Most – Slavia 4:2 (kon.) | Třebíč – Jihlava 2:3 (1:2 po s.n.) | Prostějov – Litoměřice 4:3 (kon.)
Přerov – Motor ČB 1:3 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 0:1 (po pr.) | Frýdek-M. – Havířov 5:4 (kon.)
Kadaň – Kladno 2:3 (po pr.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 30.01.2017, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:24:54)
     
    Je dobojováno! Prostějov zvládl důležité utkání s Litoměřicemi a získává tři body. Domácí vlétli do utkání skvěle. Radim Matuš po minutě a půl otevřel skóre. Litoměřice ale srovnaly ještě před přestávkou, když se trefil Jan Veselý. Jestřábům se pro změnu povedl nástup do prostřední periody. Ondřej Fiala nejprve vrátil Prostějovu vedení a Jan Rudovský o dvě minuty později náskok navýšil. Vítězná branka přišla až ve 46. minutě, kdy se prosadil aktivní Lukáš Žálčík ! Litoměřice sice zabraly a zásluhou Jaroslava Kally a Filipa Stoklasy se dostaly na dostřel jediné branky, ale Prostějov si v závěru utkání náskok pohlídal a drží si sedmé místo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Hosté v plném počtu.
     
    59:05
    Pavelka opustil hostující branku. Hraje se však pět na pět. Litoměřice to budou mít opravdu těžké!
     
    58:55
    Hostující trenér si vyžádal oddechový čas!
     
    58:47
    Martin Novák mohl rozhodnout! Domácí střelec měl před sebou prázdnou branku, ale v nepřehledné situaci nasměroval kotouč pouze do tyče!
     
    58:20
    Jan Rudovský si ve středním pásmu vychutnal napadajícího soupeře. Domácí hráč předvedl dvě rychlé kličky a nastřádal další vteřinky.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:35
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Aleš Pavlas – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    57:35
    Hanták zbytečně oslabuje svůj celek! Hokejista Litoměřic se dopustil nepochopitelného zkratu a za držení protihráče dostává dvě minuty.
     
    57:02
    Pavelka vyjel ven z branky, aby vypomohl spoluhráčům se založením útoku. Domácí celek brání ve středním pásmu a nenechává soupeři prostor.
     
    56:32
    Marek Švec zavezl puk do útočného pásma, kde jej několik sekund podržel a umožnil svým spoluhráčům střídání. Litoměřice jsou přesto aktivnější.
     
    56:18
    Domácí se musejí bránit. Jestřábi byli pod velkým tlakem a ubránili se jen za cenu vyhození přes všechny čáry. Hra se vrátí před Kantora.
     
    55:41
    Jeden z hostů si sjel na prudkou přihrávku mezi kruhy, kde byl zcela osamocený, ale ve vyložené šanci promáchl a zahodil šanci na vyrovnání!
     
    55:12
    Domácí střídačce se nelíbil zákrok u mantinelu, ale rozhodčí se tentokrát rozhodli nevylučovat. Stále se nepřerušuje.
     
    54:32
    Lukáš Luňák motal hlavy hostujícím obráncům v rohu útočného pásma. Domácí útočník obránce neobešel, ale alespoň nastřádal cenné vteřinky.
     
    54:00
    Dnešní utkání sleduje 916 diváků!
     
    53:40
    Hraje se dlouho bez přerušení. Domácí celek zahustil hru ve středním pásmu a Litoměřice se nemohou prodrat za modrou čáru.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 2. Matuš (Žálčík), 21. Fiala (Švec, Hozák), 23. Rudovský (Indra, Martin Novák), 46. Žálčík (Šlahař, L. Luňák) – 20. J. Veselý (Jaroslav Kalla), 47. Jaroslav Kalla (J. Veselý, Stoklasa), 52. Stoklasa


    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor (Barvík) – D. Kolář, Štindl, Grebeňuk, V. Zadražil, T. Kvapil, A. Holík (A) – Fiala, Hozák, Švec – L. Luňák, Venkrbec (C), Indra – Matuš, Šlahař, Žálčík – L. Krejčík, Martin Novák (A), Rudovský.
    HC Stadion Litoměřice: J. Pavelka (20. Šindelář) – Jebavý, J. Šulc (A), Š. Havránek, Pavlas (C), Barák, Smetana, Bažant – Hanták, Kopta, Loskot – Jaroslav Kalla, J. Veselý, Stoklasa – Půlpán, Miškář, M. Ondráček – J. Dvořák, R. Pilař, O. Procházka.

    Rozhodčí: Fiala, Kika – Barteček, Konvička

    Diváci: 916
    bahis siteleri