještě jedno buly každopádně uvidíme.

    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jiří Krisl – 2 min., podrážení.
     
    59:01
    Zubři teď bleskově propadli a srovnávací branku měl na hokejce Zdráhal, Postava ho ale v těžké pozici skvěle vychytal! No to je drama, ze kterého se ukrajuje pouze po vteřinkách. Domácí už by nutně potřebovali vyhrát buly.
    57:22 Michal POCHOBRADSKÝ - 3:2
     
    57:22
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Tak tohle bude ještě pořádné drama, Dynamo se dopracovalo na kontaktní branku při hře bez brankáře a je to už pouze o gól! Mikyska našel před brankou MICHALA POCHOBRADSKÉHO, který zblízka dokázal skórovat! Asistence: Josef Mikyska, Daniel Herčík.
     
    56:55
    Dynamo zamklo Zubry v jejich pásmu a tlačí se ke kontaktní brance!
    48:55 Ondřej CHABADA - 3:1
     
    48:55
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Pozor, Pardubice přece jen ještě neházejí flintu do žita! Za celý zápas toho sice mnoho nepředvedly, nyní se ale po vyhraném vhazování prosazují. ONDŘEJ CHABADA nahodil kotouč od mantinelu, na který Michal Postava přes clonu zřejmě neviděl. 3:1! Asistence: Marek Voženílek, Tomáš Zeman.
     
    46:00
    Vít Kaštánek v rohu kluziště hodně nevybíravě skočil do osobního souboje s Nemcem, což byl jasný faul, z (nejen) mně neznámého důvodu ale na trestnou lavici putuje také domácí forvard. Domácí se poněkolikáté v této sérii dle mého názoru oprávněně zlobí.

    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Richard Nemec – 2 min., držení.

    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Vít Kaštánek – 2 min., hrubost.
     
    44:15
    Další gólovka Zubrů, no už mohlo být dávno rozhodnuto! Nemec si velmi ladně pohlídal kotouč ve středním pásmu, dostal se do střelecké pozice a prudkou ranou zápěstím trefil tyč!
     
    42:52
    Vomáčka fantasticky zakročil v dalším přerovském úniku! A znovu proti Davidu Březinovi! Ten nyní zkusil kličku do bekhendu, kotouč ale poslal pouze do brankářovy lapačky!
     
    38:22
    Pardubice propadly v útočném pásmu a David Březina se řítil sám na Vomáčku, jeho beton ale po kličce nepřekonal!
     
    36:56
    Tak akorát jsem to celé zakřikl. Pardubice B teď ve své největší šanci v utkání! Poté, co Zubři propadli v útoku, se dostaly do přečíslení dvou na jednoho, které z první jedovatou střelou zakončoval Herčík. Postava ho ale v přesunu parádně vychytal!
     
    32:41
    Joshua Mácha mohl Zubry poslat už do čtyřbrankového vedení, když pronikl za obranu, Honzíka ale v přímém souboji neprostřelil! Vomáčka si hned na úvod svého působení připsal důležitý zákrok!
     
    31:03
    Střídání v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    ze hřiště odchází David Honzík, přichází Tomáš Vomáčka.
    31:03 David DOBŠA - 3:0
     
    31:03
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři sice příliš netlačili, s pukem ale dokázali zahrát tak, aby přesilovku proměnili a odskočili na rozdíl tří branek! Březinovu střelu Honzík vyrazil pouze do míst, kde byl nachystaný DAVID DOBŠA a ten doklepával do odkryté branky! Asistence: David Březina, Antonín Pechanec.
     
    30:04
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Marek Voženílek – 2 min., podrážení.
     
    29:54
    Pechanec se po chybě hostujícího beka už už řítil na branku, byl ale zabržděn faulem! Voženílek alespoň částečně zachránil, co pokazil.
     
    27:30
    Dobrá šance Přerova! Vše začal skvělým pohybem ve středním pásmu Dobša, pokračoval podél mantinelu Zembol a jeho Honzíkem vyražená rána se nakonec stala nabídkou pro Zeleňáka. Tomu ve více než výhodné pozici puk nesedl a vyletěl hodně vysoko nad bránu!
     
