Mexiko – Lucembursko 4:5 (po pr.) | Jihoafrická rep. – Thajsko 1:5 (kon.) | Turkmenistán – Kyrgyzstán 5:7 (kon.)
po prodl.
Mexiko
4:5 (0:0, 1:1, 3:3 - 0:1)
Lucembursko
Středa 13.03.2024, 09:00 • Gorodskoj Katok - Biškek • Mistrovství světa - III. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:27 MYKKANEN - 4:5
     
    62:27
    Lucembursko právě vstřelilo branku! Využitá přesilovka po tlaku hostů. Z dorážky před bránou a prostřelení puku mezi betony se prosazuje ALEX MYKKANEN. Asistence: Sacha Backes, Colm Cannon.
    52:51 TAPIA - 4:4
     
    52:51
    Mexiko právě vstřelilo branku! Je zase srovnáno, vidíme neskutečnou třetí třetinu, skóre se přelévá ze strany na stranu, vidíme spoustu šancí gólů, jestli tomuhle zápasu něco chybělo tak teď už mu nechybí nic. Střela z levé strany v přesilovce po kombinaci pod víko, neboli do šibenice a je srovnáno. Co nás ještě čeká v tomto zběsilém zápase? Autorem branky je ANGEL TAPIA. Asistence: Luis Valencia, Jack Rullan.
    50:00 CHURCH - 3:4
     
    50:00
    Lucembursko právě vstřelilo branku! Otočka skóre. Dalí nájezd na brankáře, samostatný únik chcete-li, natlačení se z levého křídla a propasírování puku mezi nohama brankáře Gomeze. Nádherný gólový moment. Proč takhle nehrálo Lucembursko celý zápas je mi záhadou. Autorem branky je DAVID CHURCH. Bez asistence.
    49:03 BACKES - 3:3
     
    49:03
    Lucembursko právě vstřelilo branku! Přihrávka do brejku a je srovnáno. Krásná individuální akce Sahy Backese, ten zpracoval přihrávku přes dvě čáry a ujel sám na branku, udělal blafák do forhendu jako levák a nad vyrážečku zakončil svůj brejk. Je to 3:3 a stále tak nemáme jasno o rozdělení bodů v tomto duelu. Autorem branky je SACHA BACKES. Asistence: Claude Mossong.
    47:55 A. VINCENS - 3:2
     
    47:55
    Lucembursko právě vstřelilo branku! Jenže pozor! Hosté skórují a je to jen o gól. Využitá přesilovka. Autorem branky je ANTHONY VINCENS. Asistence: Calude Mossong, Colm Cannon. Krásná branka. Přihrávka přes osu, klička do protipohybu a gól do prázdné branky, položený brankář. Lucembursko snižuje.
    45:14 E. VALENCIA - 3:1
     
    45:14
    Mexiko právě vstřelilo branku! Dva slepené góly rychle za sebou. Ze zněti těl se trefuje mexický útoční EDUARDO VALENCIA. Ten přetvořil střelu z mezikruží na třetí branku svého týmu. Opět vymetená šibenice, Lepage si sáhl lehce výstrojí na kotouč, ale nezabránil vstřelené brance. Mexiko jde do trháku 3:1. Bez asistence.
    44:53 ESTEBAN - 2:1
     
    44:53
    Mexiko právě vstřelilo branku! Mexiko dává rozdílovou branku. Střela ze slotu přímo nad rameno Lepageho, do šibenice a krásně do horního rohu. Autorem branky je SANTIAGO ESTEBAN. Asistence: Said Ayala.
    34:01 Claude MOSSONG - 1:1
     
    34:01
    Lucembursko právě vstřelilo branku! Lucembursko trestá. Domácí se nechali dvakrát vyloučit, hráli ve třech a soupeř je za to potrestal. Prosadil se v pěti proti třem. Obránce si sjel do mezikruží a střílel k pravé tyči brankáře Gomeze po ledě. Je vyrovnáno 1:1. Autorem branky je CLAUDE MOSSONG. Asistence: Sacha Backes, Colm Cannon.
    23:01 A. VALENCIA - 1:0
     
    23:01
    Mexiko právě vstřelilo branku! Rozehra se vyplácí. Krásná přihrávka přes střed na levé řílo postavené u brány, dorážka a branka Mexika. To využívá přesilovku a jde do vedení 1:0. Založení gólové listiny proběhlo až ve 24. minutě. Autorem branky je ALEXANDER VALENCIA. Asistence: Luis Valencia, Angel Tapia.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 24. A. Valencia (L. Valencia, Tapia), 45. Esteban (Ayala), 46. E. Valencia, 53. Tapia (L. Valencia, Rullan) – 35. C. Mossong (Backes, Cannon), 48. A. Vincens (C. Mossong, Cannon), 50. Backes (C. Mossong), 50. Church, 63. Mykkanen (Backes, Cannon)


    Mexiko: Gomez (Payro) – Ugarte, Rullan, Matsuraba, Ayala, Mendez – E. Valencia, A. Valencia, L. Valencia – Tapia, Alavarez, B. Mendez – Esteban, Chavez, Apud – Rosales
    Trenér: Larry Suarez

    Lucembursko: Lepage (Cruchten) – Church, Beran, P. Vincens, Mykkanen, Di. Mededovic, Kramer – Backes, Cannon, C. Mossong – Zrika, A. Vincens, N. Mossong – Lasis, Nunes, De. Mededovic – Mota,
    Trenér: Christer Eriksson

    Rozhodčí: Aygun – Aslanbey, Yang

    Diváci: 200
    bahis siteleri