Nitra – Trenčín 2:3 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 6:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
6:2 (2:2, 3:0, 1:0)
HC Baník Sokolov
Pondělí 31.08.2020, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se odsud z Litoměřic s vámi loučím a přeji hezký zbytek pondělního večera. (20:27:51)
     
    V Kalich Areně je pro dnešní večer dobojováno. I třetí třetina přinesla zpočátku jen čekání na gól. Ten padl od hráčů Litoměřic, a to konkrétně od Šimona Kubíčka, který tak má v tomto utkání již dva přesné zásahy. Sokolov zařadil na vyšší obrátky až v samém závěru utkání, kdy měl Adam Beran neskutečné množství práce. Dokázal si s ní ale poradit a i díky tomu zvítězili kališníci již ve čtvrtém přípravném klání v řadě.
     
    Konec zápasu.
     
    58:32
    Adam Beran pokračuje v likvidování dalšího množství střel. Nejvíc na mále měl po akci Jana Pohla, kdy sice puk vnitřní částí betonů vyrazil, avšak ve volném prostoru před ním nebyl žádný z jeho spoluhráčů, který by hned poslal puk do bezpečí.
     
    57:32
    Zprvu takové mírnější Beranovo nahození se odrazilo o nejblížšího obránce Sokolova. O to důrazněji ale ke své dorážce přistoupil Martin Procházka. Jeho dělovka pořádně rozduněla plexisklo nad Hamrlovou brankou.
     
    56:38
    Damaškova střela nepřešla přes hokejku hned prvního hráče v sokolovských barvách. Hostům se následně povedlo dostat až k Beranovi, kde si ovšem lámají zuby na kališnické obraně.
     
    55:21
    Nad Adamem Beranem stálí všichni svatí. Nejprve na něj vyslal křižnou střelu Tomáš Vracovský, což sice ještě zvládl Beran vyrazit, nicméně přímo k Tomáši Rohanovi. Ten předvedl krásnou otočku v pádu, během které ještě zvládl vystřelit. Ke štěstí domácího gólmana ale o kousek vedle.
     
    54:13
    Domácí se drží s pukem u vlastní branky a čekají na příležitost k nájezdu na opačný konec kluziště.
     
    53:13
    Až čtyřnásobnou přesilu proti sobě měl v jedné chvíli Martin Procházka. Pomohl mu ale Matěj Beran, který vyvezl puk podél mantinelu. V útočném pásmu nahrál kolmo zpět na Procházku. Kotouč byl ale příliš rychlý na to, aby ho Procházka dokázal tečovat do branky.
     
    52:54
    Domácí v plném počtu.
     
    52:41
    V posledních vteřinách přesilovky využili kališníci vyhraného buly, z něhož ihned vyhodili puk až k Hamrlovi.
     
    52:17
    Po krátké souhře prověřil Berana střelou od modré Otakar Šik. Strážce litoměřické klece ale dokázal puk sevřít mezi nohama.
     
    51:10
    Chyby Martina Kadlece při zpracování kotouče se snažil využít Filip Koffer. Ten následně vystartoval na branku s pukem na holi. Samotné zakončení mu ale již dle představ nevyšlo, kotouč mu vyskočil příliš vysoko a odrazil se o plexisklo.
     
    50:54
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., držení).
     
    50:17
    V posledních chvílích vypíchl Jan Holý kotouč od hokejky Adamu Rulíkovi. Domácí se díky tomu mohli vydat na další výpad směrem k soupeřově brance.
     
    49:10
    Patrik Kadeřávek se zatahoval dost hluboko s kotoučem ve snaze o rozehrávku. Své ovoce to ale přineslo, Sokolov se dostal do útočného pásma, kde vytváří velké nepříjemnosti domácí obraně.
     
    48:22
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Další povedená trefa ŠIMONA KUBÍČKA. Nováček v kališnickém dresu vypálil přesně od modré z rohu u mantinelu. Jeho dělovka pak přesně zaplula do prostoru za zády překvapeného Hamrly. Asistence: Petr Hašek a Erik Čermák.
     
    47:42
    Litoměřičtí převzali kotouč u vlastní branky a postupně se s ním snaží probít dále.
     
    47:14
    Další zásah Adama Berana. Tentokrát po křižné střele od Jana Klodnera. Puk tentokrát brankář domácího týmu přidržel mezi nohama.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. Novák (Koffer, Kubíček), 17. Čermák (Jindra, Berka), 35. Válek (Mlčák), 40. Miškář (M.Beran, Procházka), 40. Kubíček (Novák), 49. Kubíček (Hašek, Čermák) – 8. Vrána (Vracovský, Pohl), 8. Kropáček (Osmík, Šik)


    HC Stadion Litoměřice: Beran A. (Škorpík) – Marcel, Holý, Výtisk (C), Poizl, Mlčák, Kubíček, Jebavý (A), Krutil – Beran M. (A), Miškář, Procházka – Koffer, Válek, Novák – Jindra, Hašek, Jánský – Damašek, Berka, Čermák.
    HC Baník Sokolov: Horák (31. Hamrla) – Tureček, Klejna, Kadeřávek, Přindiš, Klodner, Pohl – Vracovský, Rohan, Kadlec, Kropáček, Vrána, Petrov, Rulík, Osmík, Šik.

    Rozhodčí: Luczków, Folk – Beneš, Povová
    ocianews.com