Lucembursko – Jihoafrická rep. 4:2 (kon.) | Thajsko – Turkmenistán 13:3 (kon.) | Kyrgyzstán – Mexiko 9:4 (kon.)
konec
Kyrgyzstán
9:4 (4:1, 3:2, 2:1)
Mexiko
Čtvrtek 14.03.2024, 15:30 • Gorodskoj Katok, Biškek (KGZ) • Mistrovství světa - III. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:34 Sultan ISMANOV - 9:4
     
    56:34
    Kyrgyzstán právě vstřelil branku! Třetí domácí úder v oslabení ještě nezasadil Seifulov, který ze samostatného nájezdu neuspěl, ale důrazným forčekingem vybojoval vzápětí kotouč zpět a jeho střílenou přihrávku tečoval do sítě SULTAN ISMANOV. Asistence: Mamed Seifulov.
    54:46 Ángel TAPIA - 8:4
     
    54:46
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá využitá přesilovka v dnešním zápase. Apud ustál u mantinelu souboj s dvojicí protihráčů a v pádu posunul kotouč na Luise Valenciu. Po jeho přihrávce ÁNGEL TAPIA prostřelil mezi betony Maraimbekova, který kotouč jen ztlumil. Asistence: Luis Valencia a Alejandro Apud.
    48:01 Mamed SEIFULOV - 8:3
     
    48:01
    Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
    Domácí založili akci za vlastní bránou, po sérii rychlých přihrávek přejel MAMED SEIFULOV modrou čáru a prudkým švihem přes obránce pod břevno vyhodil Gómezovi lahev s pitím na led. Hráč kazašského HK Almaty slaví hattrick a celkově má na turnaji bilanci 9+4! Asistence: Islambek Abdyrajev a Alexandr Titov.
    38:21 Alejandro APUD - 7:3
     
    38:21
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Třetí využitá přesilovka zelených, tentokrát už se z mezikruží prosazuje krátce po vyhraném buly ALEJANDRO APUD. Asistence: Ángel Tapia a Jack Rullan.
    34:05 Michail ČUVALOV - 7:2
     
    34:05
    Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
    Tonkichova křížná přihrávka byla sice velice pomalá, ale i tak prošla Mendezovi mezi bruslemi a MICHAIL ČUVALOV z úhlu zavěsil pouhých 19 vteřin od předchozího gólu do odkryté části mexické klece. Asistence: Vladimir Tonkich a Maxim Jegorov.
    33:46 Ersultan MIRBEKOV - 6:2
     
    33:46
    Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
    Ismenovova zadovka se sice zamotala mezi brusle dvojice couvajících Mexičanů, ale nakonec kotouč vydoloval ERSULTAN MIRBEKOV a zblízka skóruje pošesté. Asistence: Sultan Ismenov a Adil Bekmuratov.
    28:28 Ángel TAPIA - 5:2
     
    28:28
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    V přesilovce se dostal k volnému kotouči ÁNGEL TAPIA a příklepem ho pěkně umístil k tyči. Asistence: Alexander Valencia a Luis Valencia.
    23:40 Michail ČUVALOV - 5:1
     
    23:40
    Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
    První řada si zopakovala úvodní gól utkání i v oslabení. Tonkich objel mexickou bránu a z druhé vlny najíždějící MICHAIL ČUVALOV do ní doklepl. Asistence: Vladimir Tonkich a Maxim Jegorov.
    13:06 Mamed SEIFULOV - 4:1
     
    13:06
    Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
    Hostující Tapia zapomněl kotouč za sebou, dárečkem v oslabení nepohrdl MAMED SEIFULOV a rychlým blafákem po ledě zasunul za bezmocného Gómeze, který podobné selhání spoluhráče vůbec nečekal. Bez asistence.
    9:28 Luis VALENCIA - 3:1
     
    9:28
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Také hosté využívají přesilovku, když LUIS VALENCIA využil zadovky bratra Alexandra od bližší tyče a doklepl kotouč do odkryté části brány. Asistence: Alexander Valencia a Alejandro Apud.
    8:14 Islambek ABDYRAJEV - 3:0
     
    8:14
    Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
    Domácí soupeře v přesilovce pořádně sevřeli a ISLAMBEK ABDYRAJEV po výměně kotouče s Isamatovem vyhání golfákem po ledě mezi betony Payra z brány. Asistence: Ernazar Isamatov a Alexandr Titov.
    5:01 Mamed SEIFULOV - 2:0
     
    5:01
    Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
    MAMED SEIFULOV vybojoval kotouč u mantinelu, ve středním pásmu mu ho do protiútoku narážečkou sklepl Titov a nejproduktivnější hráč turnaje z kazašské Almaty švihem nad vyrážečku přidává jedenáctý bod. Asistence: Alexandr Titov.
    1:05 Vladimir NOSOV - 1:0
     
    1:05
    Kyrgyzstán právě vstřelil branku!
    Ruský elitní útok domácího výběru rychle udeřil, skvělou přihrávku bekhendem zpoza brány uklidil k bližší tyči zblízka VLADIMIR NOSOV. Asistence: Michail Čuvalov a Vladimir Tonkich.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 2. Nosov (Čuvalov, Tonkich), 6. Seifulov (Titov), 9. Abdyrajev (Isamatov, Titov), 14. Seifulov, 24. Čuvalov (Tonkich, Jegorov), 34. Mirbekov (Ismenov, Bekmuratov), 35. Čuvalov (Tonkich, Jegorov), 49. Seifulov (Abdyrajev, Titov), 57. Ismanov (Seifulov) – 10. L. Valencia (A. Valencia, Apud), 29. Tapia (A. Valencia, L. Valencia), 39. Apud (Tapia, Rullan), 55. Tapia (L. Valencia, Apud)


    Kyrgyzstán: Maraimbekov (Petrov) – Leščenko, Jegorov, Isamatov, Kudašev, Kačkynbekov, Fitisenko – Čuvalov, Nosov, Tonkich – Seifulov, Abdyrajev, Titov – Mirbekov, Sapitov, Ismanov – Maksatbekov, Bekmuratov.
    Trenér: Čekanov

    Mexiko: Payro (9. Gómez) – Rullan, Ugarte /C/, Macubara, Ayala, Ch. Mendez, Rosales – L. Valencia, A. Valencia, E. Valencia – B. Mendez, Tapia, Álvarez – Apud, Chávez, Esteban.
    Trenér: Suarez

    Rozhodčí: Gal (USA) – Jang (TPE), Kotov (KAZ)

    Diváci: 400
    bahis siteleri