Slavia – Znojmo 1:4 (kon.) | Kolín – Prostějov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 4:1 (kon.)
Poruba 2011 – Jihlava 6:2 (kon.) | Přerov – Pardubice B 4:3 (kon.) | Vsetín – Zlín 4:2 (kon.)
Třebíč – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HC Baník Sokolov
Sobota 07.10.2023, 17:00Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hokejové Litoměřice se vrací na vítěznou vlnu, na domácím ledě si po Jihlavě poradily i se Sokolovem a slaví tak další tři body. Stadion se díky výhře dostal na deváté místo před Kolín. Sokolov spadl na čtvrté.

    Na výhře se podíleli hned čtyři různí střelci, góly dávali Tomáš Chlubna, Tomáš Guman, David Aubrecht a Petr Ton. (19:26:29)
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Navýšit vedení mohl ještě Pavel Kordule, který objel branku a málem nachytal natahujícího se Hamalčíka. Hostující brankář ale nakonec skvěle zasáhl betonem!
    58:35 Petr TON - 4:1
     
    58:35
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hostům nevyšla velmi dobrá přihrávka před branku a domácí šli ve dvou na jednoho obránce. Sihvonen poslal kotouč do jízdy pro PETRA TONA a ten opuštěnou branku zblízka nemohl minout. Asistence: Riku Sihvonen a Josef Jícha.
     
    57:37
    Po delší obléhání se ke kotouči dostal Kuťák, který od pravého mantinelu zkoušel trefit opuštěnou klec. Není mu ovšem přáno, puk skončil vedle.
     
    56:59
    Sokolov se na led vrací se šesti hráči v poli, brankář Hamalčík zůstal na střídačce a uvidíme delší powerplay!
     
    56:50
    Pařík musel být pozorný proti pokusu od mantinelu, ale připsal si i tak dobrý zákrok. Po přerušení si hosté vzali oddechový čas.
     
    55:50
    Jan Strejček se dostal k volnému kotouči na vrcholku kruhů a vyslal tvrdý projektil. Kotouč ale skončil jen vedle branky.
     
    55:21
    Petr Ton mohl dát klid na hokejky domácích. Potáhl si kotouč až k levé tyčce, ale pokusem po zemi si na Hamalčíka nepřišel!
     
    54:47
    Sokolov lehce ožil a kališníci se brání, nyní to museli přežít jen za cenu zakázaného uvolnění.
    53:51 Martin OSMÍK - 3:1
     
    53:51
    Baník právě vstřelil branku!
    Výborně chytající Lukáš Pařík může na čisté konto zapomenout, kazí mu ho MARTIN OSMÍK! Hostující útočník se dostal do úniku a po krásné kličce zakončené forhendem přichází se zápletkou. Asistence: Daniel Kružík a David Tureček.
     
    52:06
    Stadion se už dostával do nadějné střelecké pozice, ale velkou šanci zhatil předešlý ofsajd.
     
    51:24
    Daniel Vrdlovec ujel po pravé straně a ozkoušel Paříka zakončením na první tyčku. Domácí brankář byl ale pozorný a puk chytá.
     
    51:09
    Domácí v plném počtu.
     
    50:18
    Po sporném zákroku se hra přesouvá do střední třetiny. Baník nejspíše chtěl dvojnásobnou výhodu, ale sudí nakonec Stadion do tří neposlal.
     
    49:40
    Zatím se hostujícímu celku nedaří usadit se v pásmu. Litoměřice už dvakrát stihly vyhodit.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 14. Chlubna (Krutil, Guman), 37. Guman (P. Svoboda), 43. Aubrecht (Toman), 59. Ton (Sihvonen, Jícha) – 54. Osmík (Kružík, Tureček)


    HC Stadion Litoměřice: Pařík (Cichoň) – Kroupa, Krutil, Husák, Strejček, Aubrecht, Tomek, Pavlák – Guman, Jícha, P. Svoboda – Sihvonen, Kuťák, Ton – Chlubna, Costa, Toman – Hrabík, Vitouch, Kordule.
    Trenér: Miroslav Přerost

    HC Baník Sokolov: Hamalčík (Michajlov) – Tureček, M. Rohan, Weinhold, Mlčák, Klejna, Bulka – Tomeček, Kverka, Osmík – Kružík, Přikryl, Vracovský – Csamango, Vrdlovec, Křemen – Rulík, T. Rohan, V. Adamec.
    Trenér: Tomáš Mariška

    Rozhodčí: Zavřel, Čáp – Beneš, Polák
    bahis siteleri