Chomutov – Kobra 3:0 (kon.) | Havířov – Žďár n/S 8:2 (kon.) | Opava – Havlíčkův Brod 3:4 (po pr.)
Tábor – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Letňany – Děčín 6:2 (kon.) | Vyškov – Kopřivnice 9:1 (kon.)
SHKM Hodonín – Nový Jičín 5:3 (kon.) | Příbram – Vrchlabí 4:2 (kon.)
konec
Hokej Vyškov
9:1 (2:0, 4:1, 3:0) Stav série: 1:0
HC ISMM Kopřivnice
Úterý 12.03.2024, 18:00 • Zimní stadion Vyškov • 2. liga • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hokejisté Vyškova v úvodním osmifinálovém utkání překvapení nepřipustili, na domácím ledě rozstříleli soupeře z Kopřivnice vysoko 9:1.

    Domácí dominovali od úvodních minut, v první třetině si vybudovali dvoubrankový náskok a ten ve zbytku klání s chutí navyšovali. Mužem zápasu byl bez debat Adam Studený, jenž zaznamenal pět gólů, přičemž ani jeden při hře pět na pět, čtyři v přesilovce a jeden v oslabení.

    Série se stěhuje do Kopřivnice, kde se druhé utkání odehraje ve čtvrtek, úvodní buly je naplánováno na 18 hodin. (20:25:26)
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Poslední čtyři vteřinky stráví na trestné lavici Filip Indrst, od rozhodčích vyfasoval menší trest za nesportovní chování.
    59:56 Adam STUDENÝ - 9:1
     
    59:56
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Rozjetý ADAM STUDENÝ přidává v posledních vteřinách svůj pátý gól. Do předbrankového prostoru dostal výbornou přihrávku, aby následně v pádu zvládl hrací předmět propasírovat za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    59:33
    V samotném závěru ještě dostává trest na dvě minuty obránce Petr Kelnar, který v obranném pásmu získal puk, načež ho poslal mimo hrací plochu bez doteku tvrzeného skla.
     
    59:19
    Matej Petrek musel odrážet atak neodbytného Vojtěcha Krejčiříka. S vypětím všech sil uspěl a rozehrál křižně na Petra Kelnara.
     
    58:59
    Tvrdou střelu vyprodukoval zadák René Bartošák, avšak do otevřeného prostoru, takže Tobiáš Synek dobře viděl a s přehledem zakročil lapačkou.
     
    58:25
    Středem projel mezi dvěma soupeři Matěj Sebera a doleva potom předával Adamu Popelkovi, jehož zradilo zpracování.
     
    57:59
    Těsně před inkasováním čistého hitu ještě Tomáš Komínek zvládl posunout kotouč na Jana Štefku, jenž mířil zápěstím příliš vysoko.
     
    57:26
    Rýsovalo se přečíslení dvou na jednoho, jenže Jakub Mach obdržel příliš pomalou nahrávku a Vlastimil Hefka se k němu stihl stáhnout.
     
    56:49
    S nahozením ze středního pásma neměl Jan Baldik žádné starosti, betonem následně kopl puk k pravému mantinelu, kde byl Bartošák.
     
    56:24
    Kopřivnice získala útočné pásmo a na konci pěkné kombinace byl Vojtěch Pindel, který vyslal forhendovou střelu vedle pravé tyče.
     
    55:55
    David Pastor mohl ještě nahrávat, ale věřil si individuálně, jako vítěz vyšel ze souboje obránce Tomáš Žižka.
     
    55:16
    Dobrou práci odvedl Jan Baldik, jenž vystartoval z brány a vyrážečkou úspěšně rozehrál doprava na Fojtíka.
     
    54:50
    Zakázané uvolnění posílá hru před Tobiáše Synka. Adam Popelka ještě zabojoval, ovšem velkou ztrátu na Patrika Zemana nesmazal.
     
