Slavia – Kolín 4:0 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 5:0 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 5:3 (kon.)
Prostějov – Havířov 3:2 (kon.) | Sokolov – Frýdek-M. 3:0 (kon.) | Vrchlabí – Kadaň 5:0 (kont.)
Přerov – Jihlava 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 2:0 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HC Frýdek-Místek
Středa 17.11.2021, 18:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek již úplně vše. Děkuji vám za pozornost, přeji poklidný zbytek středečního večera a někdy příště se budu opět těšit, na počtenou. (20:27:52)
     
    Toto utkání sledovalo 562 diváků.
     
    Střely na bránu v třetí třetině (celkem):

    HC Baník Sokolov – 11 (40)
    HC Frýdek-Místek – 8 (25)
     
    Nejlepší hráči utkání

    HC Baník Sokolov – Adam Beran
    HC Frýdek-Místek – Juraj Šimboch
     
    Zápas Sokolova s Frýdkem-Místkem tak končí výhrou Baníku v poměru 3:0. Západočeši dnes byli od první dvacetiminutovky lepším celkem, což v každém dějství potvrdili jednou brankou. V třetí třetině už jen kosmeticky upravoval výsledek trefou do odkryté klece Vít Jiskra.

    Západočeši se tak pevněji zabydlí v elitní šestce Chance ligy, zatímco mužstvo z moravsko-slezského pomezí tak čekají ještě krušné boje na hranici play-off a případně i baráže.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Bartosz Ciura a Alan Lyszczarczyk nyní ještě pálili z levé strany, Beran už v jednu chvíli jen rezignovaně ležel s vědomím, že snad o čisté konto přijde, náhle se však vymrštil a ještě jedním dobrým zákrokem si svou nulu zasloužil!
     
    59:18
    Juraj Šimboch nyní upadl za svou klecí, když se snažil pomoct svým spoluhráčům s rozehrávkou, ihned je ale na nohou a odehrává kotouč před Slobodou.
    58:54 Vít JISKRA - 3:0
     
    58:54
    Baník právě vstřelil branku!
    Máme rozhodnuto, Baník zvítězí! VÍT JISKRA pálil nejprve z levé strany jen do boční sítě, následně mu ale do stejného místa přiťukl kotouč Pořízek a druhý pokus útočníka Sokolova už byl přesný, Západočeši vedou 3:0! Asistence: Radek Pořízek, Ondřej Jurčík.
     
    58:49
    Buly před Beranem vyhráli hráči Baníku, Teper ale vyhozený kotouč zastavil na modré a vrací jej do útočného pásma.
     
    58:28
    Mojmír Trličík si 92 sekund před koncem základní hrací doby bere oddechový čas a odvolává Juraje Šimbocha z brány. Rysové to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:28
    Za nahozeným kotoučem na levou stranu spěchá Alan Lyszczarczyk, který ještě předal puk Martynkovi, jehož ránu ale Beran vyráží do ochranné sítě za svou klecí.
     
    58:05
    Sokolov je zpět v útočném pásmu a po zvláštním zakončení Kuťáka z rohu kluziště si Šimboch připisuje ještě jeden zákrok. Baník zatím zcela kontroluje závěr utkání.
     
    57:35
    Jan Pohl drží touš na modré čáře a přihrává ho doprava na Pořízka, zpětný pas ale obránce Baníku nedokázal zpracovat a musí vyklidit pásmo.
     
    57:15
    Kružík a Novák si na levé straně několikrát vyměnili puk. Nakonec zakončoval druhý jmenovaný z osy hřiště od modré čáry. Juraj Šimboch jeho ránu chytil a Ondřej Jurčík pak do brankáře Rysů trochu sekl, což následně odnesl několika strkanci od beků Frýdku-Místku.
     
    56:48
    Baník tak bude dohrávat závěr utkání v přesilovce. Sokolov postavil přesilovkový vzorec a snaží se najít vhodný palebný prostor.
     
    56:26
    Ján Blaško dostává dvě minuty za držení hole Nováka, který se hokejku chvilku snažil z jeho sevření dostat a pak ji docela ochotně pustil.
     
    55:58
    Alan Lyszczarczyk a Ján Blaško kombinovali v útočném pásmu na zadním mantinelu, ale vše nakonec končí jen další strkanicí u klece Sokolova.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 11. Šmerha (J. Pohl), 28. Kuťák (Jurčík), 59. Jiskra (Pořízek, Jurčík)


    HC Baník Sokolov: A. Beran (Cichoň) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, Strejček, A. Rulík, Vodička, Mrowiec – Jurčík (A), Jiskra, Tomi – D. Přibyl, Kverka (A), Kružík – Pořízek, T. Rohan (C), Šmerha – Křemen, Kuťák, M. Sloboda.
    HC Frýdek-Místek: Šimboch (Nešpůrek) – Ciura, Teper, Zbořil, J. Michálek, Z. Malík, Matyáš, J. Adámek – Tadeáš Král, Peterek, Šlahař – Christov (C), Komorski, Martynek (A) – Lyszczarczyk, David Bartoš, Klimša (A) – Matiaško, Čmiel, Ján Blaško.

    Rozhodčí: Zubzanda, Valenta – Sedláček, Baxa.

    Diváci: 562
    ocianews.com