Mexiko – Lucembursko 4:5 (po pr.) | Jihoafrická rep. – Thajsko 1:5 (kon.) | Turkmenistán – Kyrgyzstán 5:7 (kon.)
po prodl.
Mexiko
4:5 (0:0, 1:1, 3:3 - 0:1)
Lucembursko
Středa 13.03.2024, 09:00 • Gorodskoj Katok - Biškek • Mistrovství světa - III. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Mexiko – Angel Tapia

    Lucembursko – David Church
     
    62:27
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    L. Valencia – 2 min., sevření puku rukou + OK, nesportovní chování.
    62:27 MYKKANEN - 4:5
     
    62:27
    Lucembursko právě vstřelilo branku! Využitá přesilovka po tlaku hostů. Z dorážky před bránou a prostřelení puku mezi betony se prosazuje ALEX MYKKANEN. Asistence: Sacha Backes, Colm Cannon.
     
    61:25
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    A. Valencia – 2 min., hákování.
     
    58:23
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    Esteban – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    57:14
    Vyloučení v týmu Lucembursko:
    Lasis – 2 min., hrubost.
     
    56:07
    Velká šance Mexika!!! Střela skoro z nulového úhlu a pokus o překonání brankáře z úhlu u tyčky nepovedené. Moc ambiciózní.
    52:51 TAPIA - 4:4
     
    52:51
    Mexiko právě vstřelilo branku! Je zase srovnáno, vidíme neskutečnou třetí třetinu, skóre se přelévá ze strany na stranu, vidíme spoustu šancí gólů, jestli tomuhle zápasu něco chybělo tak teď už mu nechybí nic. Střela z levé strany v přesilovce po kombinaci pod víko, neboli do šibenice a je srovnáno. Co nás ještě čeká v tomto zběsilém zápase? Autorem branky je ANGEL TAPIA. Asistence: Luis Valencia, Jack Rullan.
     
    51:09
    Vyloučení v týmu Lucembursko:
    Cannon – 2 min., hákování.
    50:00 CHURCH - 3:4
     
    50:00
    Lucembursko právě vstřelilo branku! Otočka skóre. Dalí nájezd na brankáře, samostatný únik chcete-li, natlačení se z levého křídla a propasírování puku mezi nohama brankáře Gomeze. Nádherný gólový moment. Proč takhle nehrálo Lucembursko celý zápas je mi záhadou. Autorem branky je DAVID CHURCH. Bez asistence.
    49:03 BACKES - 3:3
     
    49:03
    Lucembursko právě vstřelilo branku! Přihrávka do brejku a je srovnáno. Krásná individuální akce Sahy Backese, ten zpracoval přihrávku přes dvě čáry a ujel sám na branku, udělal blafák do forhendu jako levák a nad vyrážečku zakončil svůj brejk. Je to 3:3 a stále tak nemáme jasno o rozdělení bodů v tomto duelu. Autorem branky je SACHA BACKES. Asistence: Claude Mossong.
    47:55 A. VINCENS - 3:2
     
    47:55
    Lucembursko právě vstřelilo branku! Jenže pozor! Hosté skórují a je to jen o gól. Využitá přesilovka. Autorem branky je ANTHONY VINCENS. Asistence: Calude Mossong, Colm Cannon. Krásná branka. Přihrávka přes osu, klička do protipohybu a gól do prázdné branky, položený brankář. Lucembursko snižuje.
     
    45:59
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    Rullan – 2 min., faul kolenem.
    45:14 E. VALENCIA - 3:1
     
    45:14
    Mexiko právě vstřelilo branku! Dva slepené góly rychle za sebou. Ze zněti těl se trefuje mexický útoční EDUARDO VALENCIA. Ten přetvořil střelu z mezikruží na třetí branku svého týmu. Opět vymetená šibenice, Lepage si sáhl lehce výstrojí na kotouč, ale nezabránil vstřelené brance. Mexiko jde do trháku 3:1. Bez asistence.
    44:53 ESTEBAN - 2:1
     
    44:53
    Mexiko právě vstřelilo branku! Mexiko dává rozdílovou branku. Střela ze slotu přímo nad rameno Lepageho, do šibenice a krásně do horního rohu. Autorem branky je SANTIAGO ESTEBAN. Asistence: Said Ayala.
     
