Jihlava – Poruba 2011 4:7 (kon.) | Prostějov – Kolín 5:2 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 2:4 (kon.)
Frýdek-M. – Třebíč 2:4 (kon.) | Znojmo – Slavia 3:1 (kon.) | Pardubice B – Přerov 4:1 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 18.11.2023, 17:00 • Zimní stadion Sokolov, Sokolov • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Právě nám skončil zápas o třetí místo Chance ligy, který začal velmi aktivně, když se po 30 vteřinách domácí zmocnili přesilovky, která jim však vůbec nevyšla. Ve 3.minutě zápasu dokázal skóre otevřít finský střelec Sihvonen, jenž dostal přihrávku od čerstvého navrátilce z trestné lavice Kuťáka. O půl minuty později se opět dokázali hosté prosadit, tentokrát Krutil poslal od modré čáry dělovku na Habala, ten si s ní nedokázal poradit a skóre bylo rázem rozdílné o dvě branky. Zhruba po dvou minutách ale dokázal snížit Vrdlovec, který tak prolomil 140minutové trápení domácích bez gólu. Ve druhé třetině se první branky ujal Kysela, který tak srovnal stav zápasu na 2:2 a domácí se mohli radovat. Neradovali se však dlouho, jelikož první přesilovku dokázal využít Koláček a poslal tak svůj tým opět do vedení, které ve třetí třetině už jen pojistil Kuťák gólem do prázdné branky. (19:33:07)
     
    Konec zápasu.
    59:53 Filip KUŤÁK - 2:4
     
    59:53
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    I přes podrážení dokázal Jícha dojet až před prázdnou bránu Sokolov, kde přihrál puk FILIPU KUŤÁKOVI a ten tak potvrdil dnešní výhru Litoměřic. Asistence: Josef Jícha, Riku Sihvonen.
     
    59:29
    Sihvonen netrefil prázdnou bránu a píská se tak icing. Buly se tak bude odehrávat před Paříkem.
     
    58:59
    Domácím už moc času nezbývá, uvidíme zda se jim podaří skórovat v šesti bez jediného beka.
     
    Oddechový čas pro tým HC Baník Sokolov.
     
    58:59
    Habal opustil bránu a ve stejný moment byla střela domácích sražena do ochranné sítě.
     
    58:02
    Klejna trefil svojí střelou pouze Hausera, čímž vyhnal svůj tým z útočné třetiny.
     
    57:09
    Tohle může být nejdůležitější moment zápasu. Sihvonen se totiž provinil faulem a Sokolov si tak zahraje další přesilovku a dá se předpokládat, že to zkusí i v šesti.
     
    56:24
    Tohle přesně se Sokolovu nehodí. I přesto, že to vypadalo na slibně rozvíjející se akci, tak byla přerušena rychlým přejezdem Tomečka do pásma.
     
    54:42
    Vysoký lob mířil na Svobodu do útoku. Nejproduktivnější hráč hostů však přejel do pásma dříve, než tam dopadl puk – ofsajd.
     
    Dnešní utkání sleduje 675 diváků.
     
    54:17
    Do skvělé defenzívy je těžké pálit. O tom se ve třetí periodě přesvědčují hráči Baníku, jejichž pokusy většinou zablokují právě obránci Litoměřic. Navíc Litoměřice se pyšní skvělou pastí ve středním pásmu, kde většinou přijde Sokolov o kotouč.
     
    53:04
    Rulík tak dlouho jezdil v pásmu s pukem na hokejce, až o něj přišel a bez střely tak domácí přišli o pásmo.
     
    50:36
    Možná rozhodující přesilovku teď nabídl Korkiakoski domácímu týmu.
     
    49:04
    Pavlák se taky dostal ke střele. Dnes spíše neviditelný obránce chtěl prověřit Habala, po jeho střele mimo se mu to však nepovedlo.
     
    47:37
    Novotný se dostal k zajímavému pokusu, když šli baníkovci do přečíslení 3 na 2. Střelu útočníka domácích ale zblokoval Jebavý.
     
    46:30
    Klejna se dvakrát dostal ke střele od modré čáry, avšak první pokus mu zblokovali obránci Litoměřic, druhý následně zlikvidoval Pařík.
    Marken.cz

    Matěj Kotala

    Branky a nahrávky: 6. Vrdlovec (Klejna, Csamango), 29. Kysela (Bulka, D. Novotný) – 3. Sihvonen (Kuťák), 4. Krutil (Jícha, Ton), 35. J. Koláček (Kuťák, Krutil), 60. Kuťák (Jícha, Sihvonen)


    HC Baník Sokolov: Habal (Michajlov) – Tureček, M. Rohan (A), Weinhold, Rulík, Klejna, Mlčák, Bulka – Tomeček, Kverka (A), Osmík – Bernovský, Přikryl, V. Adamec – Csamango, Vrdlovec, Adámek – D. Novotný, T. Rohan (C), Kysela.
    Trenér: Tomáš Mariška

    HC Stadion Litoměřice: Pařík (Cichoň) – Husák (A), Krutil, Jebavý (C), Černohorský, Tomek, Aubrecht, Pavlák – Sihvonen, Kuťák, Korkiakoski – Hauser, Jícha (A), Ton – Senčák, Vitouch, Costa – P. Svoboda, J. Koláček, Kordule.
    Trenér: Miroslav Přerost

    Rozhodčí: Hucl, Zeliska – Štofa, Sýkora

    Diváci: 675
    bahis siteleri