    54:21
    Tvrdou střelu přes obránce schytal Jan Baldik a okamžitě požádal o přerušení hry, protože mu povolily řemínky držící masku na hlavě. Samozřejmě mu bylo vyhověno.
     
    53:49
    Nyní byl Jan Baldik proti svižnému zakončení krátký, ale měl štěstí, zachránilo ho levá tyč, od níž se puk vrátil zpátky do hry.
     
    53:20
    Zápas pokračuje v pěti na obou stranách. Domácí mužstvo pokračuje v ofenzivních snahách, Baldik zatím zdárně brání deváté trefě favorita.
     
    52:38
    Z ostrého úhlu si na vstřelený gól věřil Matěj Sebera, ostrý projektil nicméně vyslal poměrně vysoko nad břevno Baldikovy brány.
     
    52:03
    O útočné pásmo spoluhráče připravil Jan Štefka, který si nepohlídal své postavení a rozhodčí mu správně odpískal hru v brankovišti.
     
    51:45
    Vyškov dominuje v útočné třetině. Tomáš Žižka naznačil střelu, načež posunul doprava na Tomáše Komínka, překvapený útočník promáchl.
     
    51:10
    Přesilová hra Kopřivnice končí předčasně. Důvodem je nesportovní chování Jiřího Pargáče, za chvíli tedy začne početní převaha Vyškova.
     
    50:46
    Vyškovští hokejisté se brání bez problémů. Vyhodili dvakrát v krátkém časovém sledu, využívají špatného rozpoložení konkurenta.
     
    50:10
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby i celého zápasu. Kopřivnici se momentálně v přesilovce nedaří obsadit útočné pásmo.
     
    49:49
    Individuálně si věřil Vojtěch Pindel, jenže při kontaktu se soupeřem ztratil stabilitu a střela v pádu měla k úspěchu hodně daleko.
     
    49:17
    Vyškov v pěti dlouho nezůstal. Krátce po Vašíčkovi usedá za katr útočník David Štefka, jemuž ujely nervy a soka napadl.
    48:37 Adam STUDENÝ - 8:1
     
    48:37
    Vyškov právě vstřelil branku!
    ADAM STUDENÝ je při chuti, ke třem přesilovkovým zásahům přidává i branku v oslabení! Schoval se protihráčům a do levého kruhu dostal výbornou nahrávku od Jana Štefky, střelou z první pak bezpečně propálil marně se přesunujícího Baldika. Asistence: Jan Štefka a Adam Popelka.
     
    47:26
    Od modré si sjel blíže k bráně Matěj Mikulík a dostal až trestuhodně prostoru, střela v pokleku po ledě mu ale vůbec nevyšla.
     
    47:05
    Domácí míří do čtyř. Dominick Vašíček ještě diskutuje s rozhodčími, právě on ovšem dostává menší dvouminutový trest za hru vysokou holí.
     
    46:48
    Zajímavou stahovačkou zleva mezi kruhy se prezentoval David Lekeš, následně ovšem zamířil forhendem příliš vysoko.
     
    46:19
    Přihrávku za obranu měl pod kontrolou pozorný domácí brankář Tobiáš Synek, puk sebral do lapačky těsně před adresátem Pastorem.
     
    45:53
    Kopřivnice už jsou kompletní. V útočení nicméně pokračuje Vyškov, tvrdou křižnou střelu Vojtěcha Krejčiříka zleva kryl Baldik betonem.
     
    45:12
    Čárový rozhodčí správně viděl, že Tomáš Komínek hrál s pukem už ve středním pásmu, načež odpískal ofsajd.
     
    44:44
    Při přesunu od pravé k levé tyči Jan Baldik kopnul do brankové konstrukce příliš prudce a brána proto vypadla ze svého postavení.
     
    44:14
    Hokejisté v červených dresech kontrolují útočné pásmo. Na gól měl políčeno Adam Studený, střelou zápěstím však rozvlnil jen boční síť.
     
