Salernitana – Hellas Verona 0:0 (18:30) | Bologna – Juventus 0:0 (20:45)
před zápasem
Bologna FC
0:0 (-:-)
Juventus FC
Pondělí 20.05.2024, 20:45 • Stadio Renato Dall'Ara, Bologna • Italská Serie A • 37. kolo
Vsaďte si
Videopřenos
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    V rámci předposledního kola italské Serie A se spolu utkají sousedé v tabulce. Domácí Bologna FC dokázala nasbírat stejný počet bodů jako slavný Juventus FC a jedná se tedy o přímý souboj o třetí příčku. Oba celky již mají jistý přímý postup do skupinové fáze Ligy mistrů.
     
    Bologna FC

    Bologna se celkem překvapivě drží na třetí příčce se ziskem 67 bodů za 18 výher, 13 remíz a 5 porážek při skóre 51:27. Poslední domácí porážka přišla na začátku března od Interu Milán. V domácích zápasech inkasovala Bologna pouze devět branek, což ji v tomto ohledu řadí na druhé místo v celé soutěži, když lepší je pouze FC Turín s osmi inkasovanými góly na domácím stadionu. Nejlepším střelcem týmu je s jedenácti brankami na kontě Nizozemec Zirkzee, kterého následuje desetigólový Orsolini.
     
    Juventus FC

    Celek z Turína najdeme na čtvrté příčce o skóre za soupeřem z hlavního města regionu Emilia-Romagna. Juventus má skóre 49:28 a momentálně drží sérii pěti ligových remíz v řadě za sebou. Na půdě soupeře patří Juventus ke špičce soutěže, ovšem poslední dobou se mu právě na venkovních stadionech nedaří, když z posledních pěti venkovních zápasů zapsal pouhé tři body za remízy na půdě městského rivala, v Cagliari a v Římě na hřišti AS. Nejlepším střelcem týmu je srbský kanonýr Dušan Vlahović, který nasázel soupeřům 16 branek. (10:21:32)
     
     

    Pavel Černý

    Branky:


    Bologna FC:
    Juventus FC:
    bahis siteleri