Salernitana – Hellas Verona 0:0 (18:30) | Bologna – Juventus 0:0 (20:45)
před zápasem
Bologna FC
0:0 (-:-)
Juventus FC
Pondělí 20.05.2024, 20:45 • Stadio Renato Dall'Ara, Bologna • Italská Serie A • 37. kolo
Vsaďte si
Videopřenos
     
    Juventus FC

    Celek z Turína najdeme na čtvrté příčce o skóre za soupeřem z hlavního města regionu Emilia-Romagna. Juventus má skóre 49:28 a momentálně drží sérii pěti ligových remíz v řadě za sebou. Na půdě soupeře patří Juventus ke špičce soutěže, ovšem poslední dobou se mu právě na venkovních stadionech nedaří, když z posledních pěti venkovních zápasů zapsal pouhé tři body za remízy na půdě městského rivala, v Cagliari a v Římě na hřišti AS. Nejlepším střelcem týmu je srbský kanonýr Dušan Vlahović, který nasázel soupeřům 16 branek. (10:21:32)
     
    Bologna FC

    Bologna se celkem překvapivě drží na třetí příčce se ziskem 67 bodů za 18 výher, 13 remíz a 5 porážek při skóre 51:27. Poslední domácí porážka přišla na začátku března od Interu Milán. V domácích zápasech inkasovala Bologna pouze devět branek, což ji v tomto ohledu řadí na druhé místo v celé soutěži, když lepší je pouze FC Turín s osmi inkasovanými góly na domácím stadionu. Nejlepším střelcem týmu je s jedenácti brankami na kontě Nizozemec Zirkzee, kterého následuje desetigólový Orsolini.
     
    V rámci předposledního kola italské Serie A se spolu utkají sousedé v tabulce. Domácí Bologna FC dokázala nasbírat stejný počet bodů jako slavný Juventus FC a jedná se tedy o přímý souboj o třetí příčku. Oba celky již mají jistý přímý postup do skupinové fáze Ligy mistrů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
     

    Pavel Černý

    Branky:


    Bologna FC:
    Juventus FC:
    bahis siteleri