    43:45
    Po pravém mantinelu nabral rychlost Tomáš Komínek a doputoval až do kruhy, odkud křižnou střelou prověřil tvrdost Kubáňovy vyrážečky.
     
    43:13
    Vyškov si zahraje přesilovou hru. Na lavici hanby usedl Ondřej Sluštík, důvodem je ukázkový krosček hostujícího zadáka.
     
    42:28
    Oblouček za obranu zkusil Jan Štefka, jenže Adam Popelka s touto volbou spoluhráče vůbec nepočítal a za kotoučem se nevydal.
    41:55 Matěj KOŘENEK - 7:1
     
    41:55
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Evidujeme sedmý gól v kopřivnické síti. MATĚJ KOŘENEK vystihl rozehrávku soupeře ve středním pásmu, dostal se do útočného a vyslal střelu zápěstím, jež brankáři smolně propadla výstrojí za čáru. Asistence: Jan Štefka a David Štefka.
     
    41:23
    Tempo hry není úplně nejvyšší, což je i vzhledem ke stavu střetnutí pochopitelné. Petr Kelnar si párkrát vyměnil puk se Zemanem a dopředu se nežene.
     
    40:53
    O pozornost si řekl René Bartošák, jenž pěknou kličkou vyřadil ze hry Jana Štefku, ovšem Tomáš Žižka byl potom už na jedno schopnosti.
     
    40:10
    Třetí třetina má za sebou první vteřiny. Hosté se okamžitě vydali dopředu, ale David Pastor neuspěl jeden na jednoho proti Tomáši Komínkovi.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:46.
     
    Po prostředním dějství je s největší pravděpodobností o vítězi prvního osmifinálového klání rozhodnuto, neboť Vyškov vede nad Kopřivnicí vysoko 6:1. Mužem zápasu je prozatím Adam Studený, jemuž se povedlo završit hattrick, ale nemusel by být sám, protože na dvou gólech momentálně je Tomáš Komínek. Ve třetí třetině nebude otázka kdo zvítězí, ale spíše o kolik branek to nakonec bude.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:43
    Síť se pokusil rozvlnit rovněž Matěj Mikulík, dělová rána z první však proletěla vysoko nad břevnem Kubáňovy svatyně.
     
    39:21
    Samozřejmě pokračuje ještě přesilovka pět na čtyři. A fanoušci už se chvilku radovali z šestého gólu, nicméně střela od modré zazvonila na pravou tyč!
    38:51 Adam STUDENÝ - 6:1
     
    38:51
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Čepice na led, máme tu hattrick! Příliš dlouho početní převaha o dva hráče netrvala, neboť kapitán Žižka šikovně po levé straně přihrál blíže k bráně ADAMU STUDENÉMU, jemuž se povedlo puk nasměrovat do volného prostoru brány u bližší tyče. Asistence: Tomáš Žižka a Jakub Lehečka.
     
    38:25
    Kopřivnice míří do čtyř. Proti pravidlům hrál obránce René Bartošák, který nedokázal zachytit pohyb konkurenta a tak jej sekl přes hokejku.
     
    38:11
    Mezi kruhy dostal zajímavou přihrávku Matěj Sebera, jenže ztratil stabilitu, takže mu nebylo umožněno zakončení do poloprázdné brány.
     
    37:39
    Protože neměl komu nahrát, tak se Jan Štefka rozhodl pro střelu zápěstím, přičemž do chráněných míst zasáhl prvního bránícího soupeře.
     
    37:13
    Za obranu najížděl Michal Janeček, leč přihrávka na jeho osobu byla příliš dlouhá a ostrá, puk skončil pod brankářem Kubáněm.
     
    36:32
    Po pátém gólu dochází ke střídání v kopřivnickém brankovišti. Andreas Kubáň má odchytáno, do zápasu nastupuje Jan Baldik.
    36:32 Tomáš KOMÍNEK - 5:1
     
    36:32
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo završuje populárního „bůra“! Popelka ještě ve velké šanci neuspěl, ale zůstal na kotouči a křižnou přihrávkou našel v levém kruhu TOMÁŠE KOMÍNEKA, proti jehož ráně z voleje pod břevno byl Kubáň bezmocný. Asistence: Adam Popelka a Jakub Lehečka.
     