    23:04
    Hostující beci teď hrubě chybovali! Očima sledovali pouze Březinu za brankou, přitom za zády měli zcela volného Pechance. Toho parádně lapačkou vychytal Honzík!
     
    Tak podobně jako skončila poslední třetina předešlého zápasu – následnou bitkou – se udělují tresty i nyní. Dobša dohrával celou akci a vystřelil po přerušení, což ale dle mého sám ani nevěděl. Evidentně byl do hry zabraný. Celá pětka hráčů v červených dresech se okamžitě začala prát a sudí řeší celou situaci s kapitány.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Daniel Ministr – 2 min., nesportovní chování + 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Michal Hrádek – 5 min. + OK, hrubost.
     
    17:35
    Velká šance přerovských hokejistů a první v dnešním zápase, která se tvářila jako gólová příležitost! Po rychlém přechodu do útoku našel zpoza branky Doležal Máchu, který celou situaci dojížděl z druhé vlny, trefil ale jen povyjetého Honzíka!
    12:14 Vojtech ZELEŇÁK - 2:0
     
    12:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou do dvoubrankového vedení a trestají Pardubice za pasivní start! Celá pětka hráčů ve žlutých dresech se opět nastěhovala do pásma, přičemž kotouč mířil k hokejce VOJTĚCHA ZELEŇÁKA v roli levého obránce. Ten vyslechl pokynu fanoušků, rychle vypálil zápěstím a nízko letící střelou se prosadil ke vzdálenější tyči! Asistence: Jakub Zembol.
    07:19 Jakub ZEMBOL - 1:0
     
    07:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    V úvodních osmi minutách nebyly zatím žádné šance k vidění, Zubři jdou ale z první takové do útoku! Dobša rozjel útok po pravém křídle, Přerov se usídlil v útočném pásmu a Krisl nadvakrát napálil kotouč na branku. Hrací předmět se přitom pokaždé zastavil o skrumáž hráčů před Honzíkem, poté ale vyplaval k JAKUBU ZEMBOLOVI, který se z pohotového zakončení prosadil pod břevno! Asistence: Daniel Ministr, David Dobša.
     
    03:12
    Tak tohle byla hodně zvláštní situace! Domácí napálili kotouč zpátky do útočného pásma, poblíž pardubické střídačky ale zřejmě došlo ke kontaktu s bruslí jednoho z hráčů naskakujících na lavičku a puk se rázem řítil k odkryté brance. Honzík si změny směru rychle všiml, skočil zpátky do brankoviště a zasáhl, přestože by puk tři tyče o kousek minul.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 8. Zembol (Ministr, Dobša), 13. Zeleňák (Zembol), 32. Dobša (Březina, Pechanec) – 49. Chabada (Voženílek, Zeman), 58. Pochobradský (J. Mikyska, Herčík)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Piták) – Krisl (C), R. Černý, Zeleňák, Chroboček, Kudělka (A), F. Němec, Cubo – Březina, Pechanec, Indrák – Chludil, Nemec, Pospíšil – Ministr, Zembol, Dobša – T. Doležal (A), Pšurný, Mácha.
    Trenér: M. Mikeska

    HC Dynamo Pardubice B: Honzík (32. Vomáčka) – Zdráhal, Hrádek, Kaštánek, Nedbal (A), Voženílek, Chabada, M. Kubíček – Herčík, Rákos (A), Pochobradský – Urban, J. Mikyska, Rouha – Lichtag, Kaut (C), Zeman – Paleček.
    Trenér: T. Jirků

    Rozhodčí: Jechoutek, Zídek – Kubičík, Otáhal
    Přerov 2 1 Pardubice B
    #1 Pondělí 04.03.2024 • 18:00
    Pardubice B - Přerov 4:0
    #2 Středa 06.03.2024 • 17:30
    Přerov - Pardubice B 3:2
    #3 Čtvrtek 07.03.2024 • 17:30
    Přerov - Pardubice B 3:2
    bahis siteleri