Benátky n/J – Vrchlabí 2:1 (kon.) | Jihlava – Havířov 2:1 (po pr.) | Vsetín – Litoměřice 5:4 (kon.)
Sokolov – Třebíč 1:3 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 2:3 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 21.11.2020, 17:00 • Sokolov, Zimní stadion • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To bude z dnešního zápasu všechno! Sokolov dokázal snížit na rozdíl jedné branky, když využil dvojnásobnou přesilovku. Následně se domácí snažili o vyrovnání, avšak podruhé na Jekela už vyzrát nedokázali. Třebíči se podařilo vrátit dvou brankové vedení zpět, které už si dokonce zápasu pohlídala. Domácí v dnešním zápase trápilo jejich časté vyloučení, zatímco Třebíč využila veškeré své velké šance a po dlouhé přestávce si připisuje vítězství a je to jejich první vítězství v letošní sezóně, přestože teprve odehrála své třetí utkání. (19:11:04)
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Nepříjemná střela se odrazila od zadního mantinelu a puk se nebezpečně objevil zpět u levé tyčky branky Kašpara, který jej nakonec dokázal pokrýt.
     
    59:24
    Moc nechybělo, aby si Pohl vstřelil vlastní branku do prázdné branky! Následně se Sokolov dopustil signalizovaného ofsajdu.
     
    59:07
    Baník to ještě zkusí v power play!
     
    58:32
    Kverka si nyní udělal prostor ke střele, ale nedokázal nyní dostat puk až na Jekela, kdy obránci před ním dokázali srazit tento pokus.
     
    58:15
    Střelu na vzdálenější tyč nyní podržel Kašpar ve své lapačce a ukázal hezký semafor proti tomuto zakončení.
     
    57:32
    Sokolov je nyní s pukem ve svém pásmu a nedaří se jim dostat do útoku. Třebíč nyní dobře napadá jejich rozehrávku.
     
    56:57
    Zakázané uvolnění domácích a ti již mají velmi málo času k potenciálnímu vyrovnání.
    55:19 Radim FERDA - 1:3
     
    55:19
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Šance Sokolova se nyní rapidně snížila. Ke střele od modré čáry se dostal Zukal, jehož ránu ještě před brankou tečoval RADIM FERDA, který dostal puk za záda Kašpara. Asistence: Lukáš Zukal a Karel Nedbal.
     
    55:02
    Ferda zavinil ofsajd pro svůj tým. Čas se pro Sokolov rapidně krátí a stále jim schází jedna trefa ke kýženému vyrovnání.
     
    53:22
    Krliš a Psota se dostali do přečíslení. Přihrávka Krliše však nebyla příliš ideální a Psota zakončoval z těžké pozice nad branku.
     
    53:07
    Jekel předvedl další parádní zákrok. V bezprostřední blízkosti dorážel Vrána, který nedokázal přehodit betony brankáře. Ten následně v lehu zakryl puk pod své betony!
     
    52:41
    Po delší době se dostali hosté do zakončení. Konkrétně vystřelil Nedbal, jehož ránu má Kašpar ve své moci.
     
    51:42
    Kverka bekhendem nevyužil dobrou šanci, následně se k dorážce dostal Šik, ale ani ten nebude slavit vyrovnávací branku. Alespoň pro tuto chvíli.
     
    50:41
    Rulíkovu ránu Jekel vůbec neviděl, nakonec se puk odrazil mimo jeho branku. Sokolov nyní vše co může, posílá na branku Třebíče.
     
    49:46
    Tkadlecova přízemní střela prošla skrze brankoviště a puk končí na protějším mantinelu. Sokolov se dostává do menšího tlaku.
     
    49:17
    Tvrdá rána Weinholda od modré čáry neznamenala vyrovnání. Jekel ukryl puk na své hrudi.
    Marken.cz

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 42. Weinhold (J. Pohl, Kverka) – 7. Šťovíček (Nedvídek, Křehlík), 22. Bittner (Nedbal, Vodný), 56. Ferda (Zukal, Nedbal)


    HC Baník Sokolov: Kašpar (Cichoň) – J. Pohl, Houdek, Kadeřávek, Weinhold, Klejna, Tureček, Sýkora – A. Rulík, M. Kadlec, Kverka (A) – Šik, Jiskra, Vrána – Kropáček, Švec, T. Rohan (C) – Vildumetz, Adámek, Křemen.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel – Nedbal, Zukal, Furch, L. Chalupa, Hlaváč, Bartejs, Valík – Vodný (A), Nedvídek (C), Šťovíček – Krliš, Bittner (A), Psota – Š. Kratochvil, Kořenek, Ferda – Křehlík, Michálek, Hrubec.

    Rozhodčí: Jakub Šindel, Jan Hucl – Štefan Belko, Pavel Sedláček
    ocianews.com