    36:12
    Zajímavá situace i na druhé straně, kdy se však Tobiáš Synek skvěle přemístil od pravé k levé tyčce a pokryl tak střelu Pastora.
     
    35:46
    A tak se také děje. Jan Štefka na sebe natáhl dva protihráče a do pravého kruhu přihrál Davidu Lekešovi, ten promáchl naprázdno.
     
    35:10
    Vyškov hraje v plném počtu. Vyjma jednoho momentu konkurenta k ničemu nepustil, nyní se zase může více zaměřit na ofenzivu.
     
    34:39
    Přeci jen se Kopřivnici povedlo získat útočnou třetinu a na závěr akce dostal parádní křižný pas do levého kruhu Jiří Brodek, z první však trefil jenom oblouk brány.
     
    34:12
    Pochvalu zaslouží Tomáš Komínek, jenž vystihl křižný pas k levému mantinelu, kotouč vyvezl do střední třetiny, a nakonec ho poslal za soupeřovu bránu.
     
    33:30
    Hráčům ve žlutých dresech se zatím nedaří získat tlak v útočné třetině, soupeři se povedlo v krátkém časovém sledu dvakrát vyhodit.
     
    32:56
    Kopřivnice má možnost zdramatizovat střetnutí v početní převaze, neboť ve středním pásmu se podrážením provinil vyškovský forvard David Lekeš.
     
    32:31
    Do protiútoku vystartoval Jakub Mach a tvrdým projektilem vyzkoušel pozornost Tobiáše Synka, který úřadoval vyrážečkou.
     
    32:20
    Z druhé vlny podpořil další vyškovskou ofenzivní snahu Jan Holemý, jenže při snaze o střelu mu puk přeskočil přes čepel hole.
     
    31:49
    Příliš velké sousto si ukousl zkušený mazák Tomáš Žižka, jenž se namotal mezi tři konkurenty a dle očekávání o puk přišel.
     
    31:16
    Snadný zákrok pro Tobiáše Synka, který zmenšil střelecký úhel Vojtěchu Pindelovi a nepovedenou střelu podržel pod lapačkou.
     
    30:42
    A domácí nepolevují. Matěj Sebera v situaci dvou proti dvěma nahrával po pravé ruce Davidu Lekešovi, ten přestřelil.
     
    30:10
    Zápas se přehoupl do druhé poloviny a zatím to nevypadá, že by měl trvat déle, než stanovených šedesát minut, neboť Vyškov potvrzuje roli favorita a vede už o tři góly.
     
    29:48
    Vyškov čtvrtý vstřelený gól viditelně nakopl. Od modré vypálil Adam Studený, Andreas Kubáň tentokráte zasahoval lapačkou.
     
    29:19
    Sledovali jsme další zmatky v brankovišti Kopřivnice, které nakonec vyřešil brankář Andreas Kubáň úspěšným zákrokem pravým betonem.
    28:15 Tomáš KOMÍNEK - 4:1
     
    28:15
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Netrvalo ani minutu a favorit má zpět tříbrankový náskok! Lehečka vyslal do úniku TOMÁŠE KOMÍNKA, jemuž se napoprvé nezadařilo, dorážkou následně pověsil gólmanovi touš pod břevno. Asistence: Jakub Lehečka a Jan Holemý.
     
    28:02
    Po pravém mantinelu nabral vysokou rychlost Tomáš Komínek a vyslal svižnou ránu ze zápěstí, kterou těsně minul prostor u zadní tyčky.
    27:23 Ondřej SLUŠTÍK - 3:1
     
    27:23
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Hosté střetnutí ještě nezabalili! Kubík nametl puk do vyškovského brankoviště, načež Pargáč s dorážkou ještě neuspěl, o poznání lépe si potom počínal ONDŘEJ SLUŠTÍK, když puk napálil nekompromisně k levé tyči. Asistence: Jiří Pargáč a Martin Kubík.
     
