Black Dogs Budweis – Riders Univerzita Pardubice 6:3 (kon.) | Engineers Prague – North wings Ústí 4:1 (kon.) | Akademici Plzeň – VUT Cavaliers Brno 10:1 (kon.)
konec
ČVUT Engineers Prague
4:1 (2:0, 2:1, 0:0) Stav série: 1:0
HC North Wings Ústí nad Labem
Pondělí 11.03.2024, 18:00 • Zimní stadion HC Hvězda Praha • Univerzitní liga ledního hokeje • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Zbytek zápasu North Wings zřejmě odehrají v přesilové hře, trestnou lavici se podruhé v zápase vydal navštívit zadák Samuel Gonda za podrážení.
     
    55:52
    Nedovoleným bráněním zabránil soupeři v pohybu směrem před bránu Hanuš Petržílka, logickým vyústěním situace je vyloučení hostujícího obránce.
     
    52:36
    Není to poprvé, co dochází k vyloučení na obou stranách. Trest za krosček si jede odpykat Samuel Gonda, za hosty potom Jan Vrba za sekání.
     
    45:46
    Frustrovaný Jan Macel nejprve ostře sestřelil soka u mantinelu, načež si neodpustil zbytečné poznámky, proto dostává trest na čtyři minuty za napadení a nesportovní chování.
     
    42:15
    Mimo záběry kamer došlo k potyčce mezi Samuelem Gondou a Jakubem Totem. Domácí hráč dostal dvě minuty za držení, hostující hokejista tentýž trest za hrubost.
     
    41:22
    Přesilovka pro North Wings. Proti pravidlům hrál Matěj Hasil, jenž natáhl hokejku proti kotouči, přitom ale smolně podrazil soupeře.
     
    39:21
    Zaváhání na útočné modré čáře hasil Filip Staněk nedovoleným způsobem, kolem projíždějícího soka nekompromisně poslal k ledu.
     
    36:31
    Engineers právě vstřelili branku!
    Teď už to vyšlo! Od modré čáry nahazoval domácí kapitán David Vobořil a byl to právě DAVID ROUTA, jenž nechytatelným způsobem tečoval hrací předmět mimo dosah překvapeného brankáře a zkompletoval hattrick. Asistence: David Vobořil a František Januška.
     
    35:11
    Po šarvátce ve středním pásmu sáhli muži v pruhovaném po jednom vyloučení na každé straně, za hrubost putují za katr Lukáš Spurný a Jan Vrba. Hra pokračuje pět na pět.
    31:29 David ROUTA - 3:1
     
    31:29
    Engineers právě vstřelili branku!
    DAVID ROUTA odčinil vyloučení tím nejlepším možným způsobem, gólem! Využil skutečnosti, že před ním Petržílka ustupoval až k bráně, od pravého mantinelu sjel do středu a střelou zápěstím propálil Blažka k pravé tyči. Asistence: Filip Holanik.
     
    29:18
    David Routa si odjíždí sednout na dvě minuty. Oplácel totiž čistý hit Jindry nedovoleným zákrokem a udělenému trestu se ani nediví.
    26:32 Jan MACEL - 2:1
     
    26:32
    Ústí právě vstřelilo branku!
    Mám tu drama! Domácím se vůbec nepovedla rozehrávka, puk zůstal v útočném pásmu North Wings a hosté této skutečnosti využili měrou vrchovatou, po gólmanem vyraženém nahození uspěl dorážkou JAN MACEL.
     
    17:18
    Faulů v podání hráčů z ústecké univerzity je příliš. Naprosto zbytečného prohřešku se nyní dopustil Tomáš Jarý, když mimo brankoviště atakoval brankáře dávno po jeho odehrání puku.
     
    14:51
    Engineers právě vstřelili branku!
    Rovněž druhý gól střílí Fuksova družina v početní převaze! Routa tentokráte v roli přihrávajícího hráče našel před poloprázdnou bránou FRANTIŠKA JANUŠKU a ten se nemýlil. Asistence: David Routa a Michal Kučera.
     
    13:47
    Třetí přesilovka pro Engineers, kteří budou usilovat o druhé využití. Dvě minuty za porušení postupu při vhazování vyfasoval Jan Macel.
     
    08:08
    Vzápětí právě Jakub Dohnal míří na trestnou lavici, neboť si v útočné třetině nešikovně počínal se svou hokejkou a jednoho z konkurentů podrazil.
     
    05:48
    Také druhý trest míří do řad North Wings. Menší dvouminutový trest si vykoledoval Jan Vrba za zbytečné dohrání soka u mantinelu.
     
    04:20
    Engineers právě vstřelili branku!
    Přesilovka využita, Engineers vedou! Po zákroku brankáře si odražený puk našel DAVID ROUTA a pohotovou dorážkou rozvlnil síť za Blažkovými zády. Asistence: Michal Kučera.
     
    02:56
    První přesilovou hru si zahraje domácí favorit. Na trestnou lavici zamířil obránce Pavel Jarý, jenž se provinil hrou vysokou holí.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 5. Routa (Kučera), 15. Januška (Routa, Kučera), 32. Routa (Holanik), 37. Routa (Vobořil, Januška) – 27. Macel


    ČVUT Engineers Prague: Mann (Pulda) – Svach, Staněk, Vobořil (C), Gonda, Skorčík, Raiterman (A), Spurný – Březina, Hasil, Srb, Januška, Kleveta, Dohnal, Routa (A), Kučera, Hynek, Holanik, Šonský, Najman, Matějka.
    Trenér: Daniel Fuks

    HC North Wings Ústí nad Labem: Blažek (Kožnar) – Petržílka (A), Werner, Miškovič, Šubrt, P. Jarý (A) – Janoušek (C), Vrba, Jindra, Dykast, Macel, Martínek, Svoboda, T. Jarý, Tot.
    Trenér: Martin Štěpánek

    Rozhodčí: Trnka – Herles, Tuháček

    Diváci: 201
    Engineers Prague 2 0 North wings Ústí
    #1 Pondělí 11.03.2024 • 18:00
    Engineers Prague - North wings Ústí 4:1
    #2 Sobota 16.03.2024 • 17:30
    North wings Ústí - Engineers Prague 3:10
    bahis siteleri