Spišská N. Ves – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Košice – HC Slovan 5:4 (kon.)
konec
HC Košice
5:4 (3:2, 2:0, 0:2) Stav série: 2:0
HC SLOVAN Bratislava
sk Úterý 19.03.2024, 18:00 • STEEL Arena Košice, Košice • Tipsport Liga (SR) play-off • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    5:4 – Slovan Bratislava dal gól! Záverečná hra bez brankára hosťom vyšla, znížili na rozdiel jediného presného zásahu. Po prihrávke spoza domácej bránky sa presadil BRENDAN RANFORD.

    Asistencia: Liam Pecararo
     
    57:13
    5:3 – Slovan Bratislava dal gól v presilovej hre! Dobre zahranú presilovku hostia využili na presný zásah a zníženie, úspešnou dorážkou sa prezentoval DANIIL FOMINYCH. Jeho strele predchádzal zákrok Dominika Riečického proti pokusu z hokejky Brendana Ranforda spomedzi kruhov.

    Asistencia: Brendan Ranford, Andrej Golian
     
    30:51
    5:2 – Košice dali gól! Ďalší využitý protiútok domácich zakončil presným zásahom EDUARD ŠIMUN, išlo o dorážku. Denis Godla bol blízko inkasovania hneď niekoľkokrát, napokon sa dostal do pozície, z ktorej už na ďalší zákrok či blok nemal nárok.

    Asistencia: Oliver Jokeľ, Radek Deyl
     
    28:41
    4:2 – Košice dali gól! Rýchla a jednoduchá výmena puku, prudká a tvrdá rana z prvej spomedzi kruhov a presný zásah. JOONA JÄÄSKELÄINEN zapísal druhý gól v stretnutí, Denisovi Godlovi nedal ani len najmenšiu šancu.

    Asistencia: Tomáš Mikúš
     
    19:46
    3:2 – Slovan Bratislava dal gól v presilovej hre o dvoch hráčov! Hostia sa pokúsili o rýchlu akciu v závere tretiny a uspeli, presadil sa BRETT FINDLAY. Košičania boli proti umnej kombinácii prakticky až do bránky bezmocní a druhýkrát inkasovali.

    Asistencia: Brendan Ranford, Samson Mahbod
     
    17:15
    3:1 – Slovan Bratislava dal gól! Domácim nevyšla kombinácia v ofenzíve, puk ihneď prebral voľný SAMSON MAHBOD. Prešprintoval všetkých na ľadovej ploche a uspel aj v priamej konfrontácii s Dominikom Riečickým.

    Bez asistencie
     
    13:41
    3:0 – Košice dali gól v presilovej hre! Slovanu sa úspech v stretnutí vzdialil na kilometre ďaleko, hostia inkasovali už tretíkrát. Obranu si šikovne rozobrala elitná presilovková formácia Košíc, puk prepasíroval do siete JOONA JÄÄSKELÄINEN.

    Asistencia: Brett Pollock, Marek Bartánus
     
    10:34
    2:0 – Košice dali gól! Defenzíva hostí akoby nebola, lišiacky to využil ALEX BRETON. Trestuhodné „bránenie" predviedol Liam Pecararo, košický obranca skóroval bekhendovým zakončením.

    Asistencia: Michal Chovan, Eduard Šedivý
     
    09:38
    1:0 – Košice dali gól! Slovan nevyužil veľkú príležitosť na presný zásah, následne urobili hostia chybu v rozohrávke. Rýchly protiútok domácich sa skončil gólom, šikovnú kombináciu zakončil pohotový BRETT POLLOCK.

    Asistencia: Radek Deyl, Joona Jääskeläinen

    Matej Valkár

    Branky a nahrávky: 10. Pollock (Deyl, Jääskeläinen), 11. Breton (Chovan, Šedivý), 14. Jääskeläinen (Pollock, Bartánus), 29. Jääskeläinen (Mikúš), 31. Šimun (Jokeľ, Deyl) – 18. Mahbod, 20. Findlay (Ranford, Mahbod), 58. Fominych (Ranford, Golian), 60. Ranford (Pecararo)


    HC Košice: Riečický (Janus) – Breton, Olsson, Deyl, Lalonde, Šedivý, Ferenc (A), Dravecký, Beluško – Chovan (C), Berger, Bartánus (A) – Mikúš, Pollock, Jääskeläinen – Fejes, Slovák, Rogoň – Šimun, Havrila, Jokeľ
    Trenér: Dan Ceman

    HC SLOVAN Bratislava: Godla (Baroš) – Golian, Holway, Maier, Kubka, Sersen (C), Bergman, Beňo – Poirier, Findlay, Pecararo (A) – Takáč (A), Mahbod, Ranford – Lukošik, Preisinger, Török – Kukumberg, Šille, Fominych – Dudáš
    Trenér: Peter Oremus

    Rozhodčí: Orolin, Žák – Stanzel, Gegáň – Gajan

    Diváci: 6 287
    Košice 2 0 HC Slovan
    #1 Pondělí 18.03.2024 • 18:00
    Košice - HC Slovan 6:2
    #2 Úterý 19.03.2024 • 18:00
    Košice - HC Slovan 5:4
    bahis siteleri