Chomutov – Kobra 3:0 (kon.) | Havířov – Žďár n/S 8:2 (kon.) | Opava – Havlíčkův Brod 3:4 (po pr.)
Tábor – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Letňany – Děčín 6:2 (kon.) | Vyškov – Kopřivnice 9:1 (kon.)
SHKM Hodonín – Nový Jičín 5:3 (kon.) | Příbram – Vrchlabí 4:2 (kon.)
po prodl.
HK Opava
3:4 (1:0, 2:1, 0:2 - 0:1) Stav série: 0:1
BK Havlíčkův Brod
Úterý 12.03.2024, 18:00 • Krystal aréna, Krnov • 2. liga • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    73:42 Robert HAVLÁT - 3:4
     
    73:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Hosté přežili takřka infarktovou situaci a zakrátko dokonali obrat. Marek Slíž nejprve vyrazil střelu od modré čáry, jenže při zákroku přišel o hůl. Bureš následně přihrál z levého rohu kluziště před brankoviště ROBERTU HAVLÁTOVI a ten mířil mimo gólmanovu lapačku do levé části zařízení. Asistence: Lukáš Bureš a Jan Novák.
    56:10 Petr KUCHTA - 3:3
     
    56:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Srovnáno! Marek Slíž se snažil rozehrát puk od své pravé tyče, jenže ten se od zadního mantinelu odrazil mezi kruhy, odkud jej pohotově napálil do branky PETR KUCHTA. Poměrně laciný gól, po němž je skóre nerozhodné! Rázem je zase vše otevřené. Asistence: Robert Havlát a Jan Novák.
    53:50 Marek KOPIC - 3:2
     
    53:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod se prosazuje při signalizované výhodě. Vacíkovo tečované křižné nahození od pravého mantinelu usměrnil se štěstím do branky u levé tyče stojící MAREK KOPIC. Asistence: Dominik Vacík.
    39:12 Tomáš ROUSEK - 3:1
     
    39:12
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan zasazuje soupeři úder do šatny a znovu vede o dvě branky. TOMÁŠ ROUSEK si nejprve sklepl nahození od levého mantinelu, z otočky ale zakončoval v pádu vedle pravé tyče. Po chvíli se k němu odrazil puk od zadního hrazení a na druhý pokus už mířil domácí kanonýr přesně nad Novákův beton. Asistence: Jan Štindl a Marek Brada.
    26:19 Marek KOPIC - 2:1
     
    26:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! Čeněk Novák adresoval do středního pásma tvrdý kotouč, který domácí na červené čáře nezachytili. Pártl poté potáhl puk po pravé straně a přihrál jej před úplně odkrytou část branky na MARKA KOPICE, který dotáhl povedenou akci do zdárného konce. Asistence: Filip Pártl a Čeněk Novák.
    23:15 Tomáš KÁŇA - 2:0
     
    23:15
    Opava právě vstřelila branku!
    Krátce po buly utíkají Opavští do dvoubrankového náskoku! Ke kotouči se po menších zmatcích dostal TOMÁŠ KÁŇA a ranou švihem nad vyrážečku Nováka vymetl pravou šibenici. Asistence: Kryštof Stuchlík a Tomáš Rousek.
    12:43 Tomáš ROUSEK - 1:0
     
    12:43
    Opava právě vstřelila branku!
    Teď už se domácí mohou radovat! Adamec poslal od modré puk podél levého mantinelu na Stuchlíka. Ten narýsoval kolmici napravo, která se štěstím prošla přes dvojici hráčů až k volnému TOMÁŠI ROUSKOVI a jeho pumelice z nápřahu a vrcholku pravého kruhu zamířila do vzdálenějšího spodního růžku branky. Asistence: Kryštof Stuchlík a Andrej Adamec.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 13. Rousek (K. Stuchlík, Adamec), 24. Káňa (K. Stuchlík, Rousek), 40. Rousek (Štindl, Brada) – 27. Kopic (Pártl, Č. Novák), 54. Kopic (D. Vacík), 57. P. Kuchta (Havlát, Ja. Novák), 74. Havlát (Bureš, Ja. Novák)


    HK Opava: Slíž (Nowak) – Šindelář (C), Foltýn, Štěpánek, Ervasti, Pachula, Adamec, Jak. Ludvík – Kotásek, Beránek, Káňa – Kadula, Buršík, Hendrych – Štindl, Vašenka, Vojtovič – K. Stuchlík (A), Brada, Häring – Rousek (A).
    Trenér: Pavel Zdráhal

    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Nedvěd) – Benák, Ja. Novák (A), M. Krejčí, Vala, Kerber, D. Vacík – Voříšek (A), Valášek, Tecl – Kopic, Pártl, Endál – P. Kuchta (C), Havlát, Bureš – Dymák, Košťál.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    Rozhodčí: Rapák, Gebauer – Rychlý, Frais

    Diváci: 391
    Opava 0 1 Havlíčkův Brod
    #1 Úterý 12.03.2024 • 18:00
    Opava - Havlíčkův Brod 3:4 po prodl.
    bahis siteleri