    26:30
    Hráči v červených dresech jsou i nadále při chuti. Od modré vyzkoušel střelecké štěstí Tomáš Žižka a puk proskákal jen těsně vedle pravé tyče.
    25:44 Michal JANEČEK - 3:0
     
    25:44
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Už je to o tři góly! V přečíslení tří na jednoho zachoval Lekeš chladnou hlavu a přes obránce nahrál před bránu MICHALU JANEČKOVI, jenž vyzrál na Kubáně střelou nad jeho lapačku. Asistence: David Lekeš a Matěj Tomajko.
     
    25:31
    S nahozením z ostrého úhlu neměl Andreas Kubáň výraznější starosti, připravenou lapačkou puk ztlumil a postaral se o přerušení hry.
     
    25:23
    O snížení náskoku usiloval Filip Hrůzek, jenže počet hráčů před Synkem byl opravdu velký a jeden z obránců se prezentoval úspěšným blokem.
     
    24:52
    Po levém mantinelu vyvinul vysokou rychlost Dominik Suchý, jenže neudržel kontrol nad hracím předmětem, ten nechal za sebou.
     
    24:20
    Krátce po buly vypálil tvrdou střelu Petr Kelnar, ale přímo doprostřed brány, takže Tobiáš Synek udržel čisté konto bez problémů.
     
    23:51
    Individuální akci vyzkoušel Adam Popelka, zprava strhl hru do středu, načež mu v kritický okamžik sjel puk z čepele hole.
     
    23:21
    Ofenzivu se rozhodl podpořit Vlastimil Hefka, nicméně až do útočného pásma se nepodíval, čistým obranným zákrokem mu vystavil stopku Filip Hlaváč.
     
    22:55
    Dopředu se vydal Vyškov. Zpoza pravého kruhu vypálil šiplavou ránu Tomáš Komínek, cílové zařízení o poměrně velký kus minul.
     
    22:22
    Slabé nahození od modré čáry zvládl lehce tečovat Filip Indrst, nicméně puk proletěl o velký kus vedle pravé tyče vyškovské brány.
     
    21:59
    Po pravém křídle nabíral rychlost Jan Štefka, jenže přihrávka byla příliš prudká a útočník si neporadil s jejím zpracováním.
     
    21:13
    Přečíslení dvou proti jednomu Vyškovu nevyšlo. Na nahrávku čekal Matěj Sebera, zachytit ji ovšem nataženou hokejkou zvládl Petr Kelnar.
     
    20:44
    Středem postupoval do nadějného protiútoku René Bartošák, kličku k pravému mantinelu však přečetl Tomáš Žižka.
     
    20:10
    První útok druhé třetiny patřil Kopřivnici, nicméně Tobiáš Synek zasahovat zatím nemusel, protože přihrávka na útočnou modrou nebyla přesná.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:53.
     
    Úvodní dvacetiminutovka zápasu mezi Vyškovem a Kopřivnicí přinesla dva góly, přičemž o oba se postaral domácí favorit. Hokejisté Vyškova zaznamenali obě trefy v početní převaze, když se dvakrát v brankovišti skvěle orientoval Adam Studený a vyšla mu dorážka jak forhendem, tak později i bekhendem. Kopřivnice není o tolik horším týmem, zatím doplácí vyloženě na svou nedisciplinovanost.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Se střelou ze středního pásma si Andreas Kubáň, nicméně puk vyrazil jenom k protihráči, dorážka z pokleku mířila vedle cílového zařízení.
     
    19:12
    Sám proti třem Adam Popelka neměl šanci na úspěch. Pomoci se mu vydal Tomáš Komínek, ale už bylo pozdě, puk měl Patrik Zeman.
     
