Turkmenistán – Jihoafrická rep. 4:3 (kon.) | Mexiko – Thajsko 0:5 (kon.) | Lucembursko – Kyrgyzstán 3:7 (kon.)
konec
Lucembursko
3:7 (0:3, 1:2, 2:2)
Kyrgyzstán
Pondělí 11.03.2024, 15:00 • Gorodskoj Katok, Biškek • Mistrovství světa - III. A Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:35 Sacha BACKES - 3:7
     
    56:35
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka Lucemburka, které tak koriguje na 3:7! Colm Cannon se dostal k odraženému puku na ose hřiště. Domácí asi čekali střelu, ale Cannon nahrál doprava SACHOVI BACKESOVI, který pálil do odkryté branky. Asistence: Colm Cannov.
    54:01 Claude MOSSONG - 2:7
     
    54:01
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Lucemburčané snižují! Colm Cannon se z levé strany natlačil před branku, zakončení přenechal CLAUDEOVI MOSSONGOVI a ten už to měl celkem snadné – 2:7. Asistence: Colm Cannon.
    49:49 Jersultan MIRBEKOV - 1:7
     
    49:49
    Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
    Kyrgyzstán dnes podruhé skóruje v oslabení! Protiútok táhl na levém křídle Sultan Ismanov. Ten puk předložil před branku najíždějícímu JERSULTANOVI MIRBEKOVOVI, jenž ho zasunul za záda marně se natahujícího Lepageho. Asistence: Sultan Ismanov.
    44:05 Mamed SEJFULOV - 1:6
     
    44:05
    Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
    Další gól přidává pořadatel turnaje! Alexandr Titov nahrál z rohu hřiště MAMEDOVI SEJFULOVOVI, který přesnou střelou završil hattrick – 1:6. Asistence: Alexandr Titov.
    36:28 Mamed SEJFULOV - 1:5
     
    36:28
    Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
    Pátý gól Kyrgyzstánu střílí MAMED SEJFULOV! Ten na levé straně snadno přebruslil obranu soupeře, natlačil se před Lepageho a překonal ho kličkou do forhendu – 1:5. Asistence: Anton Kudašev.
    33:49 Adil BEKMURATOV - 1:4
     
    33:49
    Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
    Tentokrát už Lepage inkasuje! Sultan Ismanov zajel s pukem za brankovou čáru, odkud vymyslel přihrávku před brankoviště pro ADILA BEKMURATOVA a ten neomylně zakončil do horního růžku. Asistence: Sultan Ismanov.
    28:17 Thierry BERAN - 1:3
     
    28:17
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Lucemburčané se dočkali gólu! David Church posunul puk z pravé strany před branku, čímž vyřadil ze hry brankáře Petrova, který proti němu povyjel. THIERRY BERAN tak měl u brankoviště už velmi snadnou úlohu s uklizením touše do volné klece – 1:3. Asistence: David Church a Colm Cannon.
    17:01 Mamed SEJFULOV - 0:3
     
    17:01
    Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
    Domácí skórují i ve vlastním oslabení! MAMED SEJFULOV se dostal za záda Colma Cannona, najížděl sám na Lepageho a zakončil povedenou kličkou do forhendu, po níž přehodil pravý beton gólmana. Asistence: Jernazar Isamatov.
    14:31 Vladimir TONKICH - 0:2
     
    14:31
    Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
    A vypadá to, že domácí zlomili kouzlo brankáře Lepageho! Z vrcholu levého kruhu vypálil švihem VLADIMIR TONKICH a trefil to naprosto přesně. Vymetl horní růžek nad pravým ramenem lucemburského gólmana – 0:2. Asistence: Maxim Jegorov a Jernazar Isamatov.
    13:46 Alexandr TITOV - 0:1
     
    13:46
    Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
    A nyní už vedoucí gól Kyrgyzstánu! O ten se postaral ALEXANDR TITOV. Ten dostal přihrávku zpoza branky od Mameda Sejfulova a Lepage se už nestihl natlačit včas ke své bližší tyčce. Asistence: Mamed Sejfulov a Jernazar Isamatov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 29. Beran (Church, Cannon), 55. C. Mossong (Cannon), 57. Backes (Cannov) – 14. Titov (Sejfulov, Isamatov), 15. Tonkich (Jegorov, Isamatov), 18. Sejfulov (Isamatov), 34. Bekmuratov (Ismanov), 37. Sejfulov (Kudašev), 45. Sejfulov (Titov), 50. Mirbekov (Ismanov)


    Lucembursko: Lepage (Cruchten) – Church, Beran (A), P. Vincens, Mykkänen, Dino Mededovic, Kramer – Backes, Cannon (C), C. Mossong (A) – Zrika, A. Vincens, M. Mossong – Lasis, Nunes, Demir Mededovic – Mota.
    Trenér: Christer Eriksson

    Kyrgyzstán: Petrov (Marajmbekov) – Terentěv (C), Jegorov, Isamatov, Kudašev (A), Kačkynbekov, Leščenko, Fitisenko – Čuvalov, Sapitov, Tonkich – Sejfulov, Abdyrajev (A), Titov – Mirbekov, Bekmuratov, Ismanov – Maxatbekov.
    Trenér: Michajl Čekanov

    Rozhodčí: Gal (USA) – Kang (KOR), Zotov (KAZ)

    Diváci: 800
    bahis siteleri