Salernitana – Hellas Verona 0:0 (18:30) | Bologna – Juventus 0:0 (20:45)
před zápasem
US Salernitana 1919
0:0 (-:-)
Hellas Verona
Pondělí 20.05.2024, 18:30 • Stadio Arechi, Salerno • Italská Serie A • 37. kolo
Vsaďte si
Videopřenos
     
    Hellas Verona

    Hellas Verona hraje o všechno a proti trápícímu se poslednímu týmu tabulky má velkou příležitost definitivně si zajistit záchranu, neboť z šestnácté příčky disponuje lepším skóre oproti Udinese a bod k dobru má na Empoli, nicméně oba tyto celky už mají zápas 37. kola za sebou. Baroniho družina po poslední čtyři utkání střídá výhru s prohrou, v doposud posledním střetnutí doma padla 1:2 s Turínem. Střelecké produktivitě týmu vévodí čtyřgóloví Tijjani Noslin a Michael Folorunsho. (22:16:39)
     
    US Salernitana 1919

    Fotbalisté Salernitany se po třech sezonách rozloučí s nejvyšší italskou soutěží. Letošní ročník vůbec nevyšel, mužstvo se s šestnácti body krčí na chvostu tabulky s velkým odstupem třinácti bodů na předposlední Sassuolo. Svěřenci trenéra Colantuona v jarní fázi ještě nezvítězili, což se určitě budou chtít pokusit změnit, naposledy uhráli cennou remízu 1:1 na půdě Juventusu. Nejlepším střelcem týmu je Antonio Candreva se sedmi trefami.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný pondělní podvečer. Vítám vás při sledování 37. kola italské Serie A, u zápasu mezi Salernitanou a Hellasem Verona.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
     

    Milan Huppert

    Branky:


    US Salernitana 1919:
    Trenér: Stefano Colantuono

    Hellas Verona:
    Trenér: Marco Baroni

    Rozhodčí: Di Bello – Galetto, Scatragli
    bahis siteleri