    18:47
    Rozjetý Adam Popelka byl u kotouče jako první a z pravého kruhu vyslal tvrdou střelu, kterou konkurent zblokoval do ochranné sítě.
     
    18:11
    Dlouhou nahrávku za obranu vyzkoušel Patrik Zeman, přičemž hledal Vojtěcha Pindela, toho Vlastimil Hefka výborně dostoupil.
     
    17:43
    Protiútok Kopřivnice neměl dlouhého trvání. Filipu Indrstovi v důležitý okamžik odskočil puk od hokejky, přerušení hry potom způsobil Synek.
     
    17:20
    Na modrou dostal pobídku Matěj Mikulík, jenže kotouč se mu zamotal mezi bruslemi, čehož využil k jeho zisku Jiří Brodek.
     
    16:55
    Tomáš Žižka se připravil na atak u zadního mantinelu. Zapřel se, protihráče podržel za zády a po levém mantinelu vyhodil do středního pásma.
     
    16:22
    Výrazně zbrklejší byl v dresu hostující Kopřivnice Filip Hlaváč. Byť měl poměrně dost času, tak vyhodil přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    15:44
    Pod tlakem Patrik Zeman nevymýšlel žádné složitosti a vydal se za vlastní bránu, odkud z klidu rozehrával po pravé ruce na osamoceného Macha.
     
    15:21
    Hráči ve žlutých dresech se prokousali do útočného pásma, ale jenom na pár vteřin, přihrávku na modrou čáru vystihl Adam Popelka.
     
    14:50
    Středem postupoval do příležitosti David Štefka a přes posledního soupeře vystřelil zápěstím, Andreas Kubáň máchl lapačkou a puk v ní schoval.
     
    14:26
    Tobiáš Synek správně tušil, že by David Pastor mohl zkusit štěstí z velkého úhlu, leč cílové zařízení minul poměrně výrazně.
     
    13:41
    Za vysokým a dlouhým obloučkem za obranu vystartoval Vojtěch Pindel, rychlostně však nestačil Vlastimilu Hefkovi.
     
    13:12
    Vyškovští hokejisté nepolevují a okamžitě se nastěhovali zpět do útočné třetiny. David Lekeš vypálil svižný projektil ze zápěstí příliš vysoko.
    12:31 Adam STUDENÝ - 2:0
     
    12:31
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Ano, tak i druhá přesilovka Vyškova končí předčasně z důvodu branky! A situace dost připomínala první úspěšný zásah favorita, kdy tentokráte nahazoval od modré kapitán Žižka, po zákroku brankáře potom bekhendem dorážel mimo Kubáňův dosah ADAM STUDENÝ. Asistence: Tomáš Žižka a Tomáš Komínek.
     
    12:00
    Andreas Kubáň si našel místečko, odkud viděl na nahození od modré čáry, puk potom nadvakrát zpacifikoval pod pravým betonem.
     
    11:22
    Vysokou rychlost nabral Matěj Sebera, jenže nahrávku dostal příliš pozdě, takže mu rozhodčí musel odpískat postavení mimo hru.
     
    11:01
    Druhá přesilovka pro Vyškov, uvidíme druhý gól? Proti pravidlům se provinil Filip Hlaváč, unikajícího soka zastavil za cenu držení.
     
    10:58
    Andreas Kubáň neměl vůbec dobrý přehled o hře po zadovce konkurenta zpoza brány do pravého kruhu a měl velké štěstí, že střela mířila jen do boční sítě.
     
    10:33
    Dobrou rychlost udržel směrem dozadu zkušený obránce Tomáš Žižka, kontroloval pohyb Pindela a s přehledem rozehrál křižně doleva na Lekeše.
     
    09:45
    Aktivita Kopřivnice ještě chvíli pokračovala. Od modré nahazoval na teč Petr Kelnar, kotouč skončil na brusli Vlastimila Hefky.
     
    09:16
    Při přečíslení tří proti dvěma dostal nahrávku do předbrankového prostoru Jakub Mach, z první mířil těsně vedle pravé tyčky.
     
