Sokolov – Frýdek-M. 1:5 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
1:5 (0:0, 1:1, 0:4)
HC Frýdek-Místek
Úterý 29.09.2020, 18:00Chance liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Baník Sokolov doslova nezvládl závěrečnou třetinu. Častým vyloučením se nedokázal dostat do nějakého tempa a jejich nedisciplinovanost Frýdek – Místek trestal v nejvyšší možné míře. Frýdek – Místek potvrzuje, že se mu na venkovních kluzištích daří a je to jejich druhá výhra ze tří venkovních zápasů! (20:14:25)
     
    Konec zápasu.
    59:08 Radek VESELÝ - 1:5
     
    59:08
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je RADEK VESELÝ, který dostal puk před branku a kosmeticky ještě upravuje stav ve skóre. Asistence: Jan Zahradníček a David Kofroň.
    58:50 Ondrej ŠEDIVÝ - 1:4
     
    58:50
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ONDREJ ŠEDIVÝ, který již pečetí výhru svého celku. U této branky si bod za asistenci připíše i brankář Malík. Asistence: Nick Malík.
     
    58:38
    Na trestné lavici Baníku se to zaplňuje a Rohan je třetím hráčem, který tam usedá. Ten vystřelil puk mimo hrací plochu a za zdržování hry si půjde odpočinout.
     
    57:56
    Horák si připisuje první zákrok a to proti nebezpečné střele Šedivého! Ten se neprosadil se svou střelou mezi betony brankáře.
     
    57:34
    S dalším vyloučením na straně Sokolova to již nevypadá v dnešním utkání růžově. Celkově je Sokolov ve třetí třetině často vylučován.
     
    57:34
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Adam Rulík – 2 min., podrážení).
     
    56:57
    Frýdek – Místek je v plném počtu a ještě přes dvě a půl minuty mají nyní výhodu o jednoho hráče v poli navíc.
     
    56:28
    Nyní se hraje čtyři na čtyři, ale za chvíli začne delší přesilovka pro hosty.
     
    55:47
    Švec zasáhl soupeře holí do obličeje a nejspíše natolik, že se objevilo krvavé zranění, což jsou celkem čtyři minuty pro hráče Baníku.
     
    55:05
    Střídání v týmu HC Baník Sokolov: ze hřiště odchází Patrik Hamrla, přichází Adam Horák.
    55:05 Milan MIKULÍK - 1:3
     
    55:05
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MILAN MIKULÍK, který se dostal k puku jako "slepý k houslík" a ve vlastním oslabení navyšuje vedení pro svůj celek. Sokolov nyní nezvládl hru v defenzívě a pyká. Asistence: Ondrej Šedivý a Patrik Husák.
     
    54:54
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Daniel Kurovský – 2 min., faul loktem).
     
    54:49
    Po vhazování přišla střela Zemana z pravé strany. Puk šel hodně vysoko nad branku. V rychlém protiútoku se Kurovský provinil útočným faulem a Sokolov má velkou šanci k vyrovnání!
     
    54:41
    Zahradníček ukázal ukázkový hit, následně byla k vidění střela Šika, Malík drží Frýdek!
    Marken.cz

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 26. Šik (Prymula) – 23. Šedivý (Klimša, Kaukič), 44. R. Veselý (Kurovský), 56. Mikulík (Šedivý, Husák), 59. Šedivý (Malík), 60. R. Veselý (Zahradníček, Kofroň)


    HC Baník Sokolov: Hamrla (56. Horák (A)) – J. Pohl (A), Houdek, D. Zeman, Kadeřávek, Přindiš (A), Klodner, Tureček, A. Rulík – M. Kadlec, Gut, Šik – Vracovský, Jiskra, D. Tůma – Švec, T. Rohan (C), Prymula – Kropáček, Osmík.
    HC Frýdek-Místek: Malík (Suchánek) – Husák, Haman, Zahradníček, J. Michálek, J. Adámek, Hrachovský, Malík – Kofroň, R. Veselý, Kurovský – Peterek, Mikulík (C), Raška – Klimša (A), Šedivý, Tomi – Przybyla, Stuchlík, Kaukič.

    Rozhodčí: Jan Doležal, Josef Barek – Jiří Flegl, Jakub Dědek

    Diváci: 456
    ocianews.com