Šumperk – Benátky n/J 4:5 (kon.) | Kadaň – Frýdek-M. 1:8 (kon.) | Vsetín – Ústí n/L 3:4 (1:3 po s.n.)
Poruba 2011 – Prostějov 1:5 (kon.) | Přerov – Sokolov 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Třebíč 4:2 (kon.)
Litoměřice – Slavia 4:3 (kon.) | Jihlava – Havířov 3:5 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
HC Baník Sokolov
Sobota 16.10.2021, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Oba celky si na začátku třetiny vyzkoušely přesilovku, nicméně Přerov se z výhody opět neradoval, zatímco Sokolov později slavil, když z levého kruhu překonal Petráska Jan Pohl. Sokolovský gól však opět nezůstal dlouho bez odezvy, když si v protiútoku ze středního pásma nabruslil na hranici levého kruhu Matouš Kratochvil a přesnou střelou srovnal. V 56. minutě přišel rozhodující moment utkání. Dvořák uspěl na buly, Krenželok pálil a Matěj Svoboda doklepával puk, který Cichoňovi propadl za záda. V poslední minutě se navíc v premiéře trefou přes celé hřiště do prázdné branky prezentoval Daniel Krenželok a zpečetil výhru domácích. Já se tímto z MEO Arény loučím a u dalšího zápasu se budu těšit na počtenou! (19:17:37)
     
    Konec zápasu.
    59:31 Daniel KRENŽELOK - 4:2
     
    59:31
    Přerov právě vstřelil branku!
    O vítězi dnešního zápasu je prakticky rozhodnuto! Domácí vybojovali puk v přetlačované v rohu vlastního pásma a DANIEL KRENŽELOK zkusil přes celé hřiště odkrytou klec trefit! To se mu povedlo, a tak si v premiéře za Zubry připisuje první branku! Asistence: J. Süss.
     
    59:13
    Sokolov opět bez brankáře v šesti v poli.
     
    58:56
    Buly ve středním pásmu kvůli postavení hráče Baníku v brankovišti. Cichoň se vrací mezi tři tyče.
     
    58:43
    Z velké skrumáže před Petráskem vyplaval puk do rohu kluziště. Ještě před tím vyvezl puk Jakub Svoboda a mohl atakovat prázdnou branku, hostující bek jej ale uhlídal.
     
    58:06
    Hosté vyhráli buly, puk mají na svých holích a hrají bez brankáře.
     
    58:00
    Baník se snaží usadit v útočné třetině, do konce hry zbývají dvě minuty v momentě, kdy se bude vhazovat před Petráskem. Cichoň už pokukuje po hostující střídačce.
     
    57:09
    Hru přerušuje hvizd sudích, puk se otřel o ochrannou síť za Petráskem.
     
    56:49
    Druhý útok Sokolova se snaží probojovat do útočného pásma.
    55:24 Matěj SVOBODA - 3:2
     
    55:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí se poprvé v zápase dostávají do vedení! Zubři uspěly na buly a na Cichoně rychle vypálil Krenželok! Tomu puk vyskočil na záda, spadl za něj do brankoviště a hosté nedokázali uhlídat MATĚJE SVOBODU, který byl na místě první a doklepl puk do prázdné branky! Nedůraz na vlastním brankovišti může stát Sokolov necelých pět minut před koncem body! Asistence: D. Krenželok, M. Kratochvil.
     
    55:17
    Pasáž nahoru dolů přetíná letmé zakončení Jakuba Svobody, na kterého prohodil kotouč Kubeš. Buly před Cichoněm.
     
    54:12
    Domácí obránce Hamrlík čeká s pukem za Petráskem.
     
    52:34
    Sebera se dostal najednou na puk mezi dvěma sokolovskými beky a tváří v tvář Cichoňovi vystřelil! Hostujícího brankáře ovšem nepřekonal a pokračujeme tak nadále v remízovém stavu.
     
    52:20
    Kratochvil zachytil nohama křižnou přihrávku hostů, domácí oslabení končí.
     
    51:53
    Ofsajd hostů.
     
    51:32
    Domácí čtverka v tom Petráska nechala vykoupat. Ten si připsal hned čtyři těžké zákroky, nakonec se ale Zubrům podařilo zmocnit se puku a vyhodit jej k Cichoňovi.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 31. R. Černý (Pšurný, Süss), 48. M. Kratochvil (Hrabal), 56. Matěj Svoboda (D. Krenželok, M. Kratochvil), 60. D. Krenželok (Süss) – 27. Kverka (Šmerha, Kuťák), 47. J. Pohl (Šik)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – R. Černý, D. Krenželok, Kubeš, Hrabal, Hamrlík, Krisl – T. Doležal, Pšurný, Süss – M. Kratochvil, Herman, Jakub Svoboda – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Matěj Novák – Jan Svoboda, D. Indrák, Sebera.
    HC Baník Sokolov: Cichoň (A. Beran) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, A. Rulík, Tomek, Radek Jeřábek, Vodička – Jurčík, Jiskra, Tomi – Šik, T. Rohan, M. Sloboda – Kuťák, Kverka, Šmerha – Vracovský, D. Novotný, Prošek.

    Rozhodčí: Kubičík, Cabák – Hanzlík, Komínek
    ocianews.com