    08:57
    Hokejisté v červených dresech pokračují v aktivním pojetí hry. Matěj Sebera s stahovačkou zbavil osobního strážce, načež zápěstím mířil do připraveného brankáře.
     
    08:22
    Vysokou rychlost nabral po pravém mantinelu Tomáš Komínek, pláchl obráncům a natlačil se před bránu, bekhendový blafák ale Andreas Kubáň přečetl a skvěle zakročil!
     
    07:55
    Do tří protihráčů si věřil René Bartošák. V pozici obránce se do gólové příležitosti neprocpal, stopu mu vystavil Dominik Hohl.
     
    07:22
    V levém kruhu si trpělivě počkal na přihrávku Jan Štefka a forhendem mířil na přední tyčku, Andreas Kubáň zakročil vyrážečkou.
     
    06:51
    O obtočení svatyně se pokusil Vojtěch Pindel, ovšem zakončení bekhendem mu vůbec nevyšlo, trefil brusle bránícího Žižky.
     
    06:23
    Kopřivnice dostala kotouč do útočného pásma, ale v tomto případě nic zajímavého nevymyslela, Patrika Zemana zpacifikoval Jan Štefka.
     
    05:55
    Okružní jízdu si udělal Adam Popelka. Nakonec nenašel spoluhráče, jemuž by mohl adresovat přihrávku a vrátil se do střední třetiny.
     
    05:20
    Andreas Kubáň byl v permanenci i o pár vteřin později, kdy ho ostrou střelou zápěstím prověřil Tomáš Komínek. Hra je po úspěšném zákroku přerušena.
     
    04:59
    Krátce po buly došlo k zakončení domácího obránce. Střelu letící těsně nad ledem Andreas Kubáň kontroloval a zaznamenal úspěšný zákrok pravým betonem.
     
    04:49
    Přesilovka taktéž pro hosty. Na trestnou lavici nedobrovolně usedl Jan Štefka, když smolně zvedl hokejku do helmy protivníka.
    04:34 Adam STUDENÝ - 1:0
     
    04:34
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá početní převaha a domácí celek se ujímá vedení! Krátce po buly vypálil Tomáš Komínek, jehož střelu Kubáň jenom vyrazil před sebe a s gólovou dorážkou byl připravený ADAM STUDENÝ! Asistence: Tomáš Komínek a Adam Popelka.
     
    04:28
    První přesilovou hru si zahraje domácí favorit. Na lavici hanby usedl Miroslav Marek, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    04:26
    Do předbrankového prostoru obdržel nahrávku Vojtěch Krejčiřík, přičemž gólový účet zápasu neotevřel, brankáře zasáhl do levého betonu.
     
    03:59
    Od levého mantinelu Jakub Mach dokázal strhnout hru blíže středu a vyslat přes soupeře svižnou střelu zápěstím, tu Tobiáš Synek podržel ve výstroji.
     
    03:20
    Vysoko vysunul forčekink Jakub Lehečka, leč nebylo mu to nic platné, protože Petr Kelnar jej zkušeně udržel na zádech.
     
    02:53
    Na zteč se vydal Patrik Zeman a nevedl s vůbec zle. Měl před sebou posledního soka, ten střelu zápěstím přizvedl do ochranné sítě.
     
    02:23
    Po levém křídle postupoval do příležitosti Jan Štefka. Místo očekávaného zakončení ještě nahrával pod sebe, kolegovi projel puk mezi bruslemi.
     
    01:50
    Ze střední třetiny nahazoval David Lekeš, načež jeho spoluhráč Adam Popelka nezvládl natlačit tělo před zadáka Reného Bartošáka.
     
    01:21
    Se slabou střelou od pravého mantinelu neměl Andreas Kubáň výraznější problémy, kus černé gumy snadno přikryl pod lapačkou.
     