    38:21
    Obrovské šance v krátké sledu hostů!! Ti se dostali do přečíslení a pálili z pravého křídla, tam domácí brankář Gomez zasáhl skvěle. Pak se ještě musel vypořádat se střelou, která mu padala na záda, hosté se neprosadili a utkání je tak stále vyrovnané 1:1.
    34:01 Claude MOSSONG - 1:1
     
    34:01
    Lucembursko právě vstřelilo branku! Lucembursko trestá. Domácí se nechali dvakrát vyloučit, hráli ve třech a soupeř je za to potrestal. Prosadil se v pěti proti třem. Obránce si sjel do mezikruží a střílel k pravé tyči brankáře Gomeze po ledě. Je vyrovnáno 1:1. Autorem branky je CLAUDE MOSSONG. Asistence: Sacha Backes, Colm Cannon.
     
    33:28
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    L. Valencia – 2 min., krosček.
     
    32:09
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    Tapia – 2 min., nesportovní chování.
     
    29:10
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    Chavez – 2 min., držení.
     
    Druhý gól Mexika nebyl uznán!!! Mexičané to sehráli u brány, vyplaval tam hráč z druhé vlny a vystřelil nad lapačku druhý gól, ten nebyl kvůli nějakému důvodu uznán.
    23:01 A. VALENCIA - 1:0
     
    23:01
    Mexiko právě vstřelilo branku! Rozehra se vyplácí. Krásná přihrávka přes střed na levé řílo postavené u brány, dorážka a branka Mexika. To využívá přesilovku a jde do vedení 1:0. Založení gólové listiny proběhlo až ve 24. minutě. Autorem branky je ALEXANDER VALENCIA. Asistence: Luis Valencia, Angel Tapia.
     
    22:14
    Vyloučení v týmu Lucembursko:
    P. Vincens – 2 min., krosček.
     
    21:17
    Brejk Lucemburska, šance ze strany a rána pod vyrážečku, Lepage vytasil skvělý zákrok.
     
    19:15
    Krásná akce domácích, hráč si vyjel mezi kruhy a pálil zápěstím nad lapačku, branku ale minul.
     
    04:52
    Vyloučení v týmu Mexiko:
    Apud – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    03:58
    Domácí ve velké šanci!!! Nikdo však nedokázal dopravit kotouč za záda Lepageho.
     
    03:57
    Vyloučení v týmu Lucembursko:
    Di. Mededovic – 2 min., hrubost.
     
    00:55
    Vyloučení v týmu Lucembursko:
    Mykkanen – 2 min., vražení na hrazení.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 24. A. Valencia (L. Valencia, Tapia), 45. Esteban (Ayala), 46. E. Valencia, 53. Tapia (L. Valencia, Rullan) – 35. C. Mossong (Backes, Cannon), 48. A. Vincens (C. Mossong, Cannon), 50. Backes (C. Mossong), 50. Church, 63. Mykkanen (Backes, Cannon)


    Mexiko: Gomez (Payro) – Ugarte, Rullan, Matsuraba, Ayala, Mendez – E. Valencia, A. Valencia, L. Valencia – Tapia, Alavarez, B. Mendez – Esteban, Chavez, Apud – Rosales
    Trenér: Larry Suarez

    Lucembursko: Lepage (Cruchten) – Church, Beran, P. Vincens, Mykkanen, Di. Mededovic, Kramer – Backes, Cannon, C. Mossong – Zrika, A. Vincens, N. Mossong – Lasis, Nunes, De. Mededovic – Mota,
    Trenér: Christer Eriksson

    Rozhodčí: Aygun – Aslanbey, Yang

    Diváci: 200
    bahis siteleri