Třebíč – Prostějov 3:0 (kon.) | Vsetín – Znojmo 3:2 (po pr.) | Litoměřice – Kolín 4:2 (kon.)
Pardubice B – Zlín 1:2 (po pr.) | Slavia – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Přerov – Jihlava 1:3 (kon.)
Poruba 2011 – Sokolov 2:0 (kon.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice B
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
Berani Zlín
Středa 11.10.2023, 18:00 • Zimní stadion, Chrudim • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (20:23:56)
     
    Prodloužení nám nabídlo po jednom přečíslení na obou stranách. Díky tomu se dostal k úspěšnému zakončení Paukku, který tak rozhodl dnešní utkání. I tak je ale nutné vyzdvihnout brilantní výkony brankáře Vomáčky, který dneska tasil všechny esa, co měl ve svém rukávu schované.
     
    Konec zápasu.
    61:57 Jesse PAUKKU - 1:2
     
    61:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je tady konec utkání vážení! Po zaváhání obrany soupeře se dostal ke střele z přečíslení dva na jednoho JESSE PAUKKU. Díky tomu vybojovali favoriti ze Zlína alespoň dva body. Asistence: Martin Novák a Mikuláš Zbořil.
     
    61:43
    Na vhazování po pravici brankáře Dynama vybojoval puk Michal Gago. Kombinace ale žádnou střelu nepřinesla, naopak žlutomodří téměř okamžitě přišli o puk.
     
    60:44
    Úvodní vhazování prodloužení dopadlo lépe pro ševce, ti ale při přesunu do útočného pásma téměř okamžitě přišli o puk. Díky tomu se snažil protlačit před Hufa Ondřej Chabada. Jeho počínání ale zastavil jeden z dotírajících obránců.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Během poslední dvacetiminutovky jsme byli svědky pouze jedné branky, a to té vyrovnávací. Ta navíc padla po až neuvěřitelných třiceti střelách, což jen podtrhuje heroické výkony Vomáčky.
     
    Prodloužení začne přibližně v 20:16.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:29
    Poslední minuta se nese pod taktovkou zlínských hráčů, kterým se ale nedaří procpat přes střední pásmo. Čím víc to tak vypadá, že se bude prodlužovat.
     
    58:30
    Od modré se nyní pokusil vyslat na svatyni kotouč Marek Voženílek. Ten ale trefil hned první hůl jednoho z dotírajících obránců. Puk se tak odrazil do středního pásma, kde ho navíc našel Aleksi Salonen.
     
    57:31
    Zpoza vlastní brány se pokusil vyslat do útočného pásma Bedřicha Köhlera jeden z jeho spoluhráčů. Tuto myšlenku ale vyčetl jeden ze soupeřů, který tak dokázal udržet útočné pásmo.
     
    56:32
    A máme tady velmi nepříjemnou situaci pro domácí celek. Po střele Zdeňka Čápa se jen horkotěžko zvedá z ledu Robin Kaplan. Ten schytal střelu od soupeře do nechráněného místa, i přesto se ale dostal na střídačku po svých, nutno ale dodat, že tomu bylo tak za asistence kustodů.
     
    55:56
    Druhá půle přesilovky ale byla poměrně zajímavější. K velké šanci se dostal Martin Lang, který dorážel z bezprostřední blízkosti. Ani to ale nestačilo k překonání Voženílka. O prosazení se se ještě pokusil svou tečí Kindl, ani on ale nebyl úspěšný.
     
    54:57
    Početní výhoda, která mohla nabídnout ševcům šanci na otočení vývoje utkání započala pouze ofsajdem, který byl navíc vyhodnocen jako úmyslný. Ani následné vteřiny nevedli k žádné střele, a tak to zatím vypadá na poměrně nemalou mizérii.
     
    53:58
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Daniel Rákos – 2 min., sekání.
     
    53:16
    Zpoza vlastní brány se postaral o založení akce Nedbal. Díky tomu se o pár chvil později dostal k teči přímo před bránou Marek Voženílek. Ani tento pokus ale nestačil na překonání vyrážečky Hufa.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 23. Zeman (J. Mikyska, Tvrdík) – 46. Šlahař (Salonen, Paukku), 62. Paukku (Novák, Zbořil)


    HC Dynamo Pardubice B: Vomáčka (Honzík) – Zdráhal, Chabada, Kubíček, Bukač, Voženílek, Tvrdík, Nedbal – Hrníčko, Rákos (A), Žálčík (A) – Urban, Pochobradský, Herčík – Kaplan, Kaut (C), Lichtag – Zeman, J. Mikyska, Rouha.
    Trenér: Richard Král

    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Hrbas (A), Salonen, Čáp, Suhrada, Zbořil, Talafa – M. Lang, Werbik, Salmio – Paukku, Kindl, Šlahař – Pospíšil, Gago, Z. Sedlák – Novák, P. Sedláček (A), Köhler (C) – Süss.
    Trenér: Miloš Říha ml.

    Rozhodčí: Kostourek, Micka – Roischel, Pěkný

    Diváci: 372
    bahis siteleri