Slavia – Kladno 3:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Rytíři Kladno
Úterý 12.03.2024, 18:00 • Zimní stadion Eden, Praha • Liga juniorů • 42. kolo
Partner:
     
    47:45
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia využívá přesilovku a vede už o tři góly! Domácí předvedli hezkou kombinaci, na jejímž konci nahrál Viktor Štípek TOMÁŠI JOKLOVI, který rychlou ranou prostřelil Zavorala a zapsal svůj druhý gól v utkání. Asistence: Viktor Štípek a Vojtěch Polák.
     
    30:31
    Slavia právě vstřelila branku! Slávisté za polovinou zápasu navyšují náskok. Domácí zůstali v útočném pásmu a Málek od modré našel Vašíčka, který ještě nahrávkou poslal puk lépe postavenému kapitánovi TOMÁŠI JOKLOVI, který se přesnou ranou nemýlil. Asistence: Martin Vašíček a Jakub Málek.
     
    08:03
    Slavia právě vstřelila branku! Domácí se dostávají do vedení! Štípek s pukem vletěl do útočného pásma a krásnou křižnou přihravkou našel z pravého kruhu ERNESTSE KRUMSE, který pak z levého kruhu už jen poslal puk do odkryté brány. Asistence: Richard Štípek.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 9. Krums (Štípek), 31. Jokl (Vašíček, Málek), 48. Jokl (Štípek, Polák)


    HC Slavia Praha: Tesař (Papež) – Hron (A), Křivánek, Málek, Brotánek, Dráb, Hubinka, Klíma – Polák, Vosmík, V. Štípek (A), Kříženecký, Vašíček, Krums, Sander, Filip, Jokl (C), R. Štípek, Hasman, Hlavička
    Trenér: Luboš Jenáček

    Rytíři Kladno: Zavoral (Přikryl) – Novák, Hvězda, Nácovský, Borkovec, Šeba, Trojna (A) – Valuš, Šabada, Spilka, Mejtský, Beran, Pěch, Vishneuski, Kulich, Netrh, Mišovic, Šíma (C), Sém
    Trenér: Miloslav Hořava

    Rozhodčí: Čamra — Figer, Černohlávek
    bahis siteleri