Litoměřice – Sokolov 4:3 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
HC Baník Sokolov
Pondělí 18.01.2021, 16:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to odsud z Kalich Areny vše, přeji vám hezký zbytek večera. (18:10:23)
     
    V Litoměřicích je dobojováno! Utkání, které zprvu pro domácí Stadion vypadalo poměrně jednoznačně, dokázal Sokolov celkem výrazně zdramatizovat, navíc dlouho sahal po vyrovnaní. Baníku se to ovšem nepovedlo a tři body si tak udržel domácí tým.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Závěr utkání ještě okořenila menší potyčka mezi Patrikem Miškářem a Janem Pohlem.
     
    59:42
    Litoměřickým se ale povedlo vynést hru ven z vlastní třetiny, čemuž ještě dopomohl sokolovský icing a Cichoň je zpět mezi třemi tyčemi.
     
    59:15
    Oldřich Cichoň je venku z brány, Sokolov to zkouší v šesti!
     
    57:58
    Patrik Marcel zvolil vyhození kotouče dopředu. Tam ale stál jen Martin Kadlec, který si rychle přisvojil puk. Proti němu ovšem vyjel Matěj Beran, který si s Kadlecem celkem důrazně poradil.
     
    57:14
    Tomáš Svoboda spíše jen nahodil puk na Cichoňovu branku. Sokolovský gólman si puk tak jen lehce přidržel pro své spoluhráče.
     
    55:43
    Další nájezd Martina Kadlece. Svou střelu z hranice útočného pásma ale namířil vedle levé tyče Beranovy branky, načež pod velkým úhlem na ní nasměroval i odražený puk od mantinelu. Nikdo mu ovšem nestál připravený na dorážku a jeho akce tak vzala za své.
     
    54:44
    O další střelu od modré se pokusil Tomáš Kulhánek. Tu mu ale celkem rychle zastavil David Jindra a po chvilkové souhře to byli kališníci, kteří se vydali do útoku.
     
    54:05
    Martin Kadlec obkroužil s pukem na hokejce celé útočné pásmo. Z vrchu od modré pak vypálil. Zvolil ale příliš vysokou střelu, kterou sice rozvlnil síť, ovšem tu ochrannou nad brankou Adama Berana.
     
    53:04
    Rulíkovu střelu nejprve zbrzdil Matěj Beran, ani při pokusu o reparát ale na Adama Berana nedolétla. Stopku ji tentokrát vystavili litoměřičtí obránci.
     
    52:27
    Puk je stále hráčů Sokolova. Kroužením ve středním pásmu ale před Berana dojít nemohou.
     
    51:46
    Jindrovo nahození do volného prostoru nenašlo Dominika Soukupa, nýbrž jednoho z obránců v černožlutém. Ti se díky tomu mohli vydat na útočnou výpravu, kterou ale na modré zastavili sudí díky ofsajdu.
     
    50:38
    Vracovského střelu Beran celkem bez obtíží zpacifikoval. Najíždějící sokolovský útočník se ale ještě chtěl zmocnit odraženého puku. To mu ale nedovolil Lukáš Pajer, který jej přidržel u mantinelu.
     
    49:22
    Miškářovu přihrávku mohl nasměrovat do branky Matěj Beran. Puk byl ale příliš rychlý a podjel mu pod hokejkou.
     
    49:06
    Sokolovu se nedaří daleké vyhazování kotouče od vlastní branky. V krátkém čase už musí čelit druhému zakázanému uvolnění.
     
    48:23
    Z boje o puk ve středním pásmu vyšel vítězně Baník. S rozehrávkou se ale vrátil zpět k Oldřichu Cichoňovi.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Miškář (M. Beran, Baláž), 19. Jindra (Konečný, Pajer), 24. Miškář (Jánský, Baláž), 44. Jánský (Procházka, Kremláček) – 29. T. Rohan (Kverka, Vracovský), 35. Švec (T. Rohan, Šik), 45. Švec (Kadeřávek, Šik)


    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Tomáš Král) – Marcel, Baláž, Kremláček, J. Holý, Jebavý (C), Černohorský – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Procházka, Urban, Jánský – L. Stehlík, Konečný, Pajer – Jindra, Soukup, Berka.
    HC Baník Sokolov: Cichoň (Horák) – J. Pohl, Poizl, Klejna, Kadeřávek, Kulhánek, A. Rulík – Vracovský (A), Kverka, Osmík – Vildumetz, Gut, M. Kadlec – Švec (C), T. Rohan, Šik – Prymula, Hašek, Kropáček – Rymon.

    Rozhodčí: Zubzanda, Květoň – Jindra, Bělohlav
    ocianews.com