Mexiko – Lucembursko 4:5 (po pr.) | Jihoafrická rep. – Thajsko 1:5 (kon.) | Turkmenistán – Kyrgyzstán 5:7 (kon.)
konec
Jihoafrická republika
1:5 (0:2, 0:2, 1:1)
Thajsko
Středa 13.03.2024, 12:00 • Gorodskoj Katok, Biškek • Mistrovství světa - III. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:28 Deen MAGMOED - 1:5
     
    44:28
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Jižní Afrika se raduje z prvního gólu! Kapitán Uthman Samaai zavezl puk z levé strany před branku. Tam našel zadovkou DEENA MAGMOEDA, který střelou ze slotu na lapačku překonal Kleineschaye – 1:5. Asistence: Uthman Samaai.
    40:28 Jan ISAKSSON - 0:5
     
    40:28
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Thajsko skóruje po 28 sekundách třetí třetiny! Isaksson za brankou posunul puk na Patricka Forstnera. Ten rychle vyjel před Mullera, kterého ještě nepřekonal, ale dorážející JAN ISAKSSON zblízka doklepl kotouč do brankové síťky. Asistence: Patrick Forstner a Nick Lampson.
    32:17 Masato KITAJAMA - 0:4
     
    32:17
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka 5 na 3 je využita! Thajci předvedli krásný ťukes, po němž dovršil střelou do odkryté branky hattrick MASATO KITAJAMA – 0:4. Asistence: Nick Lampson a Jan Isaksson.
    28:37 Masato KITAJAMA - 0:3
     
    28:37
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Thajsko odskakuje na rozdíl tří gólů! MASATO KITAJAMA si před brankou vyměnil puk s Janem Isakssonem. Ten ho rodilému Japonci vrátil na pravý kruh a Boyd se nestačil proti střele včas přemístit. Pro Kitajamu je to druhá trefa v utkání – 0:3. Asistence: Jan Isaksson.
    04:38 Masato KITAJAMA - 0:2
     
    04:38
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Thajci navyšují svůj náskok! Do přihrávky Phanuruje Suwachirata z pravé strany vložil před brankou hokejku MASATO KITAJAMA, který puk usměrnil mezi betony brankáře Boyda – 0:2. Asistence: Phanuruj Suwachirat a Phandaj Khuhakaew.
    00:27 Jan ISAKSSON - 0:1
     
    00:27
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Thajsko jde do vedení po 27 sekundách hry! Elitní lajna si vytvořila úvodní tlak. Před brankou se nakonec dostal ke kotouči JAN ISAKSSON, který ho poslal za záda brankáře Ryana Boyda. Asistence: Patrick Forstner a Nick Lampson.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 45. Magmoed (Samaai) – 1. Isaksson (Forstner, Lampson), 5. Kitajama (Suwachirat, Khuhakaew), 29. Kitajama (Isaksson), 33. Kitajama (Lampson, Isaksson), 41. Isaksson (Forstner, Lampson)


    Jihoafrická republika: Boyd (33. Muller) – Magmoed, Saaiman, van der Merwe, Venter, Birrell, Chueu – Samaai (C), Carelse, Valadas (A) – Bremner, Kluyts, Krotz – Giot, Compton, van Doesburgh (A) – Phakathi, Obery, Mlangeni.
    Trenér: Björn Kinding (SVE)

    Thajsko: Kleineschay (Ungkulpattanasuk) – Chartsuwan, Kindborn (C), Vatanapanyakul, Thanakroekkiat, Sukwiboon, Chan-Urai, Kulrat – Lampson (A), Forstner, Isaksson – Suwachirat, Khuhakaew, Kitajama (A) – Sutivijitho, Limpinphet, Hongswadhi.
    Trenér: Casey Cook (CAN)

    Rozhodčí: Gal (USA) – Kang (KOR), Lhotský (CZE)

    Diváci: 200
    bahis siteleri