    00:42
    Rychle na druhou stranu, kam vystartoval Jan Štefka, jeden na jednoho ovšem proti Petru Kelnarovi neuspěl.
     
    00:10
    Zápas mezi Vyškovem a Kopřivnicí odstartoval! Úvodní útok patřil hostujícímu týmu, průnik Dominika Suchého zastavil Holemý.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Hokej Vyškov: Synek (Šarman) – Hefka, Holemý, Dluhoš, Studený, Mikulík, D. Hohl, Žižka (C) – Tomajko, Lekeš, Sebera – Krejčiřík, A. Popelka, Kořenek – Lehečka (A), J. Štefka, D. Štefka – Komínek (A).
    Trenér: Michal Konečný

    HC ISMM Kopřivnice: Kubáň (Baldik) – Fojtík, Marek, Kelnar, Zeman, Hrůzek, Hlaváč, Petrek, R. Bartošák – Pargáč, J. Mach (C), O. Sluštík (A) – Suchý (A), Indrst, Pindel – Kubík, Pastor, Brodek.
    Trenér: Marcel Kuděla

    Rozhodčí: Maťašovský, Schenel – Bubela, Voznička.
     
    HC ISMM Kopřivnice

    Kopřivnice musela bojovat o účast v play-off do poslední chvíle, aby nakonec obsadila sedmé místo o bod před devátým Šumperkem. Právě s Draky sehráli kopřivničtí hráči extrémně důležité předposlední kolo, v němž zvítězili 5:2, následně doma přestříleli výsledkem 6:3 Havlíčkův Brod. Týmové produktivitě vévodí padesátibodový forvard Vojtěch Pindel.
     
    Hokej Vyškov

    Hokejisté Vyškova v základní části předváděli velmi dobré výkony a odměnou jim byl postup z druhého místa, když zaostali o 24 bodů za lídrem z Havířova, třetí Hodonín za sebou nechali ještě větším rozdílem hodnoty 18 bodů. Závěr základní části navíc vyškovští hráči zvládli na jedničku, když ho uzavřeli třemi výhrami v řadě, v nichž nastříleli 22 gólů. Nejproduktivnějším hráčem týmu je Tomáš Komínek s 83 body.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásný úterní podvečer. Vítám vás při sledování osmifinále 2. ligy, u zápasu mezi Vyškovem a Kopřivnicí.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 5. Studený (Komínek, A. Popelka), 13. Studený (Žižka, Komínek), 26. Janeček (Lekeš, Tomajko), 29. Komínek (Lehečka, Holemý), 37. Komínek (A. Popelka, Lehečka), 39. Studený (Žižka, Lehečka), 42. Kořenek (J. Štefka, D. Štefka), 49. Studený (J. Štefka, A. Popelka), 60. Studený – 28. O. Sluštík (Pargáč, Kubík)


    Hokej Vyškov: Synek (Šarman) – Hefka, Holemý, Dluhoš, Studený, Mikulík, D. Hohl, Žižka (C) – Tomajko, Lekeš, Sebera – Krejčiřík, A. Popelka, Kořenek – Lehečka (A), J. Štefka, D. Štefka – Komínek (A), Janeček, D. Vašíček.
    Trenér: Michal Konečný

    HC ISMM Kopřivnice: Kubáň (37. Baldik) – Fojtík, Marek, Kelnar, Zeman, Hrůzek, Hlaváč, Petrek, R. Bartošák – Pargáč, J. Mach (C), O. Sluštík (A) – Suchý (A), Indrst, Pindel – Kubík, Pastor, Brodek.
    Trenér: Marcel Kuděla

    Rozhodčí: Maťašovský, Schenel – Bubela, Voznička

    Diváci: 256
    Vyškov 2 0 Kopřivnice
    #1 Úterý 12.03.2024 • 18:00
    Vyškov - Kopřivnice 9:1
    #2 Čtvrtek 14.03.2024 • 18:00
    Kopřivnice - Vyškov 2:4
    bahis siteleri