Turkmenistán – Jihoafrická rep. 4:3 (kon.) | Mexiko – Thajsko 0:5 (kon.) | Lucembursko – Kyrgyzstán 3:7 (kon.)
konec
Turkmenistán
4:3 (2:1, 1:1, 1:1)
Jihoafrická republika
Pondělí 11.03.2024, 09:00 • Gorodskoj Katok, Biškek • Mistrovství světa - III. A Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:00 Joaquim VALADAS - 4:3
     
    42:00
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Afričané vhozenou rukavici sbírají a v přesilovce bleskově odpovídají, když se ujala parádná rána JOAQUIMA VALADASEz pravého kruhu, odkud puk zaplul přímo pod horní tyčku! Asistence: Uthman Samaai, Luke Carelse.
    41:28 Begench DOVLETMYRADOV - 4:2
     
    41:28
    Turkmenistán právě vstřelil branku!
    Turkmenistán však okamžitě po vhazování vydal do útoku a potrestal nedůraz soupeřov obrany! Dovletmyradov stíhal nahozený kotouč do rohu pásma, odkud našel před brankou nehlídaného BEGENCHE DOVLETMYRADOVA, který navyšuje vedení. Asistence: Novruz Bayhanov.
    30:24 Jean-Michel van DOESBURGH - 3:2
     
    30:24
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Afričané se v posledních minutách zlepšili a jsou odměněni. Za obranu se krásně prosmýkl JEAN-MICHEL DOESBURGH, jenž z prostoru před brankou parádně trefil horší část branky a vrací svůj tým na dostřel. Asistence: Dylan Compton, John Venter.
    24:59 Arslan NURYYEV - 3:1
     
    24:59
    Turkmenistán právě vstřelil branku!
    Jihoafrický výběr je za svou mizernou defenzivu přeci jen potrestán. Na zadní tyčce zůstal zcela nehlídaný ARSLAN NURYYEV, o němž dobře věděl Baymyradov, jenž poslal přihrávku na brankoviště a jeho parťák už jen usměrnil puk za bezmocného Boyda. Asistence: Baymyrat Baymyradov, Novruz Bayhanov.
    13:16 Jean-Michel van DOESBURGH - 2:1
     
    13:16
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Uvidíme, co s tím udělá první branka Afričanů! Na konci rychlého protiútoku svého týmu stál JEAN-MICHEL VAN DOESBURGH, jehož střela ze strany Charyyeva zaskočila. Asistence: Marc Giot.
    04:36 Erkin KAKABAYEV - 2:0
     
    04:36
    Turkmenistán právě vstřelil branku!
    Asiaté odskakují, když se bleskově po vhazování dokázal prosadit z pravé strany ERKIN KAKABAYEV. Asistence: Ovezguly Esenov
    01:52 Arslan NURYYEV - 1:0
     
    01:52
    Turkmenistán právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na asijské straně! Bayhanov skvělou přihrávkou zpoza branky našel na pravé tyčce důrazného ARSLANA NURYYEVA, který dorazil puk za dezorientovaného Boyd. Asistence: Novruz Bayhanov, Baymyran Baymyradov.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 2. Nuryyev (Bayhanov, Baymyradov), 5. Kakabayev (Esenov), 25. Nuryyev (Baymyradov, Bayhanov), 42. Dovletmyradov (Bayhanov) – 14. van Doesburgh (Giot), 31. van Doesburgh (Compton, Venter), 42. Valadas (Samaai, Carelse)


    Turkmenistán: Charyyev (Myradov) – Annasaparov, Aganiyazov (A), Kakabayev, Hydyrov, Tannyyev, Kakajanov, Kakayev – Gurbanov (C) – Vahovskiy, Barkovskiy – Geldimyradov, Esenov, Dovletmyradov (A) – Bayhanov, Nuryyev, Baymyradov – Bayjayev
    Trenér: B. Allajarov

    Jihoafrická republika: Boyd (Muller) – Magmoed, Saaiman, van der Merwe, Venter, Birrell, Chueu – Samaai (C), Carelse, Valadas (A) – Bremner, Kluyts, Krotz – Giot, Compton, van Doesburgh (A) – Phakathi, Obery, Mlangeni
    Trenér: B. Kinding

    Rozhodčí: Aygun (TUR) – Gunnarsson (ISL), Kuchava (GEO)
    